Karriere inden for løn, regnskab og hr
 
 
 

Karriere

Vil du være en del af en international og spændende arbejdsplads, fuld af ambitiøse og kompetente kolleger? Vil du have en arbejdsgiver, der investerer i dig og din succes?

Vi er altid på jagt efter nye talenter, så har du ambitioner og kompetencerne i orden, kan du se vores ledige stillinger her.

 

Vil du med på holdet?

Azets er en international koncern, der tilbyder rådgivning og assistance inden for økonomi, regnskab, løn, HR og ejendomsadministration. Du bliver en del af et hold på flere end 6.500 medarbejdere, der hjælper tusindvis af virksomheder i forskellige størrelser og brancher. 

Som arbejdsplads er vi især kendt og værdsat for en høj grad af dynamik i hverdagen, at være et rummeligt sted, der passer på hinanden og en arbejdsplads, der ser medarbejdernes potentiale og tilbyder de rette udviklingsmuligheder.

Ledige stillinger
Fagområde
Sted
Payroll IT-konsulent
Løn & IT
Herlev
Kundefokuseret lønbogholder
Løn
Aarhus Herlev Odense
Junior lønbogholder
Løn
Aarhus Herlev Odense
UX designer
Udvikling IT
Herlev

Bliv en del af et professionelt og spændende arbejdsmiljø, som er bygget af konsulenter med ekspertise og erfaring.
Læs mere om Azets som arbejdsplads

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Vil du vide mere om Azets som arbejdsplads?

Vi har spurgt vores medarbejdere om deres oplevelse af Azets som arbejdsplads. Se videoen, og hør Rasmus Thorslund, IT-assistent, fortælle om sin karriere i Azets.

Du kan se flere medarbejderfortællinger her. 

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte en af vores HR-ansvarlige angående et job hos Azets. 

Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: hr@azets.com