top banner image
 
 
 

Sådan undgår du dårlige betalere

Download vores guide, og få gode tips og fakta til at undgå dårlige betalere. Vi hjælper dig med at få en god rykkerprocedure og sikre en bedre likviditet for din virksomhed. 

Guide: Undgå dårlige betalere 

  • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg inddriver penge fra debitorer?
  • Hvordan kan en god rykkerprocedure se ud?
  • Hvad skal en rykker indeholde?
  • Hvad er forskellen på det åbne og lukkede register i RKI?
  • Hvad er et betalingspåkrav og hvordan kan jeg bruge det?

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

webinar3_589x560.jpg

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler du hjælp til regnskab og økonomi?

Inkassoservice

Lad os hjælpe med at indkræve pengene, for det er vi rigtig gode til. Hvis vi indkræver i dag, så har du pengene i morgen - inklusiv renter!

læs mere

Outsourcing

Vælg fuld outsourcing eller assistance til specifikke opgaver. Vi har mange års erfaring, og besidder alle regnskabsafdelingens kompetencer, så vi sørger for effektiv økonomistyring.

læs mere

Hjælp til små selvstændige

Mange års erfaringer og mere end 750 mikro-kunder har udviklet Azets MikroPro til et af landets mest komplette og professionelle koncepter for små virksomheder.

læs mere