Interim assistance
 
 
 

Interim assistance | Lej en medarbejder

Lej en medarbejder, når du har brug for en ressource med handlekraft og erfaring, der kan skabe hurtige resultater i din virksomhed. Vi træder til med kort varsel på din adresse.

Bliv kontaktet

calculator-3.svg

Interim regnskab

Når du har brug for ekstra hænder i din regnskabs- og økonomifunktion. Vores regnskabskonsulenter er systemstærke og kender alle opgaver inden for regnskab. Fra assistent og bogholder til controller og CFO.

Lej en medarbejder til regnskab

coin-receive.svg

Interim løn

Til dig, som har brug for en erfaren og selvstændig lønmedarbejder med forståelse for alle arbejdsgange inden for lønadministration og selvfølgelig et bredt kendskab til lønsystemer.

Lej en medarbejder løn

account-group-circle.svg

Interim HR

Har du ikke en in-house HR-afdeling, eller mangler du blot ekstra hænder? Vores konsulenter kan assistere med alle opgaver i din HR-funktion, f.eks. interim rekruttering, udviklingssamtaler og kontrakter.

Lej en medarbejder til HR

eco-factory.svg

ESG

Har du brug for assistance til ESG og klimaregnskab, så har vi specialiserede og erfarne ESG-konsulenter, som er klar til træde til hos dig.

Lej en interim ESG-konsulent

server_settings.svg

IT

Står du med et komplekst IT-projekt, eller ønsker du blot at få systemerne til at spille bedre sammen og blive udnyttet optimalt, kan en interim IT-konsulent fra Azets tilføre stor værdi.

Lej en it-konsulent

home-1.svg

Ejendomsadministration

Vores interim ejendomsadministratorer har mange års erfaring fra både udlejningsejendomme og boligforeninger. De kan hurtigt træde til hos jer.

Lej en ejendomsadministrator

 

Det var tydeligt, at konsulenten fra Azets kom med erfarenhed og ikke mindst høj faglighed. Der var brug for et minimum af oplæring, og hun fik hurtigt en god forståelse for forretningen og de opgaver, der skulle løses. Jeg var fra dag ét helt tryg ved at lægge opgaver og ansvar hos hende.

Amalie Brix Kjær
HR Manager

Konsulent-tablet2.jpg

Interim Management

En interim manager fra Azets kommer med mange års erfaring i at styre og lede en organisation sikkert gennem forretningskritiske udfordringer. Det kan f.eks. være i forbindelse med en turnaround, opkøb, fusion, implementering af nye systemer eller andre forretningskritiske projekter.

  • Længerevarende fravær (sygdom m.m.)
  • Behov for ekstra ressourcer i pressede perioder
  • Overgang mellem to ansættelser
  • Forretningskritiske udfordringer / Store projekter

I disse situationer kan en interim manager bidrage til at skabe overblik, retning og ro på organisationen indtil, forandringerne eller projektet er gennemført og de ønskede resultater er opnået.

Læs mere om interim management

Introduktion til interim assistance 

Kunderne udtaler

"En af de helt store fordele ved Azets’ interim-løsning er, at det gik så hurtigt med at finde en profil til os. Vi var jo allerede presset på opgaver og ressourcer, så vi var taknemmelige for, at vi ikke skulle igennem et langt rekrutteringsforløb.”

★★★★★

Danny Jørgensen
Senior manager
Xellia Pharmaceuticals

Tia Technology

"Økonomien er også en vigtig faktor. Vi betaler jo kun for det antal timer, vi har haft brug for konsulenten i en given måned. Fra et økonomisk perspektiv er det derfor en løsning, der er forbundet med stor gennemsigtighed og skalerbarhed."

★★★★★

Amalie Brix Kjær
HR Manager
Ball

Operator Systems A/S

"Azets' interim konsulent er med til at sikre vores præstation, og har også mulighed for at bidrage med faglig læring til vores team grundet dennes ekstra høje faglige niveau.”

★★★★★ 

Lærke Schmidt
CFO
Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Volvo

Læs hele casen

Et stort netværk af spændende profiler

I Azets har vi et stort netværk af erfarne og professionelle konsulenter. Nogle konsulenter er fastansatte hos os og andre er associerede konsulenter (freelancere), som vi har indgået en aftale med.

Herunder kan du se eksempler på kandidatprofiler. Se flere profiler her. Vi har en database med 500+ kandidatprofiler, så hvis du ikke finder et oplagt match her på siden, så kontakt os endelig.

CFO og Project controller

Stor erfaring inden for økonomi og ledelse fra stillinger som controller og CFO i både danske og multinationale virksomheder. 

 

11.jpg

Lønkonsulent

Stærke kompetencer inden for lønbehandling, og har desuden erfaring med generelle opgaver i økonomifunktionen.

 

14.jpg

HR-konsulent

15 års erfaring med HR-udvikling, rekruttering og onboarding. Kompetencer inden for alle opgaver i HR-funktionen.

 

01.jpg

IT-konsulent

Erfaren IT-konsulent, der er stærk på kodning og en dygtig Fullstack udvikler. God til at bevare overblikket i komplekse projekter og til at formidle forskellige løsninger.

02.jpg

ESG-konsulent

Konsulent med høj ekspertviden inden for bæredygtighed, med dybdegående kendskab til direktiver og termer som b.la. CSRD, CSDDD og EU's taksonomi, samt strategisk kommunikation og stakeholder management.

07.jpg

Ejendomsadministrator

5 års bred erfaring inden for ejendomsadministration, herunder løbende regnskabsopgaver.

 

15-stock.jpg

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage inden for 24 timer (i hverdage), og tager en snak om dine behov, så vi hurtigt kan finde den rigtige konsulent til din virksomhed. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Du er også velkommen til at ringe: 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com


"Efter en snak med Azets om vores behov og de arbejdsopgaver, der skulle udføres, blev jeg kort efter præsenteret for en kandidat, der kunne starte øjeblikkeligt,”

★★★★★

Ida Sparrevohn
HR- og administrationschef
Tia Technology A/S

Tia Technology

 

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.