Billig lønadministration til en fast lav pris
 
 
 

Lønadministration til en fast lav pris

Få hjælp til lønadministration med Azets BasisLøn. Lad os udarbejde din løn så du får mere tid til at udvikle din forretning.

Køb Azets BasisLøn her

 

Azets BasisLøn - Til dig, der ønsker den enkle løsning

Azets BasisLøn - Priser

Det er nemt at komme i gang med Azets BasisLøn. Når dine medarbejdere er oprettet, er det eneste vi skal bruge dit løbende input til lønnen – så klarer vi resten. Du betaler kun pr. lønseddel og det spiller ingen rolle, om medarbejderne er timelønnede og/eller fastlønnede.

 

Månedslønnede – pris per lønseddel: 113,-

 

14-dages lønnede – pris per lønseddel: 81,-

Oprettelse per medarbejder: 77,5

Tilmelding som arbejdsgiver: 500,-

Support per time (faktureres minimum et kvarter): 715,-

Indberetning af 0-angivelse: 99,-

Køb BasisLøn her


Nemt at komme i gang

Når dine medarbejdere er oprettet, er det eneste vi behøver fra dig, eventuelt input til lønnen - så klarer vi resten.


Få mere tid til din egen forretning

Slip for alt bøvlet med lønadministration hver måned, få os til at lave din løn og brug din tid på at udvikle din forretning.


Skræddersy til netop din virksomhed

Det kan være til dig, der ønsker ekstra hjælp til ansættelseskontrakter, opsætning af systemer eller mere hjælp til løn.


Du får korrekt løn til tiden

Du er sikret korrekt løn til tiden. Selvom Azets BasisLøn er billigt, går vi naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten.


Både nemt og billigt.

Du betaler kun pr. lønseddel og det spiller ingen rolle, om medarbejderne er timelønnede og/eller fastlønnede.

Tillægsydelser til Azets BasisLøn

Vi tilbyder en række forskellige tillægsydelser til Azets BasisLøn. Det kan være til dig, der ønsker ekstra hjælp til ansættelseskontrakter, opsætning af systemer eller mere hjælp til lønadministration

HR-ydelser

HR Hotline – få hjælp til personalerelaterede og lovgivningsmæssige spørgsmål, udarbejdelse af ansættelseskontrakter, refusionsansøgninger (sygefravær og barsel) og evt. anden HR-assistance og rådgivning.

 

Når lønnen er kørt

Når lønnen er kørt, er det tid til at behandle data. Har du brug for en tilpasset bogføringsfil til din egen kontoplan? Skal der foretages en lønafstemning og bør feriepengehensættelsen opdateres? 

Hvis du ønsker - så kan vi hjælpe.

 

Integration til økonomisystem

Har du et økonomiprogram fra Azets, findes der forskellige muligheder for en nem og enkel indlæsning af lønposteringsfilen. Se aktuelle programvejledninger eller hjælpen i de respektive programmer. Har du behov for hjælp til selve opsætningen, kan flere af vores professionelle partnere hjælpe med dette.

Azets BasisLøn - FAQ

Jeg laver lønnen selv i dag, kan jeg nemt skifte til Azets BasisLøn?

Du kan altid få hjælp til lønadministration og skifte til Azets BasisLøn. Når du tilmelder dig Azets BasisLøn, ringer vi dig op og hjælper dig godt i gang, så din løn bliver kørt rigtigt fra start af, når vi laver den. Herefter behøver vi bare input fra dig, når du har ændringer til lønnen eller dine medarbejdere, så klarer vi resten.


Jeg får allerede hjælp til at lave lønnen i dag - hvad får jeg ud af at skifte til Azets BasisLøn?

Azets BasisLøn er både nemt og billigt. Vores store hold af lønkonsulenter er eksperter inden for lønområdet, både i forhold til det praktiske og det lovgivningsmæssige. Det betyder, at din lønhåndtering er i gode hænder hos os og at der altid er backup på opgaverne. Du er sikret korrekt løn til tiden. Selvom Azets BasisLøn er billigt, går vi naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten.


Hvad med bogføringen af lønnen?

Når vi har kørt din løn, modtager du en posteringsliste til bogføringen på e-mail. Du kan få tilsendt posteringslisten i PDF-format eller som en CSV-fil, som kan indlæses direkte i dit økonomiprogram, hvilket kan gøre bogføringen nemmere. Vil du helt slippe for bogføringen eller lønafstemningen, kan vi naturligvis også hjælpe dig med det.

 

Findes der nogen integration til mit økonomiprogram?

Vælger du, at vi skal fremsende posteringslisterne som en CSV-fil, kan de nemt læses ind i langt de fleste gængse økonomisystemer. Har du et økonomiprogram fra Azets, kan vores partnere hjælpe dig med opsætningen - kontakt os for at høre mere om mulighederne. Har du et andet økonomiprogram, skal du kontakte din leverandør for nærmere info.


Min revisor/bogholder laver bogføringen - hvordan fungerer det med Azets BasisLøn?

Det spiller ingen rolle, om du selv bogfører eller får hjælp til det. Vi sender bare fil/posteringslister direkte til din revisor/bogholder i stedet, så slipper du helt for at blive involveret.

Har du medarbejdere på overenskomst?

Bemærk! Azets kan ikke tage hensyn til eventuelle overenskomstgældende vilkår i forbindelse med lønhåndteringen. Har du ansatte, der er tilknyttet en eller flere overenskomster, er du selv ansvarlig for at levere det korrekte input til lønnen til Azets i forhold til eventuelle tillæg, pensionsvilkår osv.. Azets kan dog godt hjælpe dig med at tolke og forstå relevante overenskomster.

Mere info om vores lønadministration?

Ønsker du mere information om Azets' lønadministration og om, hvordan vi kan lave løn for jer? Udfyld din mail til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Se oversigt over alle lønløsninger her.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

 

Lønkunder der har købt denne ydelse kan kontakte Servicedesk/Support med lønrelaterede spørgsmål på:

Support: 70 27 31 30

Kontakt Azets vedrørende lønadministration

Kontakt mig venligst

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation