Hjælp og sparring til opstart af virksomhed?
 
 
 

Rådgivning til opstart af virksomhed

Er du virksomhedsejer med ambitioner om vækst, udvikling og innovation? Få en times gratis rådgivning på højt fagligt niveau, hvor vi hjælper dig med en forretningsplan, der kan sikre fremdrift.

Professionel rådgivning og sparring

Hver dag hjælper vi selvstændige og iværksættere med alt fra etablering af virksomhed til strategier, der kan udvikle din forretningsidé. 

Vi tilbyder professionel rådgivning til dig, som er i gang med din virksomhed. Vores konsulenter har mange års erfaring med virksomheder i alle brancher og størrelser, og vi kan tilpasse vores services til dine aktuelle udfordringer. 

Opnå vækst med individuel sparring og rådgivning.

 

Book en times gratis og uforpligtende rådgivning

Vi kan hjælpe med:

  • Budget
  • Moms og skat
  • Løn
  • Drift og vækst
  • Finansiering
  • Årsregnskaber og rapporter
  • Juridiske udfordringer
  • Etablering af virksomhed
  • Sparring og rådgivning
  • Og meget mere..

Faglig kompetence og sparring

Rigtig mange selvstændige drømmer om at drive en sund økonomisk virksomhed, som er bæredygtig og skaber vækst.
Vores konsulenter i MikroPro hjælper dig godt på vej. 

læs mere om mikropro

Opnå drømmen

Som selvstændig og iværksætter kan du være nødsaget til at påtage dig mange roller og funktioner i din virksomhed, som eksempelvis revisor, bogholder, lønmedarbejder, HR-medarbejder, rekrutteringsansvarlig og naturligvis leder. Det kan være svært at udleve drømmen om at drive en virksomhed i vækst, når det administrative arbejde ophober sig og som tager tid fra din kerneforretning.

Vores team af erfarne og professionelle konsulenter kan blive din garanti for, at du ikke ender i en situation, hvor du må opgive drømmen.

kontakt mig nu

Opstart rådgivning

Opdateret på lovgivning 

Vores revisorer er under løbende uddannelse for at bevare og udvikle det høje faglige niveau. Således er du garanteret en professionel sparringspartner med ajourført viden om gældende regler, hæftelsesformer, virksomhedsformer og lovgivning i øvrigt. 

Eliminering af sårbarhed

Vi tilstræber at alle vores kunder får faste kontaktpersoner, hvormed du altid er sikret, at din revisor er opdateret på din sag og hurtigt kan rykke på din henvendelse og dine behov. 

Fokus på kerneforretning

Når du samarbejder med os, vil du fra dag et få professionel assistance og du frigiver herved ressourcer, som du i stedet kan bruge til at fokusere på at udvikle din kerneforretning.

Både på Sjælland, på Fyn og i Jylland

Uanset om du er bosat i eller omkring København, Odense eller Århus, kan vi hjælpe dig. 

Vi har kontorer i de tre byer og dækker derfor størstedelen af landet. Alle vores kontorer er let tilgængelige med offentlige transportmidler, og der er gode gratis parkeringsmuligheder lige ved døren. Du er altid velkommen til at komme forbi for en uforpligtende samtale.

Vi kan naturligvis også tage mødet i telefonen eller online.

Vi er eksperter i markedets mest populære regnskabsprogrammer.

Dinero partner

e-conomic partner

Vi har hjulpet mange på vejen til succes

Med os som din sparringspartner er du sikret høj faglig kompetence og sparring når det kommer til valg af virksomhed og opstart, hvilket sikrer dig en god begyndelse. Vi har mange års erfaring i at rådgive og hjælpe iværksættere og små virksomheder, og vi vil gøre alt for, at du får succes med din drøm.

kontakt os

Rådgivning til opstart af virksomhed

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

"I YSDS står effektivisering og optimering højt på agendaen, og det gælder også ift. de administrative processer og den tilhørende systemunderstøttelse. Derfor var det naturligt for os at vælge Azets som strategisk partner, da de er blandt de førende inden for regnskab og økonomi.”

★★★★★

Peter Norström
Head of Finance Nordics
YSDS - Your Special Delivery Service

ysds.png

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.