Mand bruger CoZone via tablet
 
 
 

Få fuld kontrol med CoZone

Onlineportalen CoZone giver dig indsigt og overblik. Du har adgang til dine økonomi- og løndata med et enkelt login - og det hele er samlet ét sted. Så enkelt er det.

 

 

Alt er samlet på ét sted

Få det fulde overblik over din virksomheds likviditet, kontrakter, rapportering, fakturaer, lønforhold og HR-oplysninger. Vi samler alle dine systemer i én cloudbaseret portal, designet til at gøre din hverdag nemmere.

 

Spar tid på administration

Lad os hjælpe dig med administrationen, så du kan fokusere på kerneforretningen. CoZone giver dig mulighed for at bruge din dyrebare tid på det, der har mest værdi for dig og din virksomhed.

 

Gør din virksomhed digital

Tag skridtet og gør din virksomhed digital. CoZone er en moderne og effektiv måde at styre din forretning på.

CoZone - Nøglen til succes for din forretning

Skab dit eget CoZone-univers

Vi er stolte over at kunne præsentere en hel stribe digitale og cloudbaserede applikationer, der alle er klar til at blive implementeret på din CoZone-platform. Skab dit eget univers med de applikationer, der passer bedst til din virksomhed. 

Alle applikationer er udviklet af Azets' erfarne udviklere, der i deres arbejde har ét overordnet mål for øje: at udvikle applikationer, som får din forretning til at køre smidigt og dermed gør hverdagen nemmere for dig. CoZone er platformen, der hjælper dig med at udføre dit arbejde effektivt og giver dig overskud til at fokusere på det, du er bedst til.

Lær CoZone-familien at kende

CoZone Activity

CoZone Activity bidrager til transparens og effektivitet i outsourcing-processer. Det er et redskab til planlægning af aktiviteter og forankring af deadlines i organisationen. På den måde reduceres forsinkelser i løn- og regnskabprocesser, da du får et overblik over aktiviteter i dine eksisterende kalendere, som nemt taler sammen med CoZone Activity.

CoZone Agreement

Med CoZone Agreement misser du aldrig (igen) en kontrakt-deadline og dermed muligheden for genforhandling. Det er et ledelsesværktøjet, som hjælper dig med at være proaktiv i administrationen af de kontrakter, du har indgået. Når det er tid til revision og gennemgang af kontrakter, har du allerede overblik og styr på det hele.

CoZone Analytics

CoZone Analytics er et rapporteringsværktøj, der forenkler og forbedrer din virksomheds økonomistyring. Du kan her oprette detaljerede grafer og diagrammer, så du er helt klar til mødet i banken eller det næste bestyrelsesmøde. Analytics er fleksibel og kan tilpasses, så det passer til dine specifikke behov.

CoZone Drive

CoZone Drive er den ideelle platform til deling af filer og dokumenter på tværs af hele organisationen. Applikationen gør det muligt for flere medarbejdere at være på samtidig, mens de kan redigere og samarbejde og hermed undgå unødvendige e-mail-korrespondancer frem og tilbage.

CoZone Employee

CoZone Employee er den perfekte kobling mellem medarbejdere og ledelse. Administrér variabelt løninput, tidsrapporter, ferieplanlægning og lønsedler direkte via din mobiltelefon.

CoZone Invoice

Med CoZone Invoice kan du nemt håndtere og spore alle indgående og udgående fakturaer. 

CoZone Report

Det uundværlige rapporteringsværktøj CoZone Report er udviklet til at gøre al rapportering nemmere og mere præcis. Find standardiserede rapporteringsmodeller med en skræddersyet opsætning, der giver den største værdi for din virksomhed.

CoZone Scan

Digitalisér dine papirfakturaer med CoZone Scan, ved at scanne dem ind med printer eller mobiltelefon. CoZone Scan er koblet til CoZone Invoice, som automatisk vil genkende og registrere de relevante oplysninger.

Integration med zExpense og Epos Løn

Er du allerede bruger af vores system til rejseafregninger, zExpense, eller lønsystemet Epos Løn? Så har vi godt nyt til dig. CoZone understøtter begge systemer, og integrationen betyder, at du nemt kan bevare det fulde overblik. 

Har du brug for mere information om, hvordan zExpense eller Epos Løn kan integreres i CoZone, så tag endelig kontakt til os.

Ønsker du mere info?

Ønsker du mere information om CoZone eller om, hvordan Azets kan assistere din virksomhed? Udfyld formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Kontakt Azets vedrørende regnskab

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.