Hjælp og sparring til opstart af virksomhed?
 
 
 

Hjælp og sparring til opstart af virksomhed?

Vi rådgiver iværksættere på høj faglig niveau.

Book en gratis time

 

Er du iværksætter og har du brug for rådgivning til opstart af virksomhed, så er du gået rigtigt! Få 1 times gratis opstartsrådgivning, så din virksomhed kommer godt fra start. Vi hjælper hver eneste dag mange små selvstændige og iværksættere med at etablere og drive deres virksomhed.

Vi kan fungere som sparringspartnere for dig og din nye virksomhed inden for områder, hvor du har behov for specifik assistance. Vores specialister dækker en lang række områder; fra opstart til budgettering og årsafslutning. Du bestemmer omfanget.

Faglig kompetence og sparring

Rigtig mange går rundt med drømmen om at starte en virksomhed, drive den og se den udvikle sig til en god og sund forretning. Men hvis drømmen skal blive til virkelighed, er det klogt at starte med lidt professionel sparring til opstart af virksomhed.

Opdateret på lovgivning 

Vores revisorer er under løbende uddannelse for at bevare og udvikle det høje faglige niveau. Således er du garanteret en professionel sparringspartner med ajourført viden om gældende regler, hæftelsesformer, virksomhedsformer og lovgivning i øvrigt. 

Eliminering af sårbarhed

Vi tilstræber at alle vores kunder får faste kontaktpersoner, hvormed du altid er sikret, at din revisor er opdateret på din sag og hurtigt kan rykke på din henvendelse og dine behov. 

Fokus på kerneforretning

Når du samarbejder med os, vil du fra dag et få professionel assistance og du frigiver herved ressourcer, som du i stedet kan bruge til at fokusere på at udvikle din kerneforretning.

Start med professionel sparring

Ved opstart er der rigtig mange aspekter, som skal tages i betragtning, og det er der desværre mange iværksættere som glemmer. Det betyder, at mange nystartede virksomheder får en svær start, og drømmen bliver opgivet igen. Vi har specialiseret os i netop små virksomheder, og vi vil gerne tilbyde dig 1 times gratis opstartsrådgivning.

Vores team af erfarne og professionelle konsulenter kan blive din garanti for, at du ikke ender i en situation, hvor drømmen må opgives igen.

Læs også: Hvilken virksomhedsform skal jeg vælge?

Opstart rådgivning

Både på Sjælland, på Fyn og i Jylland.

Uanset om du er bosat i eller omkring Odense, Fredericia eller København kan vi hjælpe dig. 

Vi har kontorer i de tre byer og dækker derfor også et område nær dig. Alle vores kontorer er let tilgængelige med offentlige transportmidler, og der er gode gratis parkeringsmuligheder lige ved døren. Du er altid velkommen til at komme forbi for en uforpligtende samtale.

Se adresser og kontaktinformationer

Vi er eksperter i markedets mest populære regnskabsprogrammer.
Det automatiserer dyre forretningsgange!

Dinero partner
e-conomic partner

Start med 1 times gratis rådgivning og få hjælp til:

  • At dit årsregnskab lever op til regnskabsloven

  • At du får indberettet din moms korrekt

  • Hvordan du laver din udvidede selvangivelse

  • At du får det optimale ud af dine fradragsmuligheder

  • At du får styr på din forskudsregistrering

  • Undervisning i dit regnskab

Kontakt mig venligst

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

Oversigt over de 4 typiske virksomhedsformer

Med os som din sparringspartner er du sikret høj faglig kompetence og sparring når det kommer til valg af virksomhed og opstart, hvilket sikrer dig en god begyndelse i henhold til gældende lovgivning. Vi har mange års erfaring i, at rådgive og hjælpe iværksættere og vi vil gøre alt for, at du får succes med din iværksætterdrøm.

Oversigt over de 4 typiske virksomhedsformer

Rådgivning til opstart af virksomhed

12 hurtige spørgsmål og svar til dig der er selvstændig

Det er fristende bare at kaste sig hovedkulds ud i det, men for at en idé kan blive en forretning med succes og indtjening, skal fundamentet og forretningsplanen være i orden og gennemarbejdet. Første skridt er at stille dig selv nogle helt grundlæggende spørgsmål, hvor svarene kan virke indlysende, men absolut ikke altid er det. 

Læs mere om 12 hurtige spørgsmål her

Læs om de vigtigste 5 udfordringer inden du bliver CVR registreret

Er du iværksætter, og sidder du med idéen over alle idéer, som bare skal sparkes i gang og blive en blomstrende forretning? Så er der nogle vigtige udfordringer, som du skal se i øjnene og finde en løsning på - inden du bliver CVR-registreret.

Læs mere om de 5 udfordringer her