Regnskab
 
 
 

Regnskab - Vi kan alt

Økonomi og regnskab er vores kernekompetence, og vi kan derfor hjælpe med alle opgaver i din økonomifunktion.

Måske har du brug for en partner, som kan varetage det hele, eller måske har du blot brug for assistance til enkelte regnskabsopgaver.

Bogføring

Bogføring

Uanset om du sidder i et stort selskab eller er lille selvstændigt erhvervsdrivende, kan vi tilbyde fleksibel hjælp til bogføring. Det minimerer de faste omkostninger og reducerer sårbarheden.

CFO Services

CFO Services

Sidder du som CFO og mangler assistance til specifikke projekter eller opgaver? Eller mangler du en CFO i en afgrænset periode? Så har vi løsningen.

CoZone - Din online portal

Azets Cozone - Din online portal

Azets Cozone er en online portal, som indeholder alle de ydelser, I har valgt at lægge hos Azets. Om det er regnskab eller lønadministration, så har I det fulde overblik i Azets Cozone.

Debitorstyring

Debitorstyring

Faktura-, rykker- og inkassoservice i én samlet løsning. Du opnår optimal mulighed for fuld betaling på udestående fakturaer og får fordel af både renter og gebyrer.

Ejendomsadministration

Ejendomsadministration

Vi varetager administration af ejendomme, fra erhvervslejemål til private beboelseslejemål, ligesom vi forestår administration af ejerforeninger, andelsboligforeninger og grundejerforeninger.

Fakturaservice

Fakturaservice

En nem og effektiv faktureringsproces er en vigtig forudsætning for, at du får faktureret til tiden, og at dit tilgodehavende bliver indbetalt rettidigt.

Mikro Pro

Hjælp til små selvstændige

Mange års erfaringer og mere end 750 mikro-kunder har udviklet Azets MikroPro til et af landets mest komplette og professionelle koncepter for små virksomheder.

Inkasso

Inkassoservice

Lad os hjælpe med at indkræve pengene, for det er vi rigtig gode til. Hvis vi indkræver i dag, så har du pengene i morgen - inkl. renter!

Interim Management

Interim Management

Vi træder til, når du har behov for interim management i kortere, længere eller faste perioder. Det kan f.eks. være på baggrund af længerevarende fravær eller for at skabe ro mellem to ansættelser.

kreditorbogholderi

Kreditorbogholderi

Kreditorbogholderi - fra håndtering af leverandørfakturaer til strategi og proceseffektivisering.

Lej en regnskabsmedarbejder

Lej en regnskabsmedarbejder

Står du med et akut behov for assistance til din økonomi- eller regnskabsafdeling, så kan vi levere professionelle konsulenter, der træder til med det samme. Fra assistent- til CFO-niveau.

Regnskabsanalyse

Likviditetsrapport

Få et realistisk indblik i din virksomheds økonomiske situation og nærmeste fremtid, så du kan tage beslutninger på et kvalificeret grundlag.

Lønadministration

Lønadministration

Få hjælp til alle opgaver inden for lønadministration, uanset om I er med eller uden overenskomst. I får en partner med stor erfaring i at lave løn for virksomheder i alle størrelser og brancher.

lønbogholderi

Lønbogholderi

Lønbogholderi - fra indhentning af løninput og lønbehandling til bogføring og regnskab.

Outsourcing af økonomifunktion

Regnskabsassistance

Vores kernekompetence er økonomisystemer og brugen af disse. Ved at outsource økonomi og regnskab til os, får I et ekspert-team til rådighed. Løsningen er fleksibel, så den hele tiden passer til jeres behov.

Rejseafregning

Rejseafregning og udlæg

Få styr på udlægs- og rejseafregninger. Med zExpense bliver det nemmere for medarbejderen, der har brugt kreditkortet, chefen, som skal godkende og bogholderen, som skal bogføre.

Rådgivning om selskaber, skat og moms

Rådgivning om selskaber, skat og moms

Rådgivning på revisor- og advokat-niveau om alt fra skat og moms til fusion eller spaltning af virksomhed. Vi assisterer og rådgiver inden for alle aspekter af økonomi og regnskab.

Revisorhjælp

Revisorhjælp

Vi udfører alle opgaver inden for regnskab og bogføring, og er din virksomhed underlagt revision, gør vi regnskabet og alt tilhørende materiale klar til revisoren.

Rykkerservice

Rykkerservice

En klassisk udfordring for mange virksomheder er at få rykket de glemsomme kunder. Det svækker din økonomi og gør det vanskeligt at planlægge, hvordan du vil drive og udvikle din forretning.

Rådgivning om selskaber, skat og moms

Årsafslutning

Lej en eller flere af vores erfarne regnskabsmedarbejdere til at assistere jer med årsafslutningen. Medarbejderne udfører opgaverne på jeres adresse i den periode, I har behov for det.

Årsregnskab

Årsregnskab

Få dit årsregnskab udført professionelt. Vi udarbejder dit årsregnskab og relevante nøgletal på baggrund af bilag, bankudskrifter, kasserapporter, bankens årsopgørelse mv.

 

I YSDS står effektivisering og optimering højt på agendaen, og det gælder også ift. de administrative processer og den tilhørende systemunderstøttelse. Derfor var det naturligt for os at vælge Azets som strategisk partner, da de er blandt de førende inden for regnskab og økonomi - og derudover kunne tilbyde en medarbejder-app til registrering og håndtering af udlæg og kilometer.

Peter Norström
Head of Finance Nordics, YSDS

Handshake-DK.jpg

Lej en regnskabsmedarbejder | Interim assistance

Står du med et akut behov for assistance til din regnskabsafdeling, kan vi levere professionelle konsulenter, der træder til på jeres adresse med det samme. Du kan leje en medarbejder på alle kompetenceniveauer, fra assistent og interim bogholder til controller og CFO.

  • Du får en regnskabsmedarbejder, der kan træde til hurtigt og løse alle opgaver inden for økonomi og regnskab
  • Du får en fleksibel aftale og betaler kun for de faktiske timer, hvor konsulenten er hos dig
  • Vores konsulenter har erfaring med gængse økonomisystemer som f.eks. C5, SAP, e-conomic, Navision, Visma Business og Microsoft Dynamics

Læs mere om midlertidig assistanceEn moderne og konkurrencedygtig økonomifunktion er altafgørende for at skabe overblik og træffe de rigtige beslutninger for jeres virksomhed.Har du brug for mere information?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

"I YSDS står effektivisering og optimering højt på agendaen, og det gælder også ift. de administrative processer og den tilhørende systemunderstøttelse. Derfor var det naturligt for os at vælge Azets som strategisk partner, da de er blandt de førende inden for regnskab og økonomi.”

★★★★★

Peter Norström
Head of Finance Nordics
YSDS - Your Special Delivery Service

ysds.png

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.