top banner image
 
 
 

Fremtidens arbejdskraft

Læs guiden om fremtidens arbejdskraft

 

Fremtidens arbejdskraft

Hvem er de, og hvordan holder I på dem?

Netop nu indtager de unge, der aldrig har oplevet en verden uden digitale medier, de danske arbejdspladser. De kommer med et andet mindset og har andre
forventninger og krav til deres arbejdsplads end tidligere generationer. Det kræver hurtig omstilling til fremtiden – der er begyndt!

Nye arbejdsformer- og teknologier, robotter og automatisering, netværk på tværs af forretningsfunktioner og landegrænser, høj forandringshastighed og mange omstillinger. Det er blot nogle af de udfordringer, som lederne i private og offentlige virksomheder står over for netop nu.

Samtidig skal de tage imod en hel ny generation af medarbejdere. Generation Z – eller Generation Online - der er født i den digitale æra, og som i disse år overtager stillinger fra generationer, der ikke har den samme digitale forståelse.

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation.

Vil du vide mere om HR?

Du kan finde meget mere om HR-relaterede emner på vores blog, hvor vi holder dig opdateret med nyheder og praktiske informationer inden for HR.

læs mere

Mangler du hjælp til HR?

HR-system

Ved at vælge et professionelt HR-system får I styr på medarbejderdata og kan nemt finde de oplysninger, I har brug for. Epos HR kommer i tre forskellige pakker afhængigt af hvilke behov I har i jeres virksomhed. Med Epos HR får i et HR-system, som gør det enkelt for jer at administrere jeres medarbejderdata inden for Persondatalovens rammer.

læs mere

HR-administration

Ved at lade Azets varetage HR-administrationen, får I løst jeres HR-opgaver på en effektiv og billig måde. Så kan I fokusere på andre kerneområder. Vi kan varetage alle jeres administrative HR-opgaver eller hjælpe med udvalgte opgaver som rekruttering, kontraktskrivning, medarbejderhåndbog, sparring m.m.

læs mere

Rekruttering

Det gælder om at finde den helt rigtige medarbejder, der matcher jeres behov, passer til organisationen og skaber værdi. Det kræver tid, og fejlrekruttering kan være dyrt. Vi kan varetage rekruttering igennem hele processen med de rette værktøjer, eller I kan få et online-rekrutteringssystem Epos rekruttering, der sikrer en fleksibel og strømlinet rekruttering. 

læs mere