top banner image
 
 
 

I behøver kun én partner

I Azets hjælper vi med at effektivisere, digitalisere og forenkle jeres processer.

Her på siden finder du et udvalg af vores services og systemer.

 

Lønløsninger

Inden for lønløsninger er Azets Danmarks største udbyder, og vi har lavet løn for flere tusinde virksomheder gennem flere årtier. Vores 150+ lønkonsulenter har mange års erfaring inden for løn, både når det gælder systemer og hands-on lønopgaver.

Slip for sårbarhed og bekymringer ved at lade Azets håndtere lønnen.

Assistance til økonomi og regnskab

Vil du gerne slippe helt for at have en intern økonomifunktion, eller har du blot brug for regnskabsassistance til enkelte opgaver? Vi er specialister i alle opgaver inden for regnskab.

Fra løbende bogføring og afstemninger til skat, moms, rapportering, budgettering osv.

Interim assistance

Lej en medarbejder, når du har brug for ekstra hænder til økonomi, regnskab, løn, HR eller ejendomsadministration. Vi træder til med kort varsel på din adresse, og vi har profiler på alle niveauer - fra assistent til CFO.

Du får en fleksibel aftale og betaler kun for de faktiske timer, hvor konsulenten er hos dig

Lønsystem - Epos Løn

Epos Løn er et af markedets mest fleksible lønsystemer. Det har alt, hvad du skal bruge for at sikre en korrekt og automatiseret lønbehandling.

Epos Løn anbefales af Dansk HR.

HR-system - Epos HR

Ved at vælge et professionelt HR-system får I styr på medarbejderdata og kan nemt finde de oplysninger, I har brug for. Epos HR kan tilpasses afhængigt af, hvilke behov I har.

Epos HR anbefales af Dansk HR.

Juridisk HR-rådgivning

Arbejds- og ansættelsesret, GDPR og persondata, den nye ferielov m.m. Få hjælp til alle problemstillinger i relation til dine medarbejdere og deres ansættelsesforhold.

Rådgivning på samme niveau som revisorer og advokater - bare billigere.

Assistance til HR og medarbejderforhold

Vi kan varetage alle dine administrative HR-opgaver eller hjælpe med udvalgte opgaver som rekruttering, kontraktskrivning og sparring.

Lad Azets være din virksomheds eksterne HR-afdeling.

Abonnement: Spørg HR-eksperten

Har du ikke en intern HR-afdeling, men oplever alligevel at stå med spørgsmål og problemstillinger i relation til dine medarbejdere? Med dette abonnement er svarene kun et telefonopkald væk.

Få hurtig hjælp inden for ansættelsesret, personalejura og medarbejderforhold.

Assistance til rekruttering

Effektiv rekruttering kræver tid og de rigtige værktøjer, og det kan vi hjælpe med. Vi udfører rekruttering til stillinger inden for økonomi, regnskab, løn og HR.

Vi varetager rekruttering af medarbejdere for et stort antal virksomheder.

Rekrutteringssystem - Epos Rekruttering

Epos Rekruttering er en online rekrutteringsløsning, som integreres med din virksomheds hjemmeside, er nem at anvende og sikrer en fleksibel og strømlinet rekrutteringsproces.

Du får en hurtig, professionel og strømlinet rekrutteringsproces.

Assistance til ferieloven

Den aktuelle ferielov, indført i 2020, medførte mange ændringer for landets løn- og HR-afdelinger i forbindelse med, at nye opgaver og processer skulle implementeres.

Azets kan hjælpe jer med at få godt styr på ferieloven, så I har den fornødne viden og de rette redskaber.

Refusioner

Der er mange situationer, hvor virksomheder, iværksættere eller foreninger kan få tilskud og refusion fra kommunen. Og der kan være mange penge at hente!

Vi klarer ansøgningen for dig, så du ikke skal bruge tid på det.

APV-løsning, Workcyclus

Workcyclus er en enkel, billig og brugervenlig løsning til den lovpligtige arbejdspladsvurdering. Du kan komme på fra en hvilken som helst computer, mobiltelefon eller tablet og kan dele oplysninger med relevante personer.

Workcyclus APV er velegnet til både små og store virksomheder.

Azets Cozone - onlineportal til økonomi, løn og HR

Med vores onlineportal Azets Cozone har du adgang til dine økonomi- og løndata med et enkelt login - og det hele er samlet ét sted. Så enkelt er det. Tag skridtet og gør din virksomhed digital.

Azets Cozone er en moderne og effektiv måde at styre din forretning på.

System til rejseafregninger og udlæg

zExpense er et intuitivt og brugervenligt rejseafregningssystem, som gør hverdagen nemmere både for medarbejder, leder og bogholder.

Få styr på udlæg og rejseafregning når det passer dig - online og offline

Inkassoservice

Vi hjælper over 500+ store og små virksomheder med at inddrive penge fra dårlige betalere. Vi kan også hjælpe din virksomhed. Og modsat mange andre steder, skal du ikke betale et årligt abonnement for vores inkassoservice.

Hvis vi indkræver pengene i dag, så har du pengene i morgen.

Selskabsrådgivning

Vores team af rådgivende konsulenter har juridisk baggrund og mange års erfaring inden for selskabs- og skatteret. Vi kan f.eks. rådgive og assistere i forbindelse med stiftelse og omstrukturering, fusioner og opkøb, medarbejderaktier, transfer pricing m.m.

Som et af de førende konsulenthuse, kan vi tilbyde dig rådgivning på højeste niveau.

Ejendomsadministration

Sidder du i bestyrelsen i en ejer- eller andelsboligforening? Eller ejer du en eller flere ejendomme? Vi kan assistere og varetage administrationen af din forening eller udlejningsejendom.

Slip for bekymringerne og overlad administrationen til Azets.

MikroPro - Hjælp til små selvstændige

Mange års erfaringer og mere end 750 mikro-kunder har udviklet Azets MikroPro til et af landets mest komplette og professionelle koncepter for små virksomheder.

Lad os om regnskabet og brug tiden på dine kunder og udvikling af forretningen.

Vi valgte Azets som partner, fordi vi her fandt den fulde portefølje af ydelser inden for økonomi og løn. Alt hvad vi havde brug for var allerede på hylden, så det var bare at vælge ud. Det gælder også flere digitale redskaber, vi bruger i hverdagen, f.eks. til udlæg og rejseafregninger.

Tony Minana, Country Manager

sdi.jpg

Gratis webinarer om aktuelle emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR

Vi afholder hver eneste måned året rundt en stribe webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for fagområderne økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

En effektiv og billig måde at holde dig opdateret på.

 

Samarbejdet med Azets har fra begyndelsen forløbet helt som det skulle og lever i alle henseender op til vores forventninger. Vi ville have en partner, som kunne løse opgaverne hurtigt og effektivt, så vi i dagligdagen ikke skulle bekymre os om, hvorvidt bogføringen var ajourført og de løbende regnskabsopgaver blev løst. Det har vi fået, og jeg vil derfor til enhver tid anbefale Azets som partner inden for økonomi og regnskab.

Lars Dissing, Country Director, Denmark

 

Forenom.png

Hvordan kommer vi i gang?

Har I overvejet at outsource funktioner som økonomi og løn? Måske som led i en strategi, hvor I ønsker en skarpere omkostningsstyring, mindre sårbarhed samt øget fleksibilitet og fokus på kerneforretningen?

Mange virksomheder har overvejet en outsourcing-løsning, men frygter et langt og kompliceret forløb med lange udsigter til de ønskede gevinster. Det er slet ikke tilfældet! Når I har taget beslutningen, går vi i gang med det samme, og inden for ca. 1-3 måneder er vi i drift.

Klik her, hvis du vil vide mere om onboarding og også ønsker svar på typiske spørgsmål som f.eks. ansvarsfordeling og diskretion.

Sådan samarbejder vi med vores kunder

Vores mål er altid at hjælpe vores kunder med at lykkes og skabe vækst. Vi udvikler hele tiden nye løsninger og services, så vi kan forbedre kundens effektivitet og konkurrenceevne.

Vi planlægger vores opgaver og ydelser ift. kundernes rutiner og understøtter på den måde deres forretning og arbejdsgange. Vi prioriterer transparens i vores aftaler, så der er enighed og tydelighed igennem hele samarbejdet.

Klik her, hvis du vil vide mere om, hvordan vi samarbejder med vores kunder.

Jeg vil i rigtig mange sammenhænge anbefale andre at outsource økonomi og løn. Hvis du f.eks. ikke er helt klar over, hvad eller hvor meget du egentlig har brug for, så er det nemt hos Azets løbende at skrue op og ned. Med mindre man har en meget stor løn- og økonomifunktion, vil man heller aldrig kunne opnå den samme bredde i kompetencer, som vi opnår gennem samarbejdet med Azets.

Tony Minana, Country Manager

sdi.jpg

Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.