Lønoutsourcing der betaler sig
 
 
 

Lønoutsourcing der betaler sig

Uanset hvor stor eller lille jeres virksomhed er, og hvilken branche I befinder jer i, kan I outsource lønadministrationen til os. Vi er eksperter i alle dimensioner inden for løn, og vi har mange års erfaring med lønoutsourcing. Vi hjælper allerede mange virksomheder, og vi kan også hjælpe jer.

 

Vi varetager lønbehandlingen fra A-Z

Med os som lønkontor skal I aldrig bekymre jer om fejl i lønnen igen. Den kommer til tiden og er korrekt - hver gang!

Ring mig gerne op

 • Vi tager os af feriepenge, refusioner osv.
 • Du får mere tid til at udvikle din forretning
 • Vi har altid flere backups, så din lønadministration bliver aldrig sårbar
 • Vores viden er altid opdateret, og vi kender alle de forskellige regler og overenskomster
 • Ved at outsource lønadministrationen til os er lønudbetalingerne altid korrekte og tid tiden

Hvad siger vores kunder Hvad siger vores kunder om lønadministration

Lønoutsourcing med backup
Ingen sårbarhed - altid backup

Ved lønoutsourcing til Azets skal du ikke længere være bekymret for ferie, sygdom eller andet fravær. Vi er altid flere personer om hver kunde og præcise procesbeskrivelser sikrer, at enhver lønmedarbejder kan overtage en opgave med det samme. Du er derfor garanteret en lønbehandling, som aldrig bliver ustabil.

Vi kender alle love og regler i forbindelse med lønoutsourcing

Der er mange love og regler - og vi kender dem alle sammen

Inden for løn og HR er det næsten et fuldtidsarbejde i sig selv at holde sig opdateret på alle lovene, reglerne, overenskomsterne osv. Ikke desto mindre har det stor betydning for en korrekt lønbehandling, at de involverede parter kender og forstår reglerne og lovgivningen på området. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores lønkonsulenter er 100% opdaterede. Det er nemlig din garanti for, at lønbehandlingen altid er korrekt og ajourført.

Bliver der vedtaget en ny lov eller indført nye regler, vil vi altid være på forkant og komme med forslag til ændringer, så din lønadministration er optimeret i forhold til de gældende standarder. Læs mere om lønoptimering her.

Lønoutsourcing med kompetent sparringspartner

I får en erfaren og dygtig sparringspartner

Ved en lønoutsourcing med os som partner, bliver der ikke tale om et fjernt lønkontor, hvor ukendte ansigter håndterer jeres lønadministration. Vi prioriterer højt, at vores lønbogholdere bliver en synlig del af jeres virksomhed og ikke mindst betragtes som dygtige og proaktive samarbejdspartnere. Derfor sætter vi os grundigt ind i jeres forretning og de udfordringer og muligheder, som findes i jeres organisation.

Fleksibel lønrapportering når i outsourcing jer lønfunktion
Fleksibel lønrapportering, som passer til jer

Løndata skal oftest bruges mange steder i organisationen. Derfor har vores lønkonsulenter fokus på, at data nemt kan tilgås og ikke mindst integreres med de øvrige systemer i jeres virksomhed.

 Når vi skal planlægge lønrapporteringen, sætter vi os grundigt ind i jeres virksomhed og de behov og krav, som ledelsen og andre interessenter har. Lønrapporteringen bruges eksempelvis til opfølgning på KPI'er, timeantal, lønsummer mv., og vi gør derfor meget ud af, at rapporten afspejler netop de parametre, som er vigtige i jeres virksomhed.

Store besparelser ved lønoutsourcing
 
 
 

Store besparelser ved lønoutsourcing

Vi har en tro på, at vi leverer Danmarks bedste lønoutsourcing med de dygtigste lønbogholdere. Vi udfører vores opgaver baseret på nyeste teknologi og de mest optimale arbejdsprocesser. Vi har stor fokus på at forbedre os selv og finde nye metoder, der kan skabe værdi for vores kunder og os selv.

 

 

Er I +500 ansatte i jeres virksomhed, vil der ofte være store besparelser at hente, når I vælger at benytte Azets til lønoutsourcing. Vores erfaring siger, at vi kan udføre lønbehandlingen 20 % billigere end et eget inhouse lønbogholderi.

Hvordan kan vi det? Det kan vi, fordi vi har stor erfaring med at optimere rigtig mange forskellige arbejdsgange og kombinere dette med et optimalt systemvalg. Det sikrer, at I som kunde opnår en smidig, enkel og funktionel lønfunktion til en yderst konkurrencedygtig pris.

Lønoutsourcing guide

Outsourcing_løn_kort_nyversion.jpg

Vi har udarbejdet en guide omkring lønoutsourcing, hvor du kan blive klogere på de ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med outsourcing, og hvordan du bedst drager fordel af lønoutsourcing.

 Hent guide

4 metoder der opgraderer lønafdelingen

4-metoder-der-opgaderer-lønafdelingen_indvendigesider_NY.jpg

I denne guide får I overblik over fire ledelsesmæssige metoder, der kan effektivisere arbejdet i lønadministrationen – og gøre hverdagen lettere for jeres lønmedarbejdere. Download guiden ved at udfylde nedenstående formular, og kom straks i gang.

 Hent guide

Vi kan hjælpe dig med følgende:

Uanset om du har behov for hjælp til enkelte opgaver eller ønsker at outsource hele lønfunktionen, kan vi løse opgaven.

 • Vi udarbejder lønsedler på baggrund af stamdata og variabelt input og håndterer alle udbetalinger såsom nettoløn, A-skat, pensioner, feriepenge etc.
 • Vi sørger for indberetningerne til SKAT, ATP, pensionsselskaber etc.
 • Vi håndterer og vedligeholder løn- og personalestamdata
 • Fraværshåndtering - vi har styr på medarbejdernes fravær: sygdom, ferie etc.
 • Vi får refusioner hjem ved eks. sygedagpenge, barsel og fleksjob
 • Rapportering af 0-angivelse de måneder du ikke betaler løn
 • Ekspederer bogføringsfil/bilag
 • Afregner bonus og pension til medarbejdere med disse goder
 • Vi kan arbejde i alle gængse lønsystemer og kan stille system til rådighed, hvis det giver værdi for dig som kunde

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen til højre hvis du vil høre mere om vores lønservices, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Se oversigt over alle lønløsninger her.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

 

Er du allerede lønkunde, kan du kontakte Servicedesk/Support med lønrelaterede spørgsmål på:

Support: 70 27 31 30

Kontakt mig venligst