top banner image
 
 
 

Vi hjælper dig med at fokusere på det vigtige

Måske går vi en smule for vidt, når vi siger, at vi kan hjælpe med alt inden for økonomi, løn og HR. Men også kun en smule. For det er rent faktisk det vi kan og gør for virksomheder i hele Danmark.

Vores mål er altid det samme: At skabe ro og mere tid for dig, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Ganske kort om Azets

Som selskab har vi eksisteret siden 1995, og siden 2017 har vi heddet Azets. Med over 160 kontorer globalt og en dedikeret medarbejderstab på 8.200 professionelle, er vi i dag en førende aktør i markedet for kritiske forretningstjenester.

I Danmark er vores lokale tilstedeværelse sikret gennem 350 specialister, fordelt på kontorer i Herlev uden for København, Odense, og Århus.

Læs mere om Azets

Logo.png

Lønoutsourcing

Lønadministration er et kernedomæne for Azets, og de seneste 25 år har vi varetaget lønnen for et stort antal virksomheder i alle størrelser og brancher. Som Danmarks førende udbyder af løntjenester, besidder vores team af over 150 lønkonsulenter en dybdegående ekspertise, der spænder fra avanceret systemkendskab til praktisk lønhåndtering.

Læs mere om vores lønløsninger

Trekant-blaa-mork.png

Økonomi, regnskab og selskabsrådgivning

Den moderne økonomifunktion kræver en omfattende forståelse og håndtering af diverse og komplekse opgaver. Azets tilbyder en fuldstændig palet af tjenester, der spænder fra daglig bogføring og debitorstyring til detaljeret rapportering og skattemæssig indberetning.

Vores team af revisorer og økonomikonsulenter tilbyder specialiseret rådgivning inden for regeltunge og komplekse områder som selskabsret, skat, moms og afgifter.

Læs mere om vores services inden for økonomi

Trekant-blaa-lys.png

 

Azets er et stort hus og har prøvet det her mange gange før, så derfor oplever vi en sikkerhed og en effektiv tilgang til hverdagen. Det er en stor styrke for os, at Azets er en stor velrenommeret virksomhed, der er bredt repræsenteret i Danmark.

Jeg sætter pris på, at vi bliver set og hørt, og at vi ikke bare er et nummer i rækken.

Trine Baunsgaard
Økonomichef hos Carl Ras A/S

Trekant-blaa-mork.png

Interim management og interim assistance

Inden for kritiske forretningsområder som økonomi, regnskab, løn og HR, har Azets opbygget et omfattende netværk af kvalificerede profiler. Dette netværk, kombineret med vores store erfaring og anvendelsen af brancheførende værktøjer, gør os i stand til at levere skræddersyede interimsløsninger af høj kvalitet.

Vores tilbud dækker et bredt spektrum af behov, fra indsættelsen af en erfaren og "tung" lederprofil til levering af midlertidig operationel assistance i regnskabs-, løn- eller HR-funktion.

Læs mere om interim assistance

Trekant-blaa-lys.png

HR-jura og ansættelsesret

Med det konstant skiftende lovgivningsmæssige landskab, eksemplificeret ved nye love som ferieloven i 2020, barselsloven i 2022 og tidsregistreringsloven i 2024, er det afgørende for virksomheder at forblive informerede og compliant.

Azets' team af HR-jurister yder specialistbistand og rådgivning inden for alle aspekter af personale- og ansættelsesret, herunder sygdom, barsel, refusioner, ansættelses- og opsigelsesprocedurer samt kontrakthåndtering.

Læs mere om vores HR-rådgivning

Trekant-blaa-mork.png

Systemer og digitale værktøjer

Azets tilbyder en omfattende suite af systemer og digitale løsninger designet til at optimere dagligdagens arbejdsprocesser og forenkle administrativt arbejde. Vores digitale portefølje inkluderer bl.a. lønsystemet Epos Løn, HR-systemet Epos HR, zExpense til udlæg og rejseafregninger samt vores kundeportal Azets Cozone. Disse værktøjer er udviklet med henblik på at maksimere effektivitet og understøtte vores kunders succes.

Mød vores kunder

Husk at følge Azets på de sociale medier. Her publicerer vi løbende vigtige nyheder, brugbar information, aktuelle webinarer og meget andet.

LinkedIn.png

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.