top banner image
 
 
 

Guide om robotteknik (RPA)

Vi har udviklet en guide til virksomheder med 8 råd, som kan hjælpe dig godt på vej med Robotic Proces Automation.
 

Robotic Proces Automation for virksomheder

- 8 råd der hjælper dig godt på vej

Robotic Process Automation (RPA) har gjort sit indtog og er landet sikkert i Azets! Vejen dertil har budt på flere udfordringer og lærerige erfaringer.

I denne guide fremhæver vi otte af disse erfaringer, der forhåbentlig kan hjælpe din virksomhed med at forenkle jeres automatiseringsprocess.

 

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation.

Lær mere om digitalisering

Vil du gerne vide mere om teknologi, strategi og måder hvorpå du kan effektivisere din virksomhed med digitalisering? På vores blog giver vi dig de seneste nyheder og tendenser, som du kan bruge til både drift og udvikling. 

læs mere

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Rekrutteringssystem

Epos rekruttering er et online rekrutteringssystem, der kan integreres med jeres hjemmeside. Den holder rekrutteringsprocessen strømlinet. Alt fra stillingsopslag til ansøgning og udvælgelse er understøttet digital. 

læs mere

Lej en medarbejder

Vi tilbyder professionel bemanding med kort varsel som midlertidig løsning i kortere eller længere perioder. Vi kan dække alle funktioner inden for løn og regnskab - lige fra assistent til CFO. 

læs mere

Outsourcing

Vi kan hjælpe med outsourcing uanset branche og størrelse inden for både regnskab og løn. Som din samarbejdspartner kan vi håndtere alle opgaver inden for økonomi og lønbogholderi og samtidig sikre dig professionel håndtering og et konstant overblik.

læs mere

Inkasso- og debitorstyring

Faktura-, rykker- og inkassoservice i én samlet løsning. Du opnår optimal mulighed for fuld betaling på udestående fakturaer, og du får fordel af både renter og gebyrer. Hvis vi indkræver i dag, så har du pengene i morgen - inkl. renter. 

læs mere 

Rådgivning

Har du brug for rådgivning inden for økonomi, løn eller HR? Vores professionelle konsulenter har ekspertviden inden for alle områder. De kan hjælpe dig med alt fra skat og moms, ansættelsesret og lønbehandling. 

læs mere

BasisLøn

Som mindre virksomhed kan du få nem og overskuelig hjælp til lønadministration med BasisLøn. Vi klarer det for dig, og du betaler kun per lønseddel. Så kan du bruge mere tid på at udvikle din forretning.

læs mere