Den store lønguide

32 siders kvalitetsindhold om optimering af lønfunktionen

Udfyld nedenstående formular og modtag guiden

hvad ligger der i den gode lønproces?

Læs om det i denne guide, hvor vi har samlet en lang række nyttige informationer til dig, der arbejder med processerne omkring din virksomheds lønudbetaling.

Den store lønguide

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

Sikrer du, at lønafdelingen udbetaler korrekt løn, så sparer din virksomhed penge. Enten ved, at der ikke udbetales for meget løn, eller ved at undgå fejl, så der ikke skal bruges ressourcer på udbedring. Sikrer du, at lønafdelingen indhenter de refusioner for sygdom og barsel, virksomheden har ret til, så tilføres der likviditet til virksomheden. Gør du dit for at sikre, at tiden bruges optimalt i lønafdelingen, så der for eksempel ikke er tidsspilde på dobbeltindtastninger, så sparer virksomheden ressourcer. 

Med en god proces for lønudbetalingen er du også med til at gøre kollegaerne i resten af virksomheden trygge, fordi de får en korrekt løn, et godt informationsniveau og muligheden for hurtigt og korrekt svar ved spørgsmål eller usikkerhed. Det er med til at styrke aktivitetsniveauet og effektiviteten i virksomheden.

Ved at vise, at der er styr på lønprocessen øges tilliden til lønafdelingen også fra ledelsens side, fordi der vises korrekte og optimerede processer samt muligheden for at levere god ledelsesinformation.

Alt i alt er du som ansvarlig for lønprocessen med til at drive forretningen via lønprocesserne. Udgiftssiden er i denne sammenhæng lige så vigtig som indtægtssiden.

Og hvad ligger der så i den gode lønproces? Læs guiden, hvor vi har samlet en række nyttige informationer til dig, der arbejder med processerne omkring din virksomheds lønudbetaling.