top banner image
 
 
 

Er lønoutsourcing en løsning for mig?

Når du har læst guiden, er du forhåbentligt bedre rustet til at vurdere, om lønoutsourcing er den rette løsning for dig og din virksomhed.

Går du og overvejer lønoutsourcing, men er i tvivl om det er den rette løsning for din virksomhed? Vi har udarbejdet en guide omkring lønoutsourcing, hvor du kan blive klogere på de ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med outsourcing, og hvordan du bedst drager fordel af lønoutsourcing. 

  • Hvorfor skal du vælge outsourcing af lønadministration?
  • Hvornår er det fordelagtigt at outsource?
  • Eksempler på oplagte situationer for lønoutsourcing
  • Hvornår skal du være på vagt for at vælge lønoutsourcing?
  • Hvad bør du gøre inden du vælger outsourcing?

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

webinar

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler du hjælp til løn?

Hjælp til refusion

Mange virksomheder, iværksætter og foreninger gå glip af mulige tilskud og refusioner fra kommuner. Vi kan klare ansøgningen for dig, så det ikke sker for jer. Det sparer dig for tid og ressourcer.

læs mere om refusion

Basisløn

Som mindre virksomhed kan du få nem og overskuelig hjælp til lønadministration med Basisløn. Vi klarer det for dig, og du betaler kun pr. lønseddel. Så kan du bruge mere tid på at udvikle din forretning. 

læs mere om basisløn her

Lej en lønmedarbejder

Vi tilbyder professionel bemanding med kort varsel som midlertidig løsning i kortere eller længere perioder. Vi dækker alle funktioner inden for løn såsom controller og lønansvarlig.

lej en lønmedarbejder

Outsourcing

Vi kan hjælpe med outsourcing uanset branche og størrelse. Som din samarbejdspartner håndterer vi alle opgaver inden for lønadministration - fra indhentning af løninput og selve lønbehandling til udsendelse af lønseddel og procesoptimering. 

læs mere om outsourcing

Epos lønsystem

Er I en større virksomhed med 100+ ansatte? Så har Azets' lønsystem Epos Løn alt, hvad I skal bruge for at sikre en korrekt og automatiseret lønbehandling. Lønsystemet er brugervenligt og logisk, og det understøtter jeres lønprocesser til fulde. 

læs mere om epos løn

Optimering 

Vi kan hjælpe jer med at optimere jeres lønfunktion med fokus på jeres måde at gøre tingene på.  På den måde kan I få frigivet ressourcer, og reduceret tiden med
op til 30 %. 

læs mere om optimering