top banner image
 
 
 

Download guide om regnskab og økonomistyring

Guide om regnskab og økonomistyring

Størstedelen af registrerede virksomheder i Danmark er små og mellemstore virksomheder, og en del drives af en ejerleder, der typisk har mange kasketter på, og varetager en række administrative opgaver selv.

Når det kommer til virksomhedens økonomi betyder det desværre ofte, at virksomheden nøjes med at udarbejde de obligatoriske regnskaber, mens opgaver, der ellers kan hjælpe ejerlederen med at få overblik over virksomhedens økonomi og styre denne i en succesfuld retning bliver nedprioriteret.

Mange er i tvivl om, hvad økonomistyring indebærer, og hvorfor det ikke er nok at lave regnskabet. I guiden her tager vi det helt ned på jorden og forklarer, hvad forskellen er på regnskabet og økonomistyringen, og hvad virksomheden bruger det til.

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

webinar

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler du hjælp til regnskab og økonomi?

Debitorstyring

Faktura-, rykker- og inkassoservice i én samlet løsning. Du opnår optimal mulighed for fuld betaling på udestående fakturaer, og du får fordel af både renter og gebyrer.

læs mere

Hjælp til små selvstændige

Mange års erfaring og mere end 750 mikro-kunder har udviklet Azets MikroPro til et af landets mest komplette og professionelle koncepter for små virksomheder. 

læs mere

CoZone - Din online portal

CoZone er en online portal, som indeholder alle de ydelser, I har valgt at lægge hos Azets. Om det er regnskab og/eller lønadministration, så får I det fulde overblik med CoZone. 

læs mere

Lej en medarbejder

Står du med et akut behov for assistance til din økonomi- eller regnskabsafdeling, så kan vi levere professionelle konsulenter, der træder til med det samme. Fra assistent til CFO-niveau.

læs mere

Rejseafregning

Få styr på udlægs- og rejseafregninger. Med zExpense bliver det nemmere for medarbejderen, der har brugt kreditkortet, chefen, som skal godkende, og bogholderen, som skal bogføre. 

læs mere

Outsourcing

Vi løser alle opgaver i jeres økonomi-funktion - lige fra assistent til CFO. Vi besidder alle regnskabsafdelingens kompetencer, og du vælger selv, om du vil have os som partner ved fuld økonomioutsourcing eller vi skal yde assistance til specifikke opgaver. 

læs mere