interim økonomichef
 
 
 

Interim CFO

Har du brug for en interim økonomichef eller midlertidig CFO? Vores profiler har erfaring med alle de gængse økonomisystemer og kan træde til med kort varsel.

Bliv kontaktet

Midlertidig regnskabschef eller CFO

Friske øjne og handlekraft udefra kan være både nødvendigt og værdifuldt i forbindelse med organisatoriske forandringer eller spidsbelastning i økonomifunktionen. En af Azets' CFO ydelser er, at du kan leje en interim økonomichef eller midlertidig CFO, som netop kan bidrage med at skabe overblik og resultater samt identificere nye muligheder.

Fordele ved CFO service og en midlertidig regnskabschef

Lej en økonomichef fra Azets, så er du garanteret en stærk ledelse af økonomifunktionen og et skarpt fokus på såvel den løbende drift som udvikling og optimering af funktionen. Nogle af fordelene ved en midlertidig CFO er bl.a. at:

 • Du får en interim CFO, der med kort varsel træder til på din virksomheds adresse.
 • Du får en profil med såvel ledererfaring som praktisk erfaring, der fra dag ét er klar til at skabe ro, struktur og resultater.
 • Du får en konsulent med erfaring i de gænge ERP-systemer.
 • Du får en fleksibel aftale om CFO service og betaler kun for de faktiske timer, din interim økonomichef er hos dig.

Lej en CFO - Udfyld formularen

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information. Hvis du udfylder formularen til højre, så ringer vi dig op inden længe for en uforpligtende snak om de CFO ydelser, vi kan tilbyde. Du er også altid velkommen til at kontakte os på 70 232 232

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.

Hvad siger vores kunder om CFO service?

 

Vores nye interim regnskabschef formåede hurtigt at prioritere opgaverne, så de kunne løses hensigtsmæssigt i forhold til deadlines og de tilgængelige ressourcer

Lærke Schmidt
CFO, Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Interim CFO med erfaring | Lej en CFO

Vi har 500+ interim profiler til rådighed. Når du har fortalt os om dit behov for CFO service og den type midlertidig CFO, du ønsker, finder vi hurtigt nogle matchende kandidater og sender CV'er til dig. Du vælger de profiler, du ønsker at møde, hvorefter vi underskriver en aftale, og profilen starter op hos dig.

Med en interim CFO får du en en kandidat, som er vant til hurtigt at skabe overblik, identificere udfordringer, strukturere arbejdet og skabe hurtige og synlige resultater. En midlertidig økonomichef fra Azets har også ledererfaring og vil dermed være i stand til at tage sig af en afdeling, disponere tid, prioritere opgaver mm.

Kvalitet, kompetencer og fleksibilitet

Med en interim CFO fra Azets får du fleksibel løsning og samme høje kvalitet som de store revisionshuse. Og tilmed kan du ofte få Azets' CFO ydelser til en mere konkurrencedygtig pris. Hvad koster en økonomichef? Det vil variere fra sag til sag og afhænger bl.a. af kandidatens erfaring oo kompetencer. Vi har skrevet et blogindlæg, hvor du kan læse mere om, hvad en interim CFO koster.

En interim CFO kan f.eks. assistere med

 • Sparring og ledelse
 • Årsafslutning
 • M&A-proces
 • Transfer pricing
 • IFRS
 • Konsolidering
 • Treasury
 • Projekt controlling
 • ERP implementering
 • Compliance
 • Risiko analyser

Lej en interim CFO hos Azets.

Lej en økonomichef | Med en midlertidig økonomichef fra Azets får du, hvad du har brug for - og kan selv skrue op og ned

Når du vælger en interim økonomichef får du maksimal fleksibilitet i opgaveløsningen, da vi altid kun leverer det antal timer, du har brug for i en given periode. Det kan være alt fra et par timer om ugen til en midlertidig regnskabschef på fuld tid.

Med Azets' CFO service får du altså en fleksibel løsning, så kompetencerne altid er på plads i forhold til periode, opgavemængde og -type.

Hurtig CFO service med den rigtige profil

Vi går i gang med at finde den rigtige profil så snart, vi har fået opgaven og dit behov beskrevet. Vores store database med konsulentprofiler gør, at vi hurtigt kan finde og levere den rigtige interim økonomichef.

ja tak - kontakt mig

Lej en økonomichef fra Azets, så er du sikker på at få en profil med erfaring, lederevner og systemkendskab. En professionel tilgang til opgaveløsning og synlige resultater betyder, at du får ro på din økonomifunktion.

Få en profil med erfaring, lederevner og systemkendskab

Hvad er en interim CFO?

En interim CFO er en CFO, der med kort varsel kan træde til i din virksomhed og være en del af organisationen i den periode, I har behov for det. En interim CFO vil hurtigt være i stand til at sætte sig ind i de opgaver og prioriteringer, der findes i virksomheden samtidig med, at profilen qua sin erfaring og sit kompetenceniveau vil kunne identificere områder, der med fordel kan optimeres.

En interim CFO fra Azets vil desuden altid komme med ledererfaring og vil dermed kunne tage ansvar for medarbejderne i økonomifunktionen.

Årsagerne til, at din virksomhed oplever et behov for en interim CFO kan være mange. Nogle af de situationer, vi ofte hører, er listet herunder:

 • Nuværende CFO er stoppet, og der er brug for en god midlertidig løsning indtil, at en ny fast CFO er ansat.
 • Nuværende CFO er på barsel eller er sygemeldt, og der er brug for en god midlertidig løsning indtil, at fast CFO er retur.
 • Implementering af nyt ERP-system skaber øget travlhed i økonomifunktionen. Der er brug for en interim CFO til at projektlede overgangen til det nye ERP-system.
 • Større organisationsændringer skaber uro og travlhed i økonomifunktionen. Der er brug for en interim CFO til at skabe overblik og ro samt sikre den fortsatte fremdrift.

Uanset baggrunden, så er fællesnævneren, at man har brug for en erfaren og kompetent CFO-profil, der kræver et minimum af oplæring og som hurtigt kan skabe overblik og resultater samt ro på medarbejderne i økonomifunktionen.

Brug for mere information? Lej en økonomichef

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information om Azets' CFO ydelser og mulighederne for at leje en interim CFO. Hvis du udfylder formularen øverst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Mandlig interm CFO.