Optimer din lønfunktion og din lønproces
 
 
 

Optimer jeres lønfunktion og reducer sårbarheden i lønprocessen

Få det fulde overblik over virksomhedens lønfunktion og vores eksperters forslag til optimering og forbedring af hele lønprocessen.

Ja tak - ring mig op

Vi tager udgangspunkt i (AS IS) for at kunne give anbefalinger til optimering (TO BE)

I den klassiske lønfunktion ligger der ofte et stort potentiale for optimering af arbejdsgange og systembrug, og din lønfunktion er med garanti ingen undtagelse. Vi har erfaringen og redskaberne til at udarbejde en grundig AS-IS-beskrivelse af din aktuelle lønfunktion og følge den op med velbegrundede optimeringsforslag (TO BE-rapport) til hele lønprocessen.  

Med AS IS-beskrivelsen på plads, kommer der tryghed tilbage i lønkørslen, så der ikke er nogen i virksomheden, som står alene med ansvaret, hvis der opstår uforudsete situationer. Samtidig kan du med vores grundige TO BE-rapport optimere virksomhedens lønfunktion og spare administrativ tid i hverdagen.

optimer arbejdet

Optimer arbejdet i din lønfunktion

reducer sårbarheden

Reducér sårbarheden
i lønprocessen

Minimering af papir og manuelle processer

Minimér de manuelle processer

Dataudveksling lønoptimering

Integration og dataudveksling

løneksperter hos azets

Danmarks førende lønspecialister

Azets' konsulenter er Danmarks førende lønspecialister. Gennem 25 år har vi varetaget lønnen for flere tusinde virksomheder i alle brancher og i hele Danmark, og den erfaring har givet os værktøjerne til at optimere lønfunktioner med stor effekt. 

Vi har flere end 150 lønkonsulenter med mange års erfaring - både ift. systemer og praktiske lønopgaver. Erfaringen betyder, at vi er eksperter i at optimere og effektivisere arbejdsgange i lønprocessen og systembrug inden for lønbehandling.

 

Optimér din lønfunktion og bliv mindre sårbar med Azets som samarbejdspartner.

Klik her, hvis du vil ringes op

Optimering af processer og arbejdsgange for Lejre Kommune

Lejre Kommune har i samarbejde med vores konsulenter optimeret lønfunktionen - og det er de glade for i dag. Læs mere om de fordele og det potentiale, Lejre Kommune opdagede i samarbejdet med Azets.

Optimer lønfunktionen med AS IS / TO BE-beskrivelsen on-site

1. AS IS-beskrivelsen af jeres lønfunktion i dag

Azets' lønkonsulenter afdækker jeres lønfunktion og lønproces, som den ser ud og køres i dag. Der vil eksempelvis kigges på flow af variable løndata, ændringer i stamdata, brugen af systemer vs. manuelle processer og involverede personer og afdelinger.

2. Optimeringskatalog

Under gennemgang og beskrivelse af jeres nuværende lønfunktion vil vi identificere optimeringsmulighederne. De vil blive vurderet på baggrund af:

  • Potentiale i forhold til sparet tid og ressourcer 
  • Ressourcer, som kræves for at gennemføre ændringen 
  • Konsekvensen af ændringen andre steder i organisationen 
  • Hvor hurtigt ændringen kan gennemføres 
  • Om ændringen kan måles. 

3. Præsentation

Vi overleverer den udførlige beskrivelse af jeres aktuelle lønfunktion og præsenterer de prioriterede optimeringsmuligheder i lønprocessen. 

Herefter er det op til jer at beslutte, hvilke optimeringsmuligheder, der skal gennemføres.

4. TO BE-rapporten

Til sidst vil vores lønkonsulenter opdatere den oprindelige AS IS-beskrivelse fra lønfunktionens nye udgangspunkt. Rapporten vil indeholde den endelige konklusion og en oversigt over de nye implementerede lønprocesser. 

Denne rapport kan fremadrettet bruges til nem overdragelse eller outsourcing, hvis der sker uforudsigelige hændelser i lønfunktionen, der gør, at den nuværende lønmedarbejder ikke kan varetage sin funktion i en kortere eller længere periode. 

I en optimeret lønfunktion er
1 lønbehandler = 1000 lønsedler

I en optimeret og toptunet lønfunktion kan hver medarbejder producere ca. 1000 lønsedler om måneden. Kan jeres virksomhed leve op til det i dag? Hvis ikke, så lad os hjælpe med at optimere lønprocessen. Vi garanterer, at også jeres lønfunktion gemmer på store potentialer for optimering.

Vi stiller skarpt på jeres eksisterende arbejdsgange

Vi stiller skarpt på jeres eksisterende arbejdsgange For at optimere jeres lønfunktion, vil vi først definere, hvordan I gør tingene i dag - set i et større perspektiv. Vores analyse fører ofte til, at der ses behov for en optimering af jeres eksisterende arbejdsgange uden at der nødvendigvis bliver behov for investeringer i nye systemer, løsninger mv.

sårbarhed i lønfunktionen

Reducér sårbarheden i lønfunktionen

Det uforløste optimeringspotentiale er bestemt ikke den eneste fordel ved at få udarbejdet en udførlig AS-IS-beskrivelse af jeres lønfunktion. 

I de fleste virksomheder består lønfunktionen af en enkelt eller ganske få medarbejdere. Det betyder, at funktionen hurtigt bliver yderst sårbar i tilfælde af sygdom eller opsigelser. 

Med en detaljeret beskrivelse af jeres lønproces, vil det være langt nemmere for en ny medarbejder eller en ekstern konsulent at træde til og hurtigt overtage lønkørslerne.

 

Vil du vide mere om, hvordan du kan optimere lønadministrationen i din virksomhed?

Download vores guide

Ofte stillede spørgsmål (FAQ) om lønoptimering

Vil du gerne vide mere?

Vil du gerne vide mere eller har du nogle spørgsmål? Så kan du udfylde kontaktformularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

 

Er du allerede lønkunde, kan du kontakte Servicedesk/Support med lønrelaterede spørgsmål på:

Support: 70 27 31 30

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.