CFO services
 
 
 

Interim CFO

Har du brug for CFO services eller en interim CFO i en midlertidig periode? Vores profiler har erfaring med alle de gængse økonomisystemer og kan træde til med kort varsel.

Bliv kontaktet

 

Fordele for dig ved en interim manager

 • Du får en interim CFO / regnskabschef, der med kort varsel træder til på din virksomheds adresse
 • Du får en profil med såvel ledererfaring som praktisk erfaring, der fra dag et er klar til at skabe ro, struktur og resultater
 • Du får en konsulent med erfaring i de gænge ERP-, løn- eller HR-systemer
 • Du får en fleksibel aftale og betaler kun for de faktiske timer, interim manageren er hos dig

Udfyld formularen

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information om mulighederne for interim CFO eller CFO services. Hvis du udfylder formularen til højre, så ringer vi dig op inden længe. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Ring: 70 232 232

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.

Interim regnskabschef med erfaring

I vores database har vi altid 500+ interim profiler til rådighed. Når du har fortalt os om dit behov og den type interim CFO, du ønsker, finder vi hurtigt nogle matchende kandidater og fremsender CV'er til dig. Du vælger de profiler, du ønsker at møde og herefter underskriver vi aftalen, hvorefter profilen starter op hos dig.

Med en interim regnskabschef får du en en profil, som er vant til hurtigt at danne sig et overblik, identificere udfordringer, strukturere arbejdet og skabe hurtige og synlige resultater. En interim CFO fra Azets vil også have ledererfaring og dermed være i stand til at tage sig af en afdeling, disponere tid, prioritere opgaver mm.

Kvalitet, kompetencer og fleksibilitet

Med en interim CFO fra Azets får du fleksibel løsning og samme høje kvalitet som de store revisionshuse. Og tilmed ofte til en mere konkurrencedygtig pris.

Ja tak - kontakt mig

En interim CFO kan f.eks. assistere med

 • Sparring og ledelse
 • Årsafslutning
 • M&A-proces
 • Transfer pricing
 • IFRS
 • Konsolidering
 • Treasury
 • Projekt controlling
 • ERP implementering
 • Compliance
 • Risiko analyser

 

Med en interim CFO får du, hvad du har brug for - hverken mere eller mindre

Med vores CFO services får du maksimal fleksibilitet i opgaveløsningen, da vi altid kun leverer det antal timer, du har brug for i en given periode. Det kan være alt fra et par timer om ugen til en interim regnskabschef på fuld tid.

På den måde får du en fleksibel og midlertidig løsning, så kompetencerne altid er på plads i forhold til periode, opgavemængde og -type.

Hurtig hjælp fra den rigtige interim regnskabschef

Vi går i gang med at finde den rigtige profil så snart, vi har fået opgaven og dit behov beskrevet. Vores store database med konsulentprofiler gør, at vi hurtigt kan finde og levere den rigtige interim regnskabschef.

ja tak - kontakt mig

Men en interim regnskabschef fra Azets, er du sikker på at få en profil med erfaring, lederevner og systemkendskab. En professionel tilgang til opgaveløsning og synlige resultater betyder, at du får ro på din økonomifunktion.

 Hvad siger vores kunder

”Vores nye interim regnskabschef formåede hurtigt at prioritere opgaverne, så de kunne løses hensigtsmæssigt i forhold til deadlines og de tilgængelige ressourcer. Inden for 2-3 uger  havde hun bidraget med færdiggjort rapport for månedsregnskabet samt klargøring af materialet til revision."

Lærke Schmidt,
CFO hos Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Hvornår er en interim økonomichef en god idé?

En interim økonomichef kan aflaste og være en fornuftig beslutning i mange forskellige situationer. Det kan f.eks. være i forbindelse med:

 • Fravær som sygdom og barsel, der skaber en ekstra arbejdsbyrde for de øvrige medarbejdere
 • Implementering af ERP-system, der kræver systemindsigt og viden om optimale processer og arbejdsgange
 • Rekruttering af ny økonomichef. Det kræver tid at finde den rigtige, og der vil ofte opstå en mellemperiode, inden den rette profil er fundet og startet op
 • M&A-processer, der kræver specialiseret viden og ofte også diskretion i organisationen
 • Ekstraordinære opgaver og projekter i økonomifunktionen som konsolidering, IFRS, risikoanalyser mm.

Listen kunne blive meget længere, da økonomifunktionen som regel altid vil være involveret i - hvis ikke centrum for - store og små forandringer i en virksomhed. Så med ganske få ord:

En interim økonomichef er en god beslutning, hvis du i økonomifunktionen har brug for en erfaren og handlekraftig profil, som hurtigt kan danne sig et overblik, prioritere opgaverne og levere synlige resultater.

Ønsker du mere information?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information om mulighederne for interim CFO og CFO services. Hvis du udfylder formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80