top banner image
 
 
 

30 spørgsmål og svar om outsourcing af økonomi- og lønfunktionen

Udfyld formularen og modtag guiden, der kan gøre dig klogere på, hvordan outsourcing kan hjælpe din virksomhed. 

 

Selv om der er en klar tendens til, at virksomheder vælger at outsource hele eller dele af deres økonomi- og lønfunktion, betyder det ikke, at det er en enkel beslutning.

Refleksioner og spørgsmål om, hvordan det fungerer i praksis, kan være mange, og der eksisterer myter om, at det er dyrt, og at du mister kontrollen over de opgaver, du lægger ud af huset.

Hos Azets er vi eksperter i outsourcing og i guiden besvarer vi 30 af de mest almindelige spørgsmål.

Spørgsmålene er delt op i følgende temaer:

  • Omkostninger og fordele
  • Samarbejde og kvalitet
  • Kontrol og kommunikation
  • Kompetencer
  • Fleksibilitet
  • IT

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation.

Vil du vide mere om regnskab og økonomi?

Du kan finde meget mere om økonomi på vores blog, hvor vi giver dig nyheder og praktiske informationer til din virksomheds økonomifunktion. 

Mangler I hjælp til løn og regnskab?

Outsourcing af økonomi

Vi er stærke i outsourcing af økonomi og brugen af økonomisystemer. Med outsourcing får I et ekspert-team til rådighed, og løsningen er fleksibel. Økonomifunktionen passer altid til jeres behov - også selvom jeres behov ændrer sig. 

outsourcing af økonomi

Outsourcing af løn

Vi hjælper med outsourcing for mellemstore og store virksomheder. Vi kan håndtere alle opgaver inden for lønadministration - fra indhentning af løninput og selve lønbehandling til afstemning af udbetalt løn, refusionsansøgninger og procesoptimering.

outsourcing af løn

Lej en medarbejder

Lej en medarbejder til din regnskabsafdeling, lønadministration eller HR-afdeling. Vi garanterer dig høj kvalitet og højere sikkerhed. Vores professionelle konsulenter har specialiseret viden på alle kompetenceniveauer fra bogholder til CFO. 

lej en medarbejder