Optimer din lønfunktion
 
 
 

Optimér lønfunktionen

Vi kan hjælpe jer med at optimere lønfunktionen, så I får frigivet ressourcer og reduceret tiden med op til 30%.
 

Tør du at udfordre de vante rutiner i lønafdelingen?

I lønafdelingen gør vi ”som vi plejer”. Det er trygt og sikkert. Men også meget ineffektivt. Bunker med papirer og manuel indtastning betyder mange unødvendige ressourcer. Lad os hjælpe med at optimere jeres lønfunktion og reducér tiden i afdelingen med op til 30%.

Optimer arbejdet i din lønfunktion

Opnå store besparelser

Minimering af papir og manuelle processer

Minimering af papir og manuelle processer

Dataudveksling lønoptimering

Integration og dataudveksling

Danmarks førende lønspecialister

Azets konsulent er Danmarks førende lønspecialister. Gennem 25 år har Azets varetaget lønadministration for flere tusinde virksomheder i alle brancher og i hele Danmark, og den erfaring har givet os værktøjerne til at optimere lønfunktioner med stor effekt.

Med Azets som samarbejdspartner er I garanteret en tryg og professionel proces. Vi sikrer, at alle love og regulativer bliver overholdt - herunder Persondataloven og den nye ferielov. 

Azets har mere end 150 lønkonsulenter med mange års erfaring - både ift. systemer og praktiske lønopgaver. Erfaringen betyder, at vi er eksperter i at optimere og effektivisere arbejdsgange og systembrug inden for lønadministration.

Optimér din lønfunktion med Azets som samarbejdspartner.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

1000 lønsedler - 1 lønbehandler

I en optimeret og toptunet lønfunktion kan hver medarbejder producere ca. 1000 lønsedler om måneden. Kan jeres virksomhed leve op til det i dag? Hvis ikke, så lad os hjælpe med at optimere lønfunktionen. Vi garanterer, at også jeres lønfunktion gemmer på store potentialer for optimering.

Sådan kan processen for lønoptimering foregå:

1. Behov

Jeres virksomhed har identificeret et behov for optimering af lønfunktionen.

2. Jeres lønfunktion i dag

Azets' lønkonsulenter afdækker jeres lønfunktion, som den ser ud og køres i dag. Der vil eksempelvis kigges på flow af variable løndata, ændringer i stamdata, brugen af systemer vs. manuelle processer og involverede personer og afdelinger. 

3. Optimeringsmuligheder

Under gennemgangen af jeres nuværende lønfunktion vil Azets identificere optimeringsmulighederne. De vil blive vurderet på baggrund af: 

  • Potentiale i forhold til sparet tid og ressourcer
  • Ressourcer, som kræves for at gennemføre ændringen
  • Konsekvensen af ændringen andre steder i organisationen
  • Hvor hurtigt ændringen kan gennemføres
  • Om ændringen kan måles

4. Præsentation

Azets præsenterer de prioriterede optimeringsmuligheder og jeres fremtidige lønfunktion - herunder arbejdsgange, systembrug og involverede i lønadministrationen. Ledelsen i jeres virksomhed beslutter hvilke optimeringsmuligheder, der skal gennemføres.

5. Eksekvering

Azets gennemfører de optimeringsmuligheder, ledelsen har besluttet.

6. Jeres lønfunktion i morgen

Azets beskriver den fremtidige lønfunktion og opstiller målbare KPI'er, som vil synliggøre, at I opnår de ønskede resultater. 

Vi stiller skarpt på jeres eksisterende arbejdsgange

Optimeringsprocessen er et fokus på jeres måde at gøre tingene - set i et større perspektiv. Resultatet vil ofte være en optimering af jeres eksisterende arbejdsgange uden, at der nødvendigvis bliver behov for investeringer i nye systemer, løsninger osv.

Vores kunders erfaringer

Vi var klar over, at vi havde en tung lønproces og havde derfor også en idé om, at der lå et stort optimeringspotentiale. Azets hjalp os med at afklare de konkrete muligheder for optimering og effektivitet.

Vi er rigtig glade for samarbejdet med Azets. De to konsulenter, som var ude hos os var dygtige til løn og vidste helt tydeligt, hvad de talte om.

Så vi har følt os i meget professionelle og kompetente hænder.

★★★★★

Louise Olrik
HR Manager i Ista

 


Vi har i flere år haft en særdeles god og velfungerende lønfunktion, men da jeg modtog en opsigelse fra en medarbejder skulle vi tænke nyt.

Vi valgte at invitere Azets indenfor og på den måde kunne vi fortsætte vores daglige lønadministration på højt niveau samtidig med at vi fik mulighed for at få set med friske øjne på vores processer og arbejdsgange i et tæt samarbejde. En ret givende øvelse, som allerede har betydet adskillige forbedringer og optimeringer.

★★★★★

Janet Fransen
HR Direktør i Scania

 


Guide om lønoptimering

Hent vores guide og læs om fire praktiske metoder, som du kan bruge til at opgradere lønfunktionen.

Hent guiden om lønoptimering her

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen til højre hvis du vil høre mere om vores lønservices, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Se oversigt over alle lønløsninger her.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

 

Er du allerede lønkunde, kan du kontakte Servicedesk/Support med lønrelaterede spørgsmål på:

Support: 70 27 31 30

Kontakt mig venligst