Rekruttering af medarbejdere
 
 
 

Rekruttering af medarbejdere

Har I brug for hjælp til rekruttering? Vi udfører effektiv rekruttering til økonomi, regnskab, løn og HR. Lad os være jeres rekrutteringsbureau.

I er garanteret en optimal rekrutteringsproces.

Rekruttering af medarbejdere - Find de rette kandidater

Rekruttering er et vigtigt område for enhver virksomhed. Det gælder om at finde den helt rigtige medarbejder, der matcher jeres behov og kan skabe værdi for jeres virksomhed. Men effektiv rekruttering af medarbejdere kræver tid og de rigtige værktøjer, og netop det kan vi hjælpe med.

Få hjælp til rekruttering til økonomi, regnskab, løn og HR. Vi varetager rekruttering af medarbejdere for et stort antal virksomheder, og det er især vores indsigt i markedet og store netværk som gør os til et stærkt rekrutteringsfirma.

Ja - tak kontakt mig

Rekruttering til økonomi, regnskab, løn og HR. I rekrutteringsprocessen sørger vi for at:

  • Udarbejde job- og kandidatprofil i samarbejde med jeres ansvarlige leder
  • Søge og udvælge kandidater i vores database og netværk
  • Udarbejde stillingsannonce og annoncere på vores hjemmeside og relevante jobportaler
  • Screene og interviewe relevante ansøgere
  • Præsentere jer for ca. 1-3 egnede kandidater
  • Deltage i interview sammen med jer efter behov
  • Håndtere hele den administrative rekrutteringsproces

Det giver mening med professionel hjælp til rekruttering

I mærker sikkert også, at I som virksomhed i dag skal arbejde hårdere for at tiltrække og fastholde de rigtige profiler.

Det er afgørende at finde den rigtige medarbejder, og en fejlrekruttering er dyr. Det er derfor ofte en god investering af hente hjælp til rekruttering hos et rekrutteringsfirma.

Rekruttering af medarbejdere er ofte en vanskelig og ikke mindst ressourcekrævende proces. Vi har mange års erfaring i rekruttering af medarbejdere og ikke mindst adgang til de rette værktøjer. Vi kan effektivisere jeres rekrutteringsproces og finde den helt rigtige medarbejder til jer - inden han/hun ender hos konkurrenten.

Rekruttering af medarbejdere

"Man kan godt blive lidt desperat i disse dage, når det er svært at rekruttere. Man kan nemt komme til at lave de forkerte og hurtige ansættelser, men med en god sparringspartner ved din side, er du sikret i hele ansættelsesprocessen."

Nanna Rex Pedersen, Økonomichef

unnamed (3).png

Undersøgelser viser, at en fejlrekruttering koster mere end 500.000 kroner.

Der er forskel på rekruttering

Der er flere forskelle mellem at bruge et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering og at lade sin egen HR-afdeling rekruttere nye medarbejdere.

Som professionelt rekrutteringsbureau har vi erfaring og ekspertise i at finde og præsentere kvalificerede kandidater, mens din egen HR-afdeling kan have mere begrænset erfaring og ekspertise i rekruttering. Samtidig er vi typisk uafhængige og kan give dig et objektivt syn på kandidaterne, mens din egen HR-afdeling kan have eksisterende relationer og præferencer, som kan påvirke deres vurdering af kandidaterne.

Det er også muligt at bringe eksisterende medarbejderes kompetencer i spil i rekrutteringsprocessen, bl.a. ved at indføre et referral-program, hvor eksisterende medarbejdere kan henvise deres venner eller bekendte til ledige stillinger i virksomheden.

Få hjælp til rekruttering

Hjælp til rekruttering

Hjælp til rekruttering fra a-z

Når vi varetager rekruttering af medarbejdere for en kunde, så starter vi med at formulere en omhyggelig og detaljeret jobprofil. Ved rekruttering af medarbejdere til regnskab, økonomi, løn og HR er en god beskrivelse af jobbet altid en forudsætning for det videre forløb.

Herefter kigger vi i vores store database af præ-kvalificerede kandidater. Ved rekruttering inden for økonomi og regnskab er der en stor sandsynlighed for, at den rette kandidat allerede findes i vores netværk.

Vi sørger herefter for at screene og interviewe de relevante kandidater og kan endeligt præsentere jer for 1-3 profiler, som vi finder egnede til stillingen. Som professionelt rekrutteringsbureau varetager vi naturligvis hele den administrative rekrutteringsproces.

Bliv kontaktet

"Man skal vide hvilken kompetenceprofil man søger, og hvad det er for en målgruppe man søger i. Jeg havde et indtryk af, hvilken profil jeg havde brug for – Azets var gode til at perspektivere det en lille smule og være sparringspartner i det. De tog sig tid til at kigge annoncer og CV samt screene folk, så jeg har kunnet fokusere på kemi, værdier og personprofil samt ledelsesværdier"

Nanna Rex Pedersen, Økonomichef

unnamed (3).png

Vælg en stærk partner til rekruttering af medarbejdere

Som et af Nordens førende konsulenthuse inden for økonomi, løn og HR har vi både en faglig indsigt og en indsigt i markedet der gør, at vi med stor succes kan varetage rekruttering af medarbejdere til økonomi-, løn- og HR-funktionen for virksomheder i hele Danmark. Rekruttering af medarbejdere er under alle omstændigheder en tidkrævende og kompliceret affære, og det gælder i særdeleshed, hvis du skal rekruttere til en funktion, der ligger uden for din virksomheds kernekompetence.

Som konsulenthus assisterer vi hver dag virksomheder med økonomi, regnskab, løn og HR, og vi kender derfor alle tænkelige profiler på medarbejdere til disse funktioner. Ved rekruttering af medarbejdere kan vi derfor også hjælpe med at definere jeres ønskede profil helt skarpt, så I får den rigtige kandidat til teamet.

Hjælp til rekruttering

I kan også leje en interim medarbejder

Står I med et akut behov for assistance til din regnskabsafdeling, lønadministration eller HR-afdeling, så kan vi levere professionelle konsulenter, der træder til på jeres adresse med det samme.

Du kan få interim assistance et par dage om måneden, eller du kan vælge en fuldtidsløsning. Og så er du garanteret høj kvalitet og større sikkerhed, sammenlignet med traditionel vikarservice.

Læs mere her om interim assistance

Ansættelse på fast kontrakt

Står I med et ansættelsesstop, men har brug for flere medarbejdere? Eller mangler I medarbejdere, men vil helst slippe for hele den personaleadministrative del? Så er assistance på fast kontrakt med fast månedsløn en oplagt løsning.

Det betyder, at medarbejderen har arbejdsplads i jeres virksomhed, men ansættes på fast kontrakt hos Azets.

Læs mere her om ansættelse på fast kontrakt

Ønsker du mere info?

Udfyld venligst formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

phone-2.svg

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvornår giver det mening at benytte en ekstern partner til rekruttering?

Rekruttering af nye medarbejdere er en tidkrævende og kompliceret affære, og det gælder i særdeleshed, hvis du skal rekruttere til en funktion, der ligger uden for din virksomheds kernekompetence. I dette tilfælde giver det rigtig god mening at benytte en professionel rekrutteringspartner.

Hvordan finder man de rette kandidater?

Start med at formulere en omhyggelig og detaljeret jobprofil. Ved rekruttering af medarbejdere til regnskab, økonomi, løn og HR er en god beskrivelse af jobbet altid en forudsætning for det videre forløb og for at finde den rette kandidat.

Er det en god investering at få professionel hjælp til rekruttering?

Det er afgørende at finde den rigtige medarbejder, og en fejlrekruttering er dyr. Det er derfor ofte en god investering af hente hjælp til rekruttering hos et rekrutteringsfirma.

Hvad er forskellen på at bruge et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering og lade sin egen HR afdeling rekruttere nye medarbejdere?

Der er flere forskelle mellem at bruge et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering og at lade sin egen HR-afdeling rekruttere nye medarbejdere. bl.a. har et rekrutteringsbureau typisk kun fokus på rekruttering, mens en HR-afdeling i en virksomhed har flere ansvarsområder, som kan tage tid og ressourcer væk fra rekrutteringsprocessen.