top banner image
 
 
 

Download guide om drift vs. udvikling

Det handler ikke kun om drift. Hvis du vil skabe vækst, må du både følge og skabe udvikling. 

Download vores guide og få værktøjer til at balancere drift, udvikling og produktion.

 

Fanget af driften? Husk tid til udvikling

Kender du det, at din kalender er planlagt til mindste detalje – men så kommer der en mail, eller du får et opkald med en hasteopgave – og når du kommer hjem om aftenen, kan du sætte kryds ved 10 procent af opgaverne? Næste dag starter du derfor på hælene og skal ikke alene indhente gårsdagens opgaver, men også løse det, du skal nå i dag.

Det er svært at holde øje med markedstendenser hver dag, hvis du har næsen i opgaverne og kun arbejder med drift. Det er ligesom, når man på en mørk landevej kun kigger ned på striberne, men glemmer det lange lys, så man ikke kan se, om der kommer en kurve længere fremme.

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation.

webinar3_589x560.jpg

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Rekrutteringssystem

Epos rekruttering er et online rekrutteringssystem, der kan integreres med jeres hjemmeside. Den holder rekrutteringsprocessen strømlinet. Alt fra stillingsopslag til ansøgning og udvælgelse er understøttet digital. 

læs mere

Lej en medarbejder

Vi tilbyder professionel bemanding med kort varsel som midlertidig løsning i kortere eller længere perioder. Vi kan dække alle funktioner inden for økonomi, løn og HR - lige fra assistent til CFO.

læs mere

Outsourcing

Vi kan hjælpe med outsourcing uanset branche og størrelse inden for både regnskab og løn. Som din samarbejdspartner kan vi håndtere alle opgaver inden for økonomi og lønbogholderi og samtidig sikre dig professionel håndtering og et konstant overblik.

læs mere

Inkasso- og debitorstyring

Faktura-, rykker- og inkassoservice i én samlet løsning. Du opnår optimal mulighed for fuld betaling på udestående fakturaer, og du får fordel af både renter og gebyrer. Hvis vi indkræver i dag, så har du pengene i morgen - inkl. renter. 

læs mere 

Rådgivning

Har du brug for rådgivning inden for økonomi, løn eller HR? Vores professionelle konsulenter har ekspertviden inden for alle områder. De kan hjælpe dig med alt fra skat og moms, ansættelsesret og lønbehandling. 

læs mere

BasisLøn

Som mindre virksomhed kan du få nem og overskuelig hjælp til lønadministration med BasisLøn. Vi klarer det for dig, og du betaler kun per lønseddel. Så kan du bruge mere tid på at udvikle din forretning.

læs mere