Debitorstyring
 
 
 

Debitorstyring

Undgå dårlige betalere!

Få rykket dine kunder til tiden med Azets debitorstyring. Du får komplet faktura-, rykker- og inkassoservice i én løsning. Du opnår optimal mulighed for fuld betaling på udestående fakturaer og får fordel af både renter og gebyrer.

Faktura-, rykker- og inkassoservice i én samlet løsning

Vi har gjort processen nem, effektiv og enkel for din virksomhed. Du behøver i princippet kun at sende to filer; kundestamdata og faktureringsgrundlag og så sørger vi for resten. Så du kan koncentrere dig om at udvikle din virksomhed og skabe værdi for dine kunder. Har du kun brug for én af de tre services, kan vi også hjælpe med det.

Du får

  • Du får en stabil og velfungerende debitorfunktion
  • Back-up funktionerne på plads
  • En strømlinet og effektiv faktureringsproces
  • Rykket dine kunder til tiden

Ja tak - kontakt mig

”I EasyTranslate har vi lagt vores debitorstyring i hænderne på Azets Collectors, og allerede den første uge efter, vi gik live, begyndte gamle tilgodehavender at komme hjem med både rykkergebyr og renter.”

– Brian Grønnegaard, CFO, EasyTranslate

Fakturaservice

En effektiv faktureringsproces er en vigtig forudsætning for, at du får faktureret til tiden, og at dit tilgodehavende bliver betalt rettidigt.

Læs mere Fakturaservice ►

Rykkerservice

Lad os rykke dine kunder. Vi sikrer, at du får rykket til tiden, mens du har ro til at fokusere på at udvikle din forretning.

Læs mere Rykkerservice ►

Inkasso

Inkassoservice hos Azets

Vi arbejder effektivt for at få dine tilgodehavender betalt hurtigt. Hos os får du en høj inddrivelsesproces på dine inkassosager.

Læs mere Inkassoservice ►

Hvad siger vores kunder?

Safety Låse & Sikring ApS - Jack Kyhn

“... Jeg er meget tilfreds med Azets' rykker- og inkassoservice, - ikke mindst deres kundeservice. Der er god kommunikation, tingene er nemme og til at håndtere. Jeg vil helt sikkert anbefale Azets til andre: der kommer penge ind og det med gode resultater! ”

★★★★★

Guide til at undgå dårlige betalere

Sådan undgår du dårlige betalere – det lønner sig! Med vores guide kan du få gode råd og fakta om, hvordan du undgår at få dårlige betalere. Det giver dig en sundere økonomi og øget kreditværdighed.

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

"I YSDS står effektivisering og optimering højt på agendaen, og det gælder også ift. de administrative processer og den tilhørende systemunderstøttelse. Derfor var det naturligt for os at vælge Azets som strategisk partner, da de er blandt de førende inden for regnskab og økonomi.”

★★★★★

Peter Norström
Head of Finance Nordics
YSDS - Your Special Delivery Service

ysds.png

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.