Velkommen til Azets. Efter salget fra Visma hedder vi nu Azets. Vi er Nordens førende leverandør af services og systemer inden for regnskab, løn og HR. Fandt du ikke det, du søgte? Besøg visma.dk, hvis du leder efter software fra Visma.

Optimer arbejdet i din lønfunktion

Opnå store besparelser

Minimering af papir og manuelle processer

Integration og dataudveksling

Tør du at udfordre de vante rutiner i lønafdelingen?

I lønafdelingen gør vi ”som vi plejer”. Det er trygt og sikkert. Men også meget ineffektivt. Bunker med papirer og manuel indtastning betyder mange unødvendige ressourcer. Lad os hjælpe med at optimere jeres lønfunktion og reducér tiden i afdelingen med op til 30%.

Sådan kan optimeringsprocessen se ud:

Behov

Jeres virksomhed har identificeret et behov for optimering af lønfunktionen.

Jeres lønfunktion i dag

Azets' konsulenter afdækker jeres lønfunktion, som den ser ud og køres i dag. Der vil eksempelvis kigges på flow af variable løndata, ændringer i stamdata, brugen af systemer vs. manuelle processer og involverede personer og afdelinger.

Optimeringsmuligheder

Under gennemgangen af jeres nuværende lønfunktion vil Azets identificere optimeringsmulighederne. De vil blive vurderet på baggrund af:

  1. Potentiale i forhold til sparet tid og ressourcer
  2. Ressourcer, som kræves for at gennemføre ændringen
  3. Konsekvensen af ændringen andre steder i organisationen
  4. Hvor hurtigt ændringen kan gennemføres
  5. Om ændringen kan måles

Præsentation

Azets præsenterer de prioriterede optimeringsmuligheder og jeres fremtidige lønfunktion, herunder arbejdsgange, systembrug og involverede i lønadministrationen. Ledelsen i jeres virksomhed beslutter hvilke optimeringsmuligheder, der skal gennemføres.

Eksekvering

Azets gennemfører de optimeringsmuligheder, ledelsen har besluttet.

Jeres lønfunktion i morgen

Azets beskriver den fremtidige lønfunktion og opstiller målbare KPI'er, som vil synliggøre, at I opnår de ønskede resultater.

Vi stiller skarpt på jeres eksisterende arbejdsgange

Optimeringsprocessen er et fokus på jeres måde at gøre tingene - set i et større perspektiv. Resultatet vil ofte være en optimering af jeres eksisterende arbejdsgange uden, at der nødvendigvis bliver behov for investeringer i nye systemer, løsninger osv.

Vi var klar over, at vi havde en tung lønproces og havde derfor også en idé om, at der lå et stort optimeringspotentiale. Azets hjalp os med at afklare de konkrete muligheder for optimering og effektivitet.

Vi er rigtig glade for samarbejdet med Azets. De to konsulenter, som var ude hos os var dygtige til løn og vidste helt tydeligt, hvad de talte om.

Så vi har følt os i meget professionelle og kompetente hænder.

Vi har i flere år haft en særdeles god og velfungerende lønfunktion, men da jeg modtog en opsigelse fra en medarbejder skulle vi tænke nyt.

Vi valgte at invitere Azets indenfor og på den måde kunne vi fortsætte vores daglige lønadministration på højt niveau samtidig med at vi fik mulighed for at få set med friske øjne på vores processer og arbejdsgange i et tæt samarbejde. En ret givende øvelse, som allerede har betydet adskillige forbedringer og optimeringer.

★★★★★

Louise Olrik
HR Manager i Ista

 


★★★★★

Janet Fransen
HR Direktør i Scania

 


Hvor mange lønsedler producerer jeres lønfunktion?

Hent guide med fire metoder til at opgradere lønafdelingen

Mere info om vores lønløsninger?

Ønsker du mere information om Azets' lønløsninger og om, hvordan vi kan lave løn for jer?

Udfyld din mail til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

 

Lønkunder der har købt denne ydelse kan kontakte Servicedesk/Support med lønrelaterede spørgsmål på:

Support: 70 22 78 11

Kontakt mig venligst