top banner image
 
 
 

Markedsanalyse om lønsystemer

Læs vores markedsanalyse om lønsystemer, hvor du kan få HR- og lønmedarbejders erfaringer som indsigt til at vurdere, hvad det rette lønsystem er for din virksomhed. 

Hvad siger dine kollegaer i branchen?  Vi har spurgt en række HR- og lønmedarbejdere til deres arbejde og holdninger. Se deres besvarelser i rapporten.

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

webinar

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler du hjælp til løn?

Hjælp til refusion

Mange virksomheder, iværksætter og foreninger gå glip af mulige tilskud og refusioner fra kommuner. Vi kan klare ansøgningen for dig, så det ikke sker for jer. Det sparer dig for tid og ressourcer.

læs mere om refusion

Basisløn

Som mindre virksomhed kan du få nem og overskuelig hjælp til lønadministration med Basisløn. Vi klarer det for dig, og du betaler kun pr. lønseddel. Så kan du bruge mere tid på at udvikle din forretning. 

læs mere om basisløn her

Lej en lønmedarbejder

Vi tilbyder professionel bemanding med kort varsel som midlertidig løsning i kortere eller længere perioder. Vi dækker alle funktioner inden for løn såsom controller og lønansvarlig.

lej en lønmedarbejder

Outsourcing

Vi kan hjælpe med outsourcing uanset branche og størrelse. Som din samarbejdspartner håndterer vi alle opgaver inden for lønadministration - fra indhentning af løninput og selve lønbehandling til udsendelse af lønseddel og procesoptimering. 

læs mere om outsourcing

Epos lønsystem

Er I en større virksomhed med 100+ ansatte? Så har Azets' lønsystem Epos Løn alt, hvad I skal bruge for at sikre en korrekt og automatiseret lønbehandling. Lønsystemet er brugervenligt og logisk, og det understøtter jeres lønprocesser til fulde. 

læs mere om epos løn

Optimering 

Vi kan hjælpe jer med at optimere jeres lønfunktion med fokus på jeres måde at gøre tingene på.  På den måde kan I få frigivet ressourcer, og reduceret tiden med
op til 30 %. 

læs mere om optimering