top banner image
 
 
 

Vi hjælper dig med at fokusere på det vigtige

Måske går vi en smule for vidt, når vi siger, at vi kan hjælpe med alt inden for økonomi, løn og HR. Men også kun en smule. For det er rent faktisk det vi kan og gør for virksomheder i hele Danmark.

Vores mål er altid det samme: At skabe ro og mere tid for dig, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Ganske kort om Azets

Som selskab har vi eksisteret siden 1995, og siden 2017 har vi heddet Azets. Vi er i dag en stor koncern med flere end 160 kontorer og 6.500 medarbejdere. I Danmark er vi ca. 350 medarbejdere, og du finder os i Herlev, Odense og Århus.

Læs mere om Azets

Trekant-gron.png

Lønadministration

Løn er uden tvivl et af de områder, vi er mest kendt for. Gennem 25 år har vi lavet løn for både store og små virksomheder, og vi er i dag Danmarks største lønhus. Vores 150+ lønkonsulenter har mange års erfaring - både i forhold til systemer og de praktiske lønopgaver.

Læs mere om vores lønløsninger

Trekant-gul.png

Økonomi, regnskab og selskabsrådgivning

Økonomifunktionen i dag er en kompleks størrelse, der rummer opgaver fra løbende bogføring og debitorstyring til omfattende rapportering og indberetning til SKAT m.fl. Vi kan varetage hele paletten, og vores revisorer hjælper og rådgiver inden for regeltunge områder som selskabsret, skat, moms og afgifter.

Læs mere om vores services inden for økonomi

Trekant-pink.png

Rekruttering og interim assistance

Vi har et stort netværk af profiler inden for områderne økonomi, regnskab, løn og HR, og i kombination med vores erfaring og de rigtige værktøjer betyder det, at vi kan tilbyde effektive bemandingsløsninger. Det gælder både, når du skal have fastansat en ny medarbejder, og når du har brug for midlertidig assistance i din virksomhed.

Læs mere om rekruttering og interim assistance

Trekant-lilla.png

 

Azets er et stort hus og har prøvet det her mange gange før, så derfor oplever vi en sikkerhed og en effektiv tilgang til hverdagen. Det er en stor styrke for os, at Azets er en stor velrenommeret virksomhed, der er bredt repræsenteret i Danmark.

Jeg sætter pris på, at vi bliver set og hørt, og at vi ikke bare er et nummer i rækken.

Trine Baunsgaard
Økonomichef hos Carl Ras A/S

Trekant-lilla.png

HR-jura og ansættelsesret

Ny ferielov i 2020, ny barselslov i 2022, ny ansættelsesbevislov i 2023, og det bliver næppe sidste gang, at vi skal forholde os til ny lovgivning. Vores HR-jurister assisterer og rådgiver om alt inden for personale- og ansættelsesret, herunder sygdom, barsel, refusioner, ansættelse, afskedigelse, kontrakter osv.

Læs mere om vores HR-rådgivning

Trekant-gron.png

Ejendomsadministration

Sidder du i bestyrelsen i en ejer- eller andelsboligforening? Eller ejer du en eller flere ejendomme? I Azets kan vi assistere og varetage administrationen af din forening eller udlejningsejendom, så du ikke skal bruge din egen tid på dette.

Læs mere om ejendomsadministration

Trekant-gul.png

Systemer og digitale værktøjer

Vi har i Azets en bred palet af systemer og digitale værktøjer, der skal understøtte dit arbejde i hverdagen og gøre administrationen lettere. Det gælder f.eks. lønsystemet Epos Løn, HR-systemet Epos HR, zExpense til udlæg og rejseafregninger samt vores portal Azets Cozone.

Mød vores kunder

LinkedIn.png

Husk at følge Azets på de sociale medier. Her publicerer vi løbende vigtige nyheder, brugbar information, aktuelle webinarer og meget andet.

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.