Hjælp til refusion
 
 
 

Refusion af løn

Der er mange situationer, hvor virksomheder, iværksættere eller foreninger kan få tilskud og refusion fra kommunen. Og der kan være mange penge at hente! Vi klarer ansøgningen for dig, så du ikke skal bruge tid på det.

Ja tak - kontakt migEn god investering

At få hjælp til refusion er en fornuftig investering. Vi klarer ansøgningen for dig, så du ikke længere behøver at bruge tid eller ressourcer på at spekulere på, om du får korrekt refusion. 

 • Slip for besværet. Vi holder styr på anmeldelsesfrister, regler og lovgivning
 • Gå ikke glip af refusion eller tilskud
 • Få hjælp til en paragraf 56 aftale

 

Azets Cozone - Din online refusionsportal

Når du får hjælp til refusion hos Azets, får du samtidig adgang til din egen online-portal, Azets Cozone. Der er herigennem, du leverer den information, vi skal bruge for at ansøge om refuisonen:

 • I Azets Cozone har du en refusionsmappe med skabeloner for informationsskemaer til hhv. barsel og sygdom
 • Du udfylder det relevante skema og uploader i mappen
 • Azets får en notifikation om, at der skal søges en refusion for din virksomhed
 • Vi sætter gang i ansøgningen, og du skal ikke bekymre dig om mere
 • Du får en krypteret kommunikationsportal, -en fordel i forhold til GDPR
 • Du slipper for at skulle skrive lange emails, men kan blot uploade det udfyldte skema
 • Du kan til enhver tid kommentere eller tilføje supplerende information i portalen - Vi får en notifikation med det samme
 • Al kommunikation foregår og opbevares sikkert i Azets Cozone

Refusion ved barsel med og uden løn

Som arbejdsgiver har du mulighed for at modtage lønrefusion under en medarbejders barsel. Dette er en støtte, som hjælper med at dække nogle af omkostningerne forbundet med medarbejderens løn i barselsperioden. Det er afgørende for arbejdsgiveren at være opmærksom på de relevante frister og procedurer for at ansøge om og modtage denne refusion.

Ved barsel med løn skal arbejdsgiveren anmelde og ansøge om refusion senest 8 uger efter barslens afslutning. For barsel uden løn, hvor medarbejderen modtager barselsdagpenge, er det vigtigt at anmelde fraværet hurtigst muligt og senest 8 uger fra den første fraværsdag.

Barsel.jpg

Doctor.jpg

Sygedagpengerefusion med og uden løn

I forbindelse med sygefravær har du som arbejdsgiver ret til at søge om sygedagpengerefusion.

Det er essentielt at handle hurtigt og anmelde medarbejderens fravær inden for de første 5 uger. Denne handling åbner muligheden for at søge refusion fra den 31. sygedag, forudsat at alle betingelser er opfyldt.

Ved sygdom uden løn skal sagen anmeldes senest 2 uger efter 1. sygedag.

Slip for alle regler og frister - Lad Azets klare din refusion

Bestil direkte i vores webshop

Lønadministration fra A-Z

Når Azets håndterer hele lønfunktionen, så kan du naturligvis vælge, at hjælp til refusion er en del af aftalen. Gennem 25 år har vi varetaget lønadministration for flere tusinde virksomheder i alle brancher og i hele Danmark.

Så er det ikke kun refusionerne, du slipper for at bekymre dig om. Vi klarer det hele, og du kan være tryg ved, at lønudbetalingen kommer til tiden og er korrekt hver gang.

Læs mere om lønadministration

ManWomanLookingPaper.jpg

ManTalkingToWoman.jpg

Juridisk HR-rådgivning

Når det gælder områder som refusioner, lønhåndtering og HR-forhold er der mange regler og lovgivningsmæssige forhold, som det er vigtigt at have styr på.

Vi har et team af HR-jurister, som kan rådgive og assistere dig med alle problematikker inden for arbejds- og ansættelsesret. Det kan f.eks. være ift. kontrakter og ansættelser, barselslovgivning, ferielovgivning, GDPR og persondata m.m.

Læs mere om vores HR-rådgivning

Satser 2024 ifb. med refusion

Sygdom

Der kan udbetales refusion efter 30 kalenderdage, medmindre medarbejderen har en paragraf 56 aftale, er ansat i fleksjob eller ikke har været ansat i mere end 8 uger. Hører medarbejderen under enten en paragraf 56 aftale eller er ansat i fleksjob, kan arbejdsgiver få refusion fra 1. sygedag. Har medarbejderen ikke været ansat i over 8 uger, kan arbejdsgiver få refusion fra 1. sygedag, HVIS medarbejderen opfylder beskæftigelseskravet, som er 240 arbejdstimer det sidste år. Gør medarbejderen ikke det, kan arbejdsgiver ikke få refusion fra 1. sygedag.

Den maksimale refusion udgør kr. 4.695 kr. pr. uge i 2024, og beløbet reguleres hvert år pr. 1. januar.

Paragraf 56 aftale

Bruges til medarbejdere med kronisk lidelse eller langvarig sygdom, som ofte er fraværende på grund af deres helbred. Aftalen skal bevilges af kommunen og sikrer, at arbejdsgiver kan få refusion fra 1. sygedag.

Barsel

Der kan udbetales refusion 4 uger før barsel, 14 uger efter barsel samt for al forældreorlov, der udbetales løn til.

Den maksimale refusion er på 225,27 kr. pr. time i 2024, og beløbet reguleres hvert år pr. 1. januar.

Vi har styr på de gældende regler omkring refusion for sygdom og barsel. Og vi sørger for, at du får de refusioner, du er berettiget til. 

Bestil assistance til refusioner i vores webshop

Sådan foregår et typisk forløb, når du skal have hjælp til refusion

Refusionsforløb hos Azets

Vil du gerne vide mere?

Vil du gerne vide mere eller har du nogle spørgsmål? Så kan du udfylde kontaktformularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

 

Er du allerede lønkunde, kan du kontakte Servicedesk/Support med lønrelaterede spørgsmål på:

Support: 70 27 31 30

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.