Lej erfarne konsulenter til regnskab, løn eller HR
 
 
 

Interim løn - Lej en interim lønkonsulent

Få en systemstærk interim konsulent til løn, der træder til på jeres adresse med det samme.

Interim løn | Fordele for dig

 • Du får en lønkonsulent, der med kort varsel træder til på din virksomheds adresse
 • Du får en lønkonsulent, der har erfaring med alle de gængse lønsystemer, f.eks. Bluegarden, Epos Løn, Multiløn, Lessor PM, Dataløn, Danløn mv.
 • Du får en fleksibel aftale og betaler kun for de faktiske timer, hvor din lønkonsulent er hos dig

Udfyld formularen

Har du brug for interim assistance, eller ønsker du blot mere information om mulighederne, så udfyld formularen til højre. Vi ringer dig op inden længe.

Hvis du på forhånd ved, hvilken type medarbejder du har behov for og hvor længe, kan du notere det i formularen. Ellers afdækker vi det sammen.

Ring: 70 232 232

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.

 

Jeg vil afgjort anbefale andre virksomheder at lægge lønnen hos en ekstern partner. Især hvis outsourcing partneren tilbyder interimsløsninger, hvor der er mulighed for at have en eller flere konsulenter siddende i virksomheden.

Når man har et mere komplekst lønsetup, kan det være rigtig effektivt og værdifuldt at have den eksterne lønspecialist siddende i virksomheden et fast antal dage om måneden.

Dorthe Lundby Pedersen
Sr. HR Director hos Thermo Fisher Scientific

01.jpg

Alsidig lønkonsulent

Alsidig lønmedarbejder med erfaring inden for mange facetter af lønadministration og diverse lønsystemer.

20-stock.jpg

Lønkonsulent

Stærke kompetencer inden for lønafregning og lønbehandling. Har også erfaring med andre gængse økonomiopgaver.

09.jpg

Lønchef

Erfaren og kompetent lønchef/lønkonsulent med stor viden inden for alle facetter af lønadministration og lønbehandling.

Mød Helle, som er interim lønkonsulent hos Azets 

Fleksibilitet og hurtige resultater med en interim lønmedarbejder

Med en interim lønbogholder er du garanteret høj kvalitet og stor sikkerhed.

Gennem 25 år har vi assisteret virksomheder i alle størrelser og brancher med lønadministration, og vores lønmedarbejdere har erfaring med alle opgaver og udfordringer inden for løn. Det gælder både i forhold til systemer og de praktiske lønopgaver.

Større sikkerhed med interim løn

Vores lønspecialister er primært fastansatte og associerede konsulenter, og du risikerer derfor ikke, at den valgte interim lønbogholder bliver skiftet ud eller siger op.

Se eksempler på konsulentprofiler

"Vi skulle bruge en lønkonsulent, der også havde en god forståelse for HR og overenskomster. For os var det vigtigt at få en positiv og servicemindet konsulent, der kunne være en god ressource for huset. Azets var hurtige til at forstå vores behov og fik med det samme matchet os med den rigtige konsulent, der har levet op til ansvar og forventninger fra første dag."
Amalie Brix Kjær, HR Manager
"Lønkonsulenten fra Azets blev med det samme en naturlig del af vores organisation. Og fordi hun er så professionel som hun er, og fordi kemien er god, så er det ikke kun lønfunktionen isoleret betragtet, der er blevet styrket, men også afdelingens samarbejde med øvrige administrative funktioner. Det ser jeg som en kæmpe fordel!"
Danny Jørgensen, Senior Manager

Brug din interim lønbogholder til:

 • Håndtering af udbetalinger som nettoløn, A-skat, pensioner, feriepenge mv.
 • Udarbejdelse af lønsedler på baggrund af stamdata og variabelt input
 • Indberetning til SKAT, ATP, pensionsselskaber mv.
 • Vedligeholdelse af løn- og personalestamdata
 • Fraværshåndtering ifm. sygdom, ferie mv.
 • Indhentning af refusioner ifm. sygedagpenge, barsel og fleksjob
 • Afregning af bonus og pension
 • Ekspedering af bogføringsfil/bilag

Vi kan arbejde i alle de gængse lønsystemer.

Lonsystemer.jpg

Med en interim lønkonsulent fra Azets kan du løbende justere aftalen, så du hele tiden har de ressourcer i lønfunktionen, der er behov for. Det er en sikker og fleksibel løsning.

Kunderne udtaler

"Azets' interim konsulent er med til at sikre vores præstation, og har også mulighed for at bidrage med faglig læring til vores team grundet dennes ekstra høje faglige niveau.”

★★★★★ 

Lærke Schmidt
CFO
Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Volvo

Læs hele casen

"Efter en snak med Azets om vores behov og de arbejdsopgaver, der skulle udføres, blev jeg kort efter præsenteret for en kandidat, der kunne starte øjeblikkeligt,”

★★★★★

Ida Sparrevohn
HR- og administrationschef
Tia Technology A/S

Tia Technology

Læs hele casen

"En af fordelene ved samarbejdet med Azets er, at de internt er opdateret og sparrer med hinanden om den nyeste viden inden for økonomistyring og lønkørsel."

★★★★★

Tommy Vincentz Larsen
Direktør
Operator Systems A/S

Operator Systems A/S

Læs hele casen

Overvejer du lønoutsourcing?

Hvis du har brug for interim assistance til din lønfunktion, så har du måske også overvejet at gå skridtet videre og lægge lønadministrationen helt ud af huset hos en ekstern partner.

Vi har igennem 25 år lavet løn for flere tusinde virksomheder i Danmark, og vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe i din virksomhed.

Læs mere om lønoutsourcing

ManWomanLookingPaper.jpg

Woman-leader-2.jpg

Interim Management

Når du mangler en chef eller leder til regnskab, løn eller HR

Mangler du midlertidigt en CFO eller lønchef i din økonomifunktion? Eller er det en HR-chef, du leder efter? Med interim management fra Azets får du den ønskede profil i den periode, du har brug for det.

Vores konsulenters erfaring og høje faglige niveau betyder, at de hurtigt får sat sig ind i din situation, identificeret problemområder og leveret mærkbare resultater.

Klik her for at komme til interim management

Vil du også reducere de faste omkostninger?

Med en interim lønmedarbejder slipper I for dyre personaleomkostninger som pension, ferie, sygdom og uddannelse. I betaler kun den aftalte timepris for de faktiske timer, konsulenten arbejder hos jer. 

På den måde reducerer I de faste omkostninger samtidig med, at I modtager assistance fra Nordens førende specialister inden for løn, regnskab og HR.

Interim lønmedarbejder

Ofte stillede spørgsmål (FAQ) angående interim lønkonsulent

Hvad er en interim lønkonsulent?

En interim lønkonsulent er din go-to ekspert, når lønafdelingen står over for udfordringer eller mangler ressourcer. Lønkonsulenter er midlertidige professionelle, som hurtigt kan integreres i dit team og virksomhed for at sikre, at alle lønrelaterede opgaver bliver håndteret effektivt og korrekt, med et skarpt øje for detaljer og compliance.

Hvorfor er det smart at hyre en interim lønkonsulent?

Det er en fleksibel løsning på mange af de udfordringer, virksomheder står over for i dag. Uanset om det drejer sig om at dække op for en medarbejders barsel, håndtere en pludselig spidsbelastning, eller gennemføre et lønsystemskifte, sikrer du med en interim lønkonsulent, at din lønafdeling altid kører på skinner.

Hvordan finder jeg den rette interim lønkonsulent hos Azets?

Det starter med en samtale. Vi lytter til dine specifikke behov og udfordringer og matcher dig derefter med en konsulent, der ikke bare har de rette kompetencer, men som også passer ind i din virksomhedskultur. Vores mål er at gøre overgangen så overskuelig som muligt, og sikre at du føler dig understøttet hele vejen.