Den ultimative guide til rekruttering

Find de rette medarbejdere

Rekruttering er en tidskrævende, men nødvendig proces. En fejlansættelse kan koste mellem 75-150 % af en medarbejders årsløn. Har du råd til det?

Rekruttering er en vigtig del af virksomhedens vækst og drift, fordi det er vejen frem til de rette medarbejdere. Det er dog ikke altid nemt at finde de rigtige medarbejdere. Du konkurrerer med mange andre arbejdsgivere om de bedste kandidater på markedet, så der er ingen garanti for, at din rekrutteringsindsats belønnes med den perfekte ansættelse.

Men det faktum gør blot rekrutteringsprocessen endnu vigtigere. Formår du at gennemføre en god rekrutteringsproces, så øger du dine chancer betydeligt for at finde den rette medarbejder til jobbet.

I denne guide fører vi dig trin for trin gennem rekrutteringsprocessen. Du får en  handlingsplan, gode råd og tjeklister med på vejen, som kan hjælpe dig med at overskueliggøre processen. Spar ikke på tiden til rekruttering, da belønningen for at finde den rette medarbejder kan være langt større end du tror.

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation.

find vores webinarer her

Gratis webinarer på alle tidspunkter

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler du hjælp til HR?

HR-system

Ved at vælge et professionelt HR-system får I styr på medarbejderdata og kan nemt finde de oplysninger, I har brug for. Epos HR kommer i tre forskellige pakker afhængigt af hvilke behov I har i jeres virksomhed. Med Epos HR får i et HR-system, som gør det enkelt for jer at administrere jeres medarbejderdata inden for Persondatalovens rammer.

læs mere

HR-administration

Ved at lade Azets varetage HR-administrationen, får I løst jeres HR-opgaver på en effektiv og billig måde. Så kan I fokusere på andre kerneområder. Vi kan varetage alle jeres administrative HR-opgaver eller hjælpe med udvalgte opgaver som rekruttering, kontraktskrivning, medarbejderhåndbog, sparring m.m.

læs mere

Rekruttering

Det gælder om at finde den helt rigtige medarbejder, der matcher jeres behov, passer til organisationen og skaber værdi. Det kræver tid, og fejlrekruttering kan være dyrt. Vi kan varetage rekruttering igennem hele processen med de rette værktøjer, eller I kan få et online-rekrutteringssystem EasyCruit, der sikrer en fleksibel og strømlinet rekruttering. 

læs mere