Lej erfarne konsulenter til regnskab, løn eller HR
 
 
 

Lej en regnskabs-medarbejder

Vores erfarne konsulenter inden for økonomi og regnskab træder til på jeres adresse med det samme.

Bliv ringet op

 

Lej en regnskabsmedarbejder | Fordele for dig

 • Du får en interim konsulent, der med kort varsel træder til på din virksomheds adresse
 • Du får en konsulent, der har erfaring med alle de gængse økonomisystemer, f.eks. C5, SAP, e-conomic, Navision, Visma Business og Microsoft Dynamics
 • Du får en fleksibel aftale og betaler kun for de faktiske timer, hvor regnskabskonsulenten er hos dig

Udfyld formularen

Har du brug for midlertidig hjælp til regnskab, eller ønsker du blot mere information om mulighederne, så udfyld formularen til højre. Vi ringer dig op inden længe.

Hvis du på forhånd ved, hvilken type medarbejder du har behov for og hvor længe, kan du notere det i formularen. Ellers afdækker vi det sammen.

Ring: 70 232 232

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.

onsite-profil-3.png

Regnskabskonsulent

Lej en regnskabsmedarbejder med stor og bred erfaring inden for finans-, kreditor- og debitorstyring. Herudover god erfaring med momsafstemninger og indberetninger til myndighederne, samt forberedelse til måneds- og årsafslutninger.

onsite-profil-4.png

Regnskabsansvarlig

Lej en medarbejder med mere end 25 års erfaring inden for løn og økonomi. Rutineret inden for hele økonomifunktionen, herunder ledelse af team. Har erfaring fra både danske og internationale virksomheder.

onsite-profil-2.png

Project controller

Lej en controller med 15 års erfaring inden for økonomi og eksekvering af projekter. Der har haft ansvar for opgaver som: Månedlig- og ledelsesrapportering, udarbejdelse af budgetter og forecast, daglig ledelse og regnskabsaflæggelse og skat.

"Fleksibiliteten er en af de største fordele ved interim assistance. For os var det f.eks. svært at vide præcis hvor længe, vi havde brug for assistance, og derfor var det en lettelse, at vi nemt kunne forkorte eller forlænge perioden."

HR Manager Amalie Brix Kjær

Ball-logo.jpg

"Konsulenten fra Azets var erfaren og tog fat med det samme. Vi mærkede tydeligt, at hun havde haft fingrene i mange forskellige økonomisystemer. Det var en fordel, for vi havde ikke tid til en masse oplæring, men havde bare brug for, at der blev taget fra med det samme."

Koncerndirektør Birgitte Krarup Sonne-Schmidt

Arp-Hansen-Hotel-Group-logo.svg

Mød Kaspar, som er interim regnskabskonsulent hos Azets 

En fleksibel og sikker løsning

Der kan hurtigt opstå uforudsete situationer som gør, at du får brug for at dække huller i din regnskabsafdeling. Det kan være opsigelser, sygdom, spidsbelastninger mv. som gør, at du søger efter en midlertidig regnskabsressource. Uanset årsag, så er du godt stillet med en professionel konsulent fra Azets, som kan træde til og løse opgaverne med det samme.

Lej en regnskabsmedarbejder som kan løse alle opgaver inden for økonomi og regnskab. Da vores konsulenter er fastansatte hos os, risikerer du ikke, at din regnskabsmedarbejder pludselig skiftes ud eller siger op.

Se eksempler på profiler

Ring mig gerne op

Flere fordele for dig

 • Du får hurtig og kompetent assistance, når du står med et akut behov for flere hænder i regnskabsafdelingen
 • Vi kan hjælpe, uanset om dit behov er en fuldtidsløsning eller et par enkelte dage om måneden
 • Du kan vælge blandt interim konsulenter på alle kompetenceniveauer, fra assistent og bogholder til controller og CFO/regnskabschef
 • Du får hurtigt lukket hullerne i bemandingen - endda med en løsning, som er langt mere sikker end traditionel virkarservice

Brug din regnskabskonsulent til:

 • Bogføring
 • Afstemninger
 • Fakturering
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Skat og moms
 • Lønbogholderi
 • Rapportering
 • Årsafslutning
 • Oprydning og tasteopgaver

Vi har erfaring med alle de gængse økonomisystemer.

Woman-showing-man-something.jpg

En interim regnskabskonsulent fra Azets er en fleksibel og sikker løsning

Når vi sender en regnskabsmedarbejder ud til din virksomhed, får du en langt mere sikker løsning end ved brug af et traditionelt vikarbureau. Den valgte regnskabskonsulent bliver en del af jeres team i den aftalte peiode, og når opgaverne er løst, vender medarbejderen tilbage til Azets, hvor ansættelsesforholdet ligger.

Med en regnskabskonsulent fra Azets skal du heller ikke være bekymret for udskiftning af konsulenten. Det er den samme medarbejder, som er i din virksomhed og løser opgaverne i hele perioden. Og skulle dit behov for regnskabsassistance pludselig ændre sig, så er din interim løsning heldigvis fleksibel. Du betaler kun for de faktiske timer, hvor din regnskabsmedarbejder er på arbejde hos dig, og når konsulenten ikke er hos dig, så sidder vedkommende på Azets' kontor og løser opgaver for vores øvrige kunder.

Lej en regnskabsmedarbejder og få en løsning, som indeholder stor fleksibilitet OG stor sikkerhed på en og samme tid.

Jeg vil gerne kontaktes

Konsulenter

Vi har regnskabsmedarbejdere på alle niveauer

 • Interim bogholder
 • Interim finansbogholder
 • Interim kreditorbogholder
 • Interim debitorbogholder
 • Interim lønbogholder
 • Interim controller
 • Interim CFO

Se eksempler på konsulentprofiler

Med en interim regnskabskonsulent fra Azets kan du løbende justere aftalen, så du hele tiden har de ressourcer, der er behov for. Det er en sikker og fleksibel løsning.

Hvad siger vores kunder 

"Azets' interim konsulent er med til at sikre vores præstation, og har også mulighed for at bidrage med faglig læring til vores team grundet dennes ekstra høje faglige niveau.”

★★★★★

Lærke Schmidt
CFO
Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Volvo

Læs hele casen

"Efter en snak med Azets om vores behov og de arbejdsopgaver, der skulle udføres, blev jeg kort efter præsenteret for en kandidat, der kunne starte øjeblikkeligt,”

★★★★★

Ida Sparrevohn
HR- og administrationschef
Tia Technology A/S

Tia Technology

Læs hele casen

"En af fordelene ved samarbejdet med Azets er, at de internt er opdateret og sparrer med hinanden om den nyeste viden inden for økonomistyring og lønkørsel."

★★★★★

Tommy Vincentz Larsen
Direktør
Operator Systems A/S

Operator Systems A/S

Læs hele casen

Woman-leader-2.jpg

Interim Management

Når du mangler en chef eller leder til regnskab, løn eller HR

Mangler du midlertidigt en CFO eller lønchef i din økonomifunktion? Eller er det en HR-chef, du leder efter? Med interim management fra Azets får du den ønskede profil i den periode, du har brug for det.

Vores konsulenters erfaring og høje faglige niveau betyder, at de hurtigt får sat sig ind i din situation, identificeret problemområder og leveret mærkbare resultater.

Klik her for at komme til interim management

Vil du også reducere de faste omkostninger?

Med en interim regnskabsmedarbejder fra Azets slipper I for de mange og dyre personaleomkostninger som pension, ferie, sygdom og uddannelse. I betaler kun den aftalte timepris for de faktiske timer, konsulenten arbejder hos jer. Bliver din regnskabskonsulent syg, så har vi naturligvis sørget for en kvalificeret afløser.

Lej en regnskabsmedarbejder - På den måde kan I holde de faste omkostninger nede samtidig med, at I modtager interim assistance fra Nordens førende regnskabshus.