Lej en regnskabschef
 
 
 

Interim CFO

Har du brug for at leje en regnskabschef eller en interim CFO i en midlertidig periode? Vores profiler har erfaring med alle de gængse økonomisystemer og kan træde til med kort varsel.

Bliv kontaktet

 

Lej en regnskabschef eller CFO

Når økonomifunktionen er i forandring kan I pludselig opleve et behov for at tilføre virksomheden nye perspektiver og her kan en interim regnskabschef træde til.

Fordele ved at leje en regnskabschef

En regnskabschef fra Azets kan aflaste jeres økonomifunktion og løfte jeres virksomhed med stor kapacitet og nye kompetencer. Nogle af fordelene ved at leje en regnskabschef er bl.a. at:

 • Du får en interim CFO, der med kort varsel træder til på din virksomheds adresse.
 • Du får en profil med såvel ledererfaring som praktisk erfaring, der fra dag et er klar til at skabe ro, struktur og resultater.
 • Du får en konsulent med erfaring i de gænge ERP-, løn- eller HR-systemer.
 • Du får en fleksibel aftale og betaler kun for de faktiske timer, interim manageren er hos dig.

Udfyld formularen

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information om vores CFO services. Hvis du udfylder formularen til højre, så ringer vi dig op inden længe. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Ring: 70 232 232

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.

Interim CFO med erfaring

I vores database har vi altid 500+ interim profiler til rådighed. Når du har fortalt os om dit behov og den type interim CFO, du ønsker, finder vi hurtigt nogle matchende kandidater og fremsender CV'er til dig. Du vælger de profiler, du ønsker at møde og herefter underskriver vi aftalen, hvorefter profilen starter op hos dig.

Med en interim CFO får du en en profil, som er vant til hurtigt at danne sig et overblik, identificere udfordringer, strukturere arbejdet og skabe hurtige og synlige resultater. Vores interim CFO'er har også ledererfaring og vil dermed være i stand til at tage sig af en afdeling, disponere tid, prioritere opgaver mm.

Kvalitet, kompetencer og fleksibilitet

Med en interim CFO fra Azets får du fleksibel løsning og samme høje kvalitet som de store revisionshuse. Og tilmed ofte til en mere konkurrencedygtig pris.

Ja tak - kontakt mig

En interim CFO kan f.eks. assistere med

 • Sparring og ledelse
 • Årsafslutning
 • M&A-proces
 • Transfer pricing
 • IFRS
 • Konsolidering
 • Treasury
 • Projekt controlling
 • ERP implementering
 • Compliance
 • Risiko analyser

 

Med en interim CFO får du, hvad du har brug for

Med vores CFO services får du, hvad du har brug for - hverken mere eller mindre

Når du lejer en regnskabschef får du maksimal fleksibilitet i opgaveløsningen, da vi altid kun leverer det antal timer, du har brug for i en given periode. Det kan være alt fra et par timer om ugen til en interim regnskabschef på fuld tid.

På den måde får du en fleksibel og midlertidig løsning, så kompetencerne altid er på plads i forhold til periode, opgavemængde og -type.

Hurtig hjælp med den rigtige profil

Vi går i gang med at finde den rigtige profil så snart, vi har fået opgaven og dit behov beskrevet. Vores store database med konsulentprofiler gør, at vi hurtigt kan finde og levere den rigtige interim regnskabschef.

ja tak - kontakt mig

Men en interim regnskabschef fra Azets, er du sikker på at få en profil med erfaring, lederevner og systemkendskab. En professionel tilgang til opgaveløsning og synlige resultater betyder, at du får ro på din økonomifunktion.

Få en profil med erfaring, lederevner og systemkendskab

 Hvad siger vores kunder

Hvad siger vores kunder

”Vores nye interim regnskabschef formåede hurtigt at prioritere opgaverne, så de kunne løses hensigtsmæssigt i forhold til deadlines og de tilgængelige ressourcer. Inden for 2-3 uger  havde hun bidraget med færdiggjort rapport for månedsregnskabet samt klargøring af materialet til revision."

Lærke Schmidt,
CFO hos Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Ønsker du mere information?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information om vores CFO services. Hvis du udfylder formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232