top banner image
 
 
 

Guide til HR

- 4 typiske fejl i ansættelseskontrakten, og hvordan I undgår dem

 

I denne guide får du:

  • En grundig gennemgang af de 4 mest almindelige fejl, virksomheder begår i forbindelse med ansættelseskontrakten.
  • Svar på, hvad konsekvensen af de enkelte fejl kan blive.
  • Konkrete tips til at undgå dem.

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

webinar3_589x560.jpg

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler du hjælp til HR?

Hjælp til rekruttering

Rekruttering er en omstændig proces, og fejlrekruttering kan koste dyrt. I skal finde en medarbejder, der matcher jeres behov, og skaber værdi for jeres virksomhed. Det kræver tid og de rigtige værktøjer. Vi kan hjælpe jer med at varetage rekrutteringen gennem hele processen.

læs mere

Rekrutteringssystem

Epos rekruttering er et online rekrutteringssystem, der kan integreres med jeres hjemmeside. Den holder rekrutteringsprocessen strømlinet, og gør det muligt at rekruttere på tværs af lande, virksomheder, afdelinger, sprog og brancher. Lige fra stillingsopslag til ansøgning og udvælgelse er understøttet digital.

læs mere

Rådgivning

Det kan være vanskeligt at holde styr på alle love og regler vedrørende HR-relaterede emner. Vi kan tilbyde jer rådgivning på samme niveau, som hvis du vælger en advokat - bare meget billigere. Vores HR-eksperter kan rådgiver om alt inden for ansættelsesret og skatteret på tværs af grænser. 

læs mere