30 spørgsmål og svar om outsourcing

Få svar på 30 spørgsmål om outsourcing af økonomi- og lønfunktionen

Selv om der er en klar tendens til, at virksomheder vælger at outsource hele eller dele af deres økonomi- og lønfunktion, betyder det ikke, at det er en nem beslutning.

Refleksioner og spørgsmål om, hvordan det fungerer i praksis, kan være mange, og der eksisterer myter om, at det er dyrt, og at du mister kontrollen over de opgaver, du lægger ud af huset.

Hos Azets er vi eksperter i outsourcing og i guiden besvarer vi 30 af de mest almindelige spørgsmål omhandlende: 

  • Omkostninger og fordele
  • Samarbejde og kvalitet
  • Kontrol og kommunikation
  • Kompetencer
  • Fleksibilitet
  • IT

Med Azets som samarbejdsparter har I mulighed for at komme hele vejen rundt. Vi dækker alle dele af de forretningskritiske områder løn, regnskab og HR.

Download guiden her

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation.

find vores webinarer her

Gratis webinarer på alle tidspunkter

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler I hjælp til løn og regnskab?

Vi har samlet alt din virksomhed har brug for - på ét sted!

Outsourcing af økonomi

Vil du gerne slippe helt for at have en intern økonomifunktion, eller har du blot brug for regnskabsassistance til enkelte opgaver? Vi er specialister i alle opgaver inden for regnskab. Fra løbende bogføring og afstemninger til skat, moms, rapportering, budgettering osv.

Med outsourcing får I et ekspert-team til rådighed, og løsningen er fleksibel.

Outsourcing af økonomi

Outsourcing af løn

Lønoutsourcing betaler sig og uanset hvor stor eller lille jeres virksomhed er, og hvilken branche I befinder jer i, kan I outsource lønnen til Azets.

Vi har 25+ års erfaring og kan håndtere alle opgaver inden for lønadministration - fra indhentning af løninput og selve lønbehandling til afstemning af udbetalt løn, refusionsansøgninger og procesoptimering.

Outsourcing af løn

Lej en medarbejder

Lej en medarbejder, når du har brug for ekstra hænder til regnskab, løn, HR eller ejendomsadministration. Vi træder til med kort varsel på din adresse og garanterer dig høj kvalitet og endnu højere sikkerhed. Vores professionelle konsulenter har specialiseret viden på alle kompetenceniveauer fra assistent til CFO. 

 

Lej en medarbejder