top banner image
 
 
 

Guide om outsourcing af økonomifunktionen

Vi har udarbejdet en guide omkring outsourcing af økonomifunktionen, hvor du kan blive klogere på de ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med outsourcing, og hvordan du bedst drager fordel af økonomioutsourcing.

 

Overvejer I outsourcing af økonomifunktionen?
Denne guiden er udarbejdet, så I har et bedre beslutningsgrundlag at handle ud fra. Når du har læst guiden, er du forhåbentlig bedre rustet til at vurdere, om økonomioutsourcing er den rette løsning for dig og din virksomhed.

  • Hvorfor skal du vælge økonomioutsourcing?
  • Hvornår er det fordelagtigt at outsource?
  • Eksempler på oplagte situationer for økonomioutsourcing
  • Hvornår skal du være på vagt for at vælge økonomioutsourcing?
  • Hvad bør du gøre inden du vælger outsourcing?
  • Når en samarbejdsaftale er på plads

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

webinar3_589x560.jpg

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler I hjælp til regnskab og økonomi?

Regnskabsassistance

Vi løser alle opgaver i jeres økonomifunktion - på alt fra assistent- til CFO-niveau. Vi besidder alle regnskabsafdelingens kompetencer. Du vælger selv, om du vil have os som partner ved fuld økonomioutsourcing eller vi skal yde assistance til specifikke opgaver. 

læs mere om regnskabsassistance

Lej regnskabsmedarbejder

Står du med et akut behov for interim assistance til din økonomi- eller regnskabsafdeling, så kan vi levere professionelle konsulenter, der træder til hos jer med det samme. 

læs mere om interim assistance

Interim CFO

Er du CFO, og mangler du assistance til specifikke projekter eller opgaver? Eller mangler du en CFO i en afgrænset periode? Så kan vi give dig sparring og rådgivning fra erfarne CFO's, der kan hjælpe dig videre.

læs mere om Interim CFO