Økonomioutsourcing
 
 
 

Regnskabsassistance

Har du overvejet en komplet regnskabsoutsourcing, eller har du blot brug for regnskabsassistance til enkelte opgaver? Vi er specialister i alle opgaver inden for økonomi og regnskab.

Ja tak - kontakt mig

Ekstern regnskabsassistance giver mening

Bogholder, controller, CFO, regnskabsassistent - hvad har I brug for?

Økonomifunktionen er en kritisk funktion i enhver virksomhed. Men selv i en stor virksomhed kan det være en udfordring at opnå en økonomifunktion, som til alle tider besidder alle relevante kompetencer - uden at det medfører høje faste omkostninger.

Ved outsourcing af bogholderi og regnskab til Azets får I alle kompetencer til rådighed.

Løsningen er fleksibel, og I kan skrue op og ned efter behov. På den måde vil jeres økonomifunktion hele tiden passe til det aktuelle aktivitetsniveau.

Ring mig gerne op ►

Økonomioutsourcing - et klogt valg

Ved en økonomioutsourcing køber du vores kernekompetence: økonomisystemer og brugen af disse. Det er det, vi gør bedst! Vi har de godkendte systemer, som sikrer en struktureret og smidig økonomifunktion, og vi har hænderne og hovederne, som behersker systemerne til fulde. Når I vælger vores regnskabsassistance, sparer I vigtige ressourcer, som kan anvendes til at styrke jeres kerneydelse til gavn for forretningen.

Vi kan arbejde i alle økonomisystemer

Har I besluttet jer for outsourcing af bogholderi, men har allerede et godkendt økonomisystem, som I er glade for, så kører vi selvfølgelig videre med det. Vi har et indgående kendskab til langt de fleste økonomisystemer, og vi betjener dem dagligt for vores kunder.

 

Fordelen ved outsourcing af regnskab og løn er, at alle de kompetencer vi har brug for, er samlet ét sted. Det er en kæmpe styrke, at der er så mange eksperter til rådighed, og at de samtidig har mange af de systemer, vi har brug for. Jeg synes, det er fedt, at vi som virksomhed kan samle professionalisme og systemer under samme tag.

Rolf Büchmann-Slorup
Managing Director, COO

Ny bogføringslov vedtaget pr. 1/7-22

Den nye bogføringslov betyder, at virksomheder inden længe skal

 • Digitalise bogføringsprocesser
 • Opbevare regnskabsmateriale digitalt
 • Arbejde i godkendte regnskabssystemer
 • Have en klar beskrivelse af de anvendte bogføringsprocedurer, herunder procedurer for løbende registrering af transaktioner og deres opbevaring, samt hvem der er ansvarlig for procedurerne.

Azets kan hjælpe med rådgivning og assistance, så I rettidigt bliver klar til den nye bogføringslov.

Skal vi ringe dig op?

Handshake-DK.jpg

Lej en regnskabsmedarbejder | Interim assistance

Står du med et akut behov for assistance til din regnskabsafdeling, kan vi levere professionelle konsulenter, der træder til på jeres adresse med det samme. Du kan leje en medarbejder på alle kompetenceniveauer, fra assistent og interim bogholder til controller og CFO.

 • Du får en regnskabsmedarbejder, der kan træde til hurtigt og løse alle opgaver inden for økonomi og regnskab
 • Du får en fleksibel aftale og betaler kun for de faktiske timer, hvor konsulenten er hos dig
 • Vores konsulenter har erfaring med gængse økonomisystemer som f.eks. C5, SAP, e-conomic, Navision, Visma Business og Microsoft Dynamics

Læs mere om midlertidig assistance

Hvad siger vores kunder om outsourcing af økonomifunktionen?

Regnskab er ikke bare regnskab

 • Løbende bogføring
 • Afstemning af regnskabet
 • Fakturering - kunder og leverandører
 • Debitorstyring - fakturering, rykning og inkasso
 • Periodisk rapportering
 • Budgetter og opfølgning
 • Momsindberetning
 • Skatteberegning
 • Årsrapport, årsafslutning og klargøring til revision
 • Håndtering af udlæg og rejseafregning

Outsourcing af bogholderi

Alle virksomheder har brug for en professionel og velfungerende økonomifunktion, og derfor er bogholderi outsourcing et klogt valg for de fleste. Om det er den lille iværksætter, den mellemstore virksomhed eller den helt store koncern, så er god regnskabspraksis og et korrekt regnskab forudsætningen for at træffe de rigtige beslutninger. Med regnskabsoutsourcing er I garanteret en toptunet økonomifunktion.

De nævnte regnskabsopgaver er blot et udpluk af de opgaver, som mange virksomheder står med, og som vi varetager for rigtig mange kunder, der har valgt outsourcing af økonomifunktionen.

Kontakt mig

Samtale-DK.jpg

Økonomioutsourcing - fordele for jer

 • I får en løsning, som passer til jeres behov
 • I får adgang til et professionelt team, der varetager alt fra simpel bogføring til kompleks rapportering
 • Vi har et konstant fokus på optimering af processer og effektivisering af arbejdsgange
 • I får en erfaren og professionel sparringspartner, der altid er opdateret på lovgivning og andre relevante forhold
 • I skal aldrig igen bekymre jer om sårbarhed i økonomifunktionen

Aldrig sygdom, ferie eller barsel

En anden umiddelbar fordel ved økonomioutsourcing, som tit fremhæves af vores kunder, er, at regnskabsfunktionen aldrig (igen) bliver sårbar. Ved en regnskabsoutsourcing vil I aldrig skulle bekymre jer om, hvornår bogholderen er syg, controlleren går på barsel eller økonomichefen på pension. Ved outsourcing af økonomifunktionen til Azets, har I altid et helt team af økonomikonsulenter i ryggen. Og vi har altid backup på alle opgaver og kunder.

Kontakt mig   Ring på: 70 232 232

group-check.svg

Konsulent-telefon2.jpg

Regnskab i Azets Cozone - Fuld kontrol

Vælger du at outsource økonomifunktionen til Azets, har du alle relevante nøgletal samlet i portalen Azets Cozone, og du kan logge ind hvor og når som helst. I Azets Cozone kan du f.eks.:

 • Uploade og håndtere bilag
 • Godkende leverandørfakturaer
 • Fakturere dine kunder online
 • Godkende betalinger i din netbank
 • Trække rapporter for f.eks. omsætning og resultat
 • Og meget mere

Økonomioutsourcing = fleksibilitet

I løbet af året vil det variere, hvilke opgaver i regnskabsfunktionen, der fylder mest. Der vil være perioder med spidsbelastninger og perioder med mere stilstand. Og fra dag til dag kan byrden flytte sig fra den ene del af økonomifunktionen til den anden.

Det kan derfor være rigtig svært (og dyrt) at sammensætte en in house økonomifunktion, som til alle tider rummer alle niveauer og kompetencer.

Det er en af de primære gevinster ved regnskabsoutsourcing til en ekstern samarbejdspartner som Azets. Ved outsourcing af økonomifunktionen får I præcis de ressourcer, I har brug for, når I har brug for dem. Og I betaler hverken for mere eller mindre.

gauge.svg

"Det, jeg i høj grad værdsætter ved samarbejdet, er stabiliteten og trygheden i løsningen. Jeg behøver ikke bruge ressourcer på det daglige bogholderi, fordi jeg ved opgaverne bliver løst, og der er styr på det."

Lotte Linde Hansen, Financial Manager

MedicoPack.png

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

"I YSDS står effektivisering og optimering højt på agendaen, og det gælder også ift. de administrative processer og den tilhørende systemunderstøttelse. Derfor var det naturligt for os at vælge Azets som strategisk partner, da de er blandt de førende inden for regnskab og økonomi.”

★★★★★

Peter Norström
Head of Finance Nordics
YSDS - Your Special Delivery Service

ysds.png

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.