Mand bruger Azets Cozone via tablet
 
 
 

Få fuld kontrol med Azets Cozone

Onlineportalen Azets cozone giver dig indsigt og overblik. Du har adgang til dine økonomi- og løndata med et enkelt login - og det hele er samlet ét sted. Så enkelt er det.

 

Alt er samlet på ét sted

Få det fulde overblik over din virksomheds likviditet, kontrakter, rapportering, fakturaer, lønforhold og HR-oplysninger. Vi samler alle dine systemer i én cloudbaseret portal, designet til at gøre din hverdag nemmere.

 

Spar tid på administration

Lad os hjælpe dig med administrationen, så du kan fokusere på kerneforretningen. Azets Cozone giver dig mulighed for at bruge din dyrebare tid på det, der har mest værdi for dig og din virksomhed.

 

Gør din virksomhed digital

Tag skridtet og gør din virksomhed digital. Azets Cozone er en moderne og effektiv måde at styre din forretning på.

Azets Cozone - Nøglen til succes for din forretning

Skab dit eget univers med Azets Cozone

Vi er stolte over at kunne præsentere en hel stribe digitale og cloudbaserede applikationer, der alle er klar til at blive implementeret på din Azets Cozone-platform. Skab dit eget univers med de applikationer, der passer bedst til din virksomhed. 

Alle applikationer er udviklet af Azets' erfarne udviklere, der i deres arbejde har ét overordnet mål for øje: at udvikle applikationer, som får din forretning til at køre smidigt og dermed gør hverdagen nemmere for dig. Azets Cozone er platformen, der hjælper dig med at udføre dit arbejde effektivt og giver dig overskud til at fokusere på det, du er bedst til.

 

Lær Azets Cozone-familien at kende

Azets Activity

Azets Activity bidrager til transparens og effektivitet i outsourcing-processer. Det er et redskab til planlægning af aktiviteter og forankring af deadlines i organisationen. På den måde reduceres forsinkelser i løn- og regnskabprocesser, da du får et overblik over aktiviteter i dine eksisterende kalendere, som nemt taler sammen med Azets Activity.

 

Azets Employee

Azets Employee er den perfekte kobling mellem medarbejdere og ledelse. Administrér variabelt løninput, tidsrapporter, ferieplanlægning og lønsedler direkte via din mobiltelefon.

 

Azets Report

Det uundværlige rapporteringsværktøj Azets Report er udviklet til at gøre al rapportering nemmere og mere præcis. Find standardiserede rapporteringsmodeller med en skræddersyet opsætning, der giver den største værdi for din virksomhed.

 

Azets Drive

Azets Drive er den ideelle platform til deling af filer og dokumenter på tværs af hele organisationen. Applikationen gør det muligt for flere medarbejdere at være på samtidig, mens de kan redigere og samarbejde og hermed undgå unødvendige e-mail-korrespondancer frem og tilbage.

Azets Agreement

Med Azets Agreement misser du aldrig (igen) en kontrakt-deadline og dermed muligheden for genforhandling. Det er et ledelsesværktøjet, som hjælper dig med at være proaktiv i administrationen af de kontrakter, du har indgået. Når det er tid til revision og gennemgang af kontrakter, har du allerede overblik og styr på det hele.

 

Azets Invoice

Med Azets Invoice kan du nemt håndtere og spore alle indgående og udgående fakturaer. 

 

Azets Scan

Digitalisér dine papirfakturaer med Azets Scan, ved at scanne dem ind med printer eller mobiltelefon. Azets Scan er koblet til Azets Invoice, som automatisk vil genkende og registrere de relevante oplysninger.

 

Integration med zExpense og Epos Løn

Er du allerede bruger af vores system til rejseafregninger, zExpense, eller lønsystemet Epos Løn? Så har vi godt nyt til dig. Azets Cozone understøtter begge systemer, og integrationen betyder, at du nemt kan bevare det fulde overblik. 

Har du brug for mere information om, hvordan zExpense eller Epos Løn kan integreres i Azets Cozone, så tag endelig kontakt til os.

 

Ønsker du mere info?

Ønsker du mere information om Azets Cozone eller om, hvordan Azets kan assistere din virksomhed? Udfyld formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Kontakt Azets vedrørende regnskab

Bestil demo

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.