Optimer din lønfunktion
 
 
 

Optimer jeres lønfunktion og reducer sårbarheden

Vi udarbejder en fuld AS-IS / TO-BE-beskrivelse af jeres  lønfunktion med vores forslag til optimering og forbedring.

Ja tak - ring mig op

For at kunne optimere, skal I først kende udgangspunktet = lønfunktionen AS-IS

I den klassiske lønfunktion ligger der ofte et stort potentiale for optimering af arbejdsgange og systembrug, og din lønfunktion er med garanti ingen undtagelse. Vi har erfaringen og redskaberne til at udarbejde en grundig AS-IS-beskrivelse af din aktuelle lønfunktion og følge den op med velbegrundede optimeringsforslag.

Optimer arbejdet i din lønfunktion

Reducér sårbarheden

Minimering af papir og manuelle processer

Minimér de manuelle processer

Dataudveksling lønoptimering

Integration og dataudveksling

Danmarks førende lønspecialister

Azets' konsulenter er Danmarks førende lønspecialister. Gennem 25 år har vi varetaget lønnen for flere tusinde virksomheder i alle brancher og i hele Danmark, og den erfaring har givet os værktøjerne til at optimere lønfunktioner med stor effekt.

Vi har flere end 150 lønkonsulenter med mange års erfaring - både ift. systemer og praktiske lønopgaver. Erfaringen betyder, at vi er eksperter i at optimere og effektivisere arbejdsgange og systembrug inden for lønbehandling.

Optimér din lønfunktion og bliv mindre sårbar med Azets som samarbejdspartner.

Klik her, hvis du vil ringes op

Vores kunders erfaringer

Vi har i flere år haft en særdeles god og velfungerende lønfunktion, men da jeg modtog en opsigelse fra en medarbejder skulle vi tænke nyt.

Vi valgte at invitere Azets indenfor og på den måde kunne vi fortsætte vores daglige lønadministration på højt niveau samtidig med at vi fik mulighed for at få set med friske øjne på vores processer og arbejdsgange i et tæt samarbejde. En ret givende øvelse, som allerede har betydet adskillige forbedringer og optimeringer.

★★★★★

Janet Fransen
HR Direktør i Scania

Site study: Udarbejdelse af AS-IS / TO-BE-beskrivelse og forslag til optimering

1. AS-IS - Jeres lønfunktion i dag

Azets' lønkonsulenter afdækker jeres lønfunktion, som den ser ud og køres i dag. Der vil eksempelvis kigges på flow af variable løndata, ændringer i stamdata, brugen af systemer vs. manuelle processer og involverede personer og afdelinger.

2. TO-BE - Forslag til optimering

Under gennemgang og beskrivelse af jeres nuværende lønfunktion vil vi identificere optimeringsmulighederne. De vil blive vurderet på baggrund af: 

  • Potentiale i forhold til sparet tid og ressourcer
  • Ressourcer, som kræves for at gennemføre ændringen
  • Konsekvensen af ændringen andre steder i organisationen
  • Hvor hurtigt ændringen kan gennemføres
  • Om ændringen kan måles

3. Præsentation

Vi overleverer den udførlige beskrivelse af jeres aktuelle lønfunktion og præsenterer de prioriterede optimeringsmuligheder.

Herefter er det op til jer at beslutte, hvilke optimeringsmuligheder, der skal gennemføres.

I en optimeret lønfunktion er
1 lønbehandler = 1000 lønsedler

I en optimeret og toptunet lønfunktion kan hver medarbejder producere ca. 1000 lønsedler om måneden. Kan jeres virksomhed leve op til det i dag? Hvis ikke, så lad os hjælpe med at optimere lønfunktionen. Vi garanterer, at også jeres lønfunktion gemmer på store potentialer for optimering.

Vi stiller skarpt på jeres eksisterende arbejdsgange

Optimeringsprocessen er et fokus på jeres måde at gøre tingene - set i et større perspektiv. Resultatet vil ofte være en optimering af jeres eksisterende arbejdsgange uden, at der nødvendigvis bliver behov for investeringer i nye systemer, løsninger osv.

Reducér sårbarheden i lønfunktionen

Det uforløste optimeringspotentiale er bestemt ikke den eneste fordel ved at få udarbejdet en udførlig AS-IS-beskrivelse af jeres lønfunktion.

I de fleste virksomheder består lønfunktionen af en enkelt eller ganske få medarbejdere. Det betyder, at funktionen hurtigt bliver yderst sårbar i tilfælde af sygdom eller opsigelser.

Med en detaljeret beskrivelse af jeres lønproces, vil det være langt nemmere for en ny medarbejder eller en ekstern konsulent at træde til og hurtigt overtage lønkørslerne.

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen til højre, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

 

Er du allerede lønkunde, kan du kontakte Servicedesk/Support med lønrelaterede spørgsmål på:

Support: 70 27 31 30

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.