Inkassoservice Azets
 
 
 

Effektiv inkassoservice

Du skal ikke finde dig i dårlige betalere!

Lad os hjælpe med at indkræve pengene, for det er vi rigtig gode til. Hvis vi indkræver i dag, så har du pengene i morgen - inkl. renter!

 

Intet årsgebyr

Forberdet likviditet

Forbedret likviditet

Høj inddrivelsesprocent

Høj inddrivelsesprocent

Inkasso overblik

Online status og overblik

Vi kan også hjælpe DIG med at undgå dårlige betalere

Vi hjælper over 500 store og små virksomheder med at inddrive penge fra dårlige betalere. Vi kan også hjælpe din virksomhed. Hvis vi indkræver pengene i dag, så har du pengene i morgen. Og modsat mange andre steder, skal du ikke betale et årligt abonnement for vores inkassoservice.

Jeg vil gerne kontaktes

Du betaler intet årsgebyr for vores inkassoservice

- om så du har 10 eller 1000 sager. Omkostningerne ved inkassoprocessen pålægges dine kunder, som ikke har betalt rettidigt.

Fordele for dig:

 • 0 kr. i årsgebyr
 • Høj inddrivelsesprocent på dine inkassosager
 • Vi inddriver også renterne til dig
 • Kvalitetssikker sagsbehandling
 • Inddriver vi pengene i dag, så har du dem i morgen
 • Fast sagsbehandler og backup team
 • En løsning, der passer til dig
 • Konstant overblik i Azets Collectors kundeportal

”Azets lever helt op til de forventninger, jeg som CFO har til en ekstern samarbejdspartner. Deres Collectors-afdeling har et meget højt kompetenceniveau og evner at sætte sig ind i de udfordringer, vi står overfor i EasyTranslate.”

– Brian Grønnegaard, CFO, EasyTranslate

Høj inddrivelsesprocent

Vi har en lang tradition for at levere høje succesrater. Vi effektiviserer inkassoprocessen, for det er den bedste måde at optimere resultatet på og give vores kunder værdi for pengene. På baggrund af vores store erfaring med inddrivelse kan vi give dig en indikation på et realistisk niveau for en fremtidig inddrivelsesprocent og dermed bedre økonomi.


Fast sagsbehandler

Du får en fast sagsbehandler, som kender dig og din forretning. Det giver det bedste resultat. Vi har dog backup på alle sager, så vi undgår sårbarhed ved eksempelvis ferie og sygdom.

Overblik og gennemsigtighed

I Azets Collectors kundeportal har du 24/7 tilgang til al information, som vedrører dine sager på en hurtig, enkel og overskuelig måde. Samtidig har du adgang til en enkel meddelelsesfunktion, hvorfra du kan kommunikere med os, så inddrivelsesprocessen altid er up-to-date. Derudover kan du hurtigt og effektivt trække rapporter og statistikker fra systemet, så du altid bevarer overblikket og ved, hvor langt i inddrivelsesprocessen den enkelte kunde er.

 

Vi får dine udestående penge hjem

Vi ved, at jo tættere vi er på debitor, den dårlige betaler, jo nemmere er det at få dine penge i kassen. Derfor har vi en række kontorer i både Danmark, Sverige og Norge.

Vælg en erfaren partner til at indkræve både det skyldige beløb og renterne til DIG. Vi har allerede håndteret flere tusinde inkassosager. Lad os få dine penge hjem også!

Kontakt mig

Guide til at undgå dårlige betalere

Sådan undgår du dårlige betalere – det lønner sig! Med vores guide kan du få gode råd og fakta om, hvordan du undgår at få dårlige betalere. Det giver dig en sundere økonomi og øget kreditværdighed.

Hvad siger vores kunder?

Ebay Classifieds Scandinavia ApS - Bolette Elkjær

"... De er ekstremt tålmodige mennesker hos Azets, der er gode til at forklare, hvorfor en opgave er håndteret på den eller den måde. Det er virkelig en værdi-fuld dyd i et samarbejde med en dynamisk virksomhed som vores."

★★★★★

Læs hele historien her ►

Safety Låse & Sikring ApS - Jack Kyhn

“... Jeg er meget tilfreds med Azets' rykker- og inkassoservice, - ikke mindst deres kundeservice. Der er god kommunikation, tingene er nemme og til at håndtere. Jeg vil helt sikkert anbefale Azets til andre: der kommer penge ind og det med gode resultater! ”

★★★★★

Sådan foregår et typisk inkasso forløb

 1. Du kontakter os og fortæller om dit behov
 2. Samarbejdsaftalen underskrives, og du får adgang til Azets Collectors kundeportal
 3. Du opretter dine debitorer i Azets Collectors kundeportal, og efter én dag starter vi rykkerprocessen
 4. Du kan løbende følge med i dine sager i Azets Collectors kundeportal og se, hvor langt i processen vi er
 5. Du har løbende dialog med vores inkassorådgivere for at sikre, at alt forløber planmæssigt, og at samarbejdet er tilfredsstillende

Sådan foregår et inkasso forløb

Bliv klogere på inkasso-processen (PDF)  ►

Ønsker du mere information?

Udfyld formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

+45 70 232 232

 

Har du modtaget et inkassovarsel fra Azets?

+45 70 22 71 23

Hverdage mellem kl. 9.00-15.00

 

Kontakt Azets

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.

Vi kan håndtere den samlede debitorstyring for din virksomhed: fakturaservice, rykkerservice og inkassoservice. Det er dig, der beslutter om vi skal hjælpe med alle tre dele, eller om du kun har brug for assistance til et enkelt område.

Læs om fakturaservice og rykkerservice her:

Fakturaservice

En effektiv faktureringsproces er en vigtig forudsætning for, at du får faktureret til tiden, og at kunderne betaler rettidigt.

Rykkerservice

Lad os rykke dine kunder. Vi sikrer, at du får rykket til tiden, mens du har ro til at fokusere på at udvikle din forretning.