Karriere inden for løn, regnskab og hr
 
 
 

Karriere

Vil du være en del af en international og spændende arbejdsplads, fuld af ambitiøse og kompetente kolleger? Vil du have en arbejdsgiver, der investerer i dig og din succes?

Vi er altid på jagt efter nye talenter, så har du ambitioner og kompetencerne i orden, kan du se vores ledige stillinger her.

 

Om Azets

Vi er Nordens førende leverandør af teknologi og services inden for regnskab, løn og HR. Du bliver en del af et hold på mere end 3.200 medarbejdere, der hjælper 22.000 virksomheder i forskellige størrelser og brancher. 

Vi er en innovativ virksomhed, og vi er stolte af at være på forkant. Det giver mulighed for udvikling af både personlige og faglige områder. 

Hvis du vil være med til at drive Azets' fortsatte vækst og succes i et arbejdsmiljø, hvor professionalisme, respekt og en uformel omgangstone bidrager til et godt samarbejde, så se vores ledige stillinger her

 

Fra graduate til teamleder til senior legal consultant 

    Jeg kom til Azets som graduate med et forløb på 1,5 år. Halvvejs blev jeg tilbudt at være teamleder, da det matchede organisationen og sikrede min fortsatte udvikling. Jeg færdiggjorde derfor min graduate et halvt år før tid.  Azets er en mangfoldig arbejdsplads med bred mulighed for udvikling. Jeg er især glad for alsidigheden og mulighederne for at præge mine opgaver - samt de mange chancer for at deltage i projekter, som man finder særligt interessante.

- Simon K. Kastrupsen, senior legal consultant

 

Bliv en del af et professionelt og spændende arbejdsmiljø, som er bygget af
konsulenter med ekspertise og erfaring.
Læs mere om Azets som arbejdsplads her

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Ledige stillinger og interim opgaver hos vores kunder

Vi rekrutterer løbende for vores kunder, og herunder kan du se, hvilke stillinger til fastansættelse og interim opgaver, vi søger konsulenter og kandidater til lige nu.

chair_afternoon.svg

 

 

Ledige interim opgaver

På vores LinkedIn-side kan du løbende følge med i, hvilke interim opgaver, vi ønsker besat. Så husk at følge med!

Se ledige interim opgaver

magnifierglass_afternoon.svg

 

 

Bliv associeret konsulent - Opret dit CV

Vi anbefaler, at du registrerer dit CV i vores database af kvalificerede konsulenter. Det gør det nemmere for os hurtigt at matche dig med den rette virksomhed.

Opret dit CV

Vil du vide mere om Azets som arbejdsplads?

Vi har spurgt vores medarbejdere om deres oplevelse af Azets som arbejdsplads. Se videoen, og hør Rasmus Thorslund, IT-assistent, fortælle om sin karriere i Azets.

Du kan se flere medarbejderfortællinger her. 

Mission

Azets' mission er at forenkle og støtte virksomheder i deres vækst. Vi anvender skræddersyet teknologi til at forvandle data til indsigt og viden. Og ved at udvikle de rette værktøjer og levere professionel rådgivning, bidrager vi til at reducere omkostningerne og skærpe konkurrenceevnen.

Vision

Vi sikrer din virksomheds fremgang. Det er vores vision.

Azets' kerneværdier

Success for our people

We believe that our people are the heart of who we are and what we strive for. We act with integrity, treat each other with respect and work together so that every one of us can achieve their potential. We offer our people great opportunities.

Success for our clients

Every client will get the high quality services to operate their business efficiently and effectively, to achieve competitive advantage. We will continuously innovate on their behalf and ensure we help our clients to be one step ahead.

Success for our business

We are passionate about building a high-achieving business for the long term; we are determined to lead in all our chosen markets, with superior performance to our competitors.

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte en af vores HR-ansvarlige angående et job hos Azets. 

Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: hr@azets.com