top banner image
 
 
 

4 metoder, der opgraderer lønafdelingen

Hent vores gratis guide her.

4 metoder der opgraderer lønafdelingen

Hent vores gratis guide her.

  • Beskriv arbejdsprocesserne
  • Hold medarbejderne opdateret
  • Prioritér kompetenceudvikling
  • Få styr på input og output
  • Udnyt jeres digitale muligheder
  • Brug lønsystemet optimalt

Tunge arbejdsprocesser, manuelle tasteopgaver og lønsystemer, der ikke er opdaterede, er blandt nogle af de store syndere, der kan gøre arbejdet trægt i lønafdelingen. Med erfaring fra en lang række optimeringsprojekter i lønafdelinger, har vi i Azets fået et godt indblik i det store effektiviseringspotentiale, der gemmer sig i denne funktion.

Heldigvis behøver det ikke at betyde store organisationsændringer eller dyre systeminvesteringer at optimere arbejdet i lønafdelingen. I denne guide får I overblik over fire ledelsesmæssige metoder, der kan effektivisere arbejdet i lønadministrationen – og gøre hverdagen lettere for jeres lønmedarbejdere.

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

webinar

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler du hjælp til løn?

Hjælp til refusion

Mange virksomheder, iværksætter og foreninger gå glip af mulige tilskud og refusioner fra kommuner. Vi kan klare ansøgningen for dig, så det ikke sker for jer. Det sparer dig for tid og ressourcer.

læs mere om refusion

Basisløn

Som mindre virksomhed kan du få nem og overskuelig hjælp til lønadministration med Basisløn. Vi klarer det for dig, og du betaler kun pr. lønseddel. Så kan du bruge mere tid på at udvikle din forretning. 

læs mere om basisløn her

Lej en lønmedarbejder

Vi tilbyder professionel bemanding med kort varsel som midlertidig løsning i kortere eller længere perioder. Vi dækker alle funktioner inden for løn såsom controller og lønansvarlig.

lej en lønmedarbejder

Outsourcing

Vi kan hjælpe med outsourcing uanset branche og størrelse. Som din samarbejdspartner håndterer vi alle opgaver inden for lønadministration - fra indhentning af løninput og selve lønbehandling til udsendelse af lønseddel og procesoptimering. 

læs mere om outsourcing

Epos lønsystem

Er I en større virksomhed med 100+ ansatte? Så har Azets' lønsystem Epos Løn alt, hvad I skal bruge for at sikre en korrekt og automatiseret lønbehandling. Lønsystemet er brugervenligt og logisk, og det understøtter jeres lønprocesser til fulde. 

læs mere om epos løn

Optimering 

Vi kan hjælpe jer med at optimere jeres lønfunktion med fokus på jeres måde at gøre tingene på.  På den måde kan I få frigivet ressourcer, og reduceret tiden med
op til 30 %. 

læs mere om optimering