Karriere inden for løn, regnskab og hr
 
 
 

Karriere

Vil du være en del af en international og spændende arbejdsplads, fuld af ambitiøse og kompetente kolleger? Vil du have en arbejdsgiver, der investerer i dig og din succes?

Vi er altid på jagt efter nye talenter, så har du ambitioner og kompetencerne i orden, kan du se vores ledige stillinger her.

 

Om Azets

Azets er en international koncern, der tilbyder assistance inden for økonomi, løn, rådgivning og forretningstjenester. Du bliver en del af et hold på flere end 6.500 medarbejdere, der hjælper tusindvis af virksomheder i forskellige størrelser og brancher. 

Vi er en innovativ virksomhed, og vi er stolte af at være på forkant. Det giver mulighed for udvikling af både personlige og faglige områder.

Hvis du vil være med til at drive Azets' fortsatte vækst og succes i et arbejdsmiljø, hvor professionalisme, respekt og en uformel omgangstone bidrager til et godt samarbejde, så se vores ledige stillinger her.

Ledige stillinger

Ledige stillinger
Fagområde
Sted
Kundefokuseret lønbogholder
Løn
Aarhus Herlev Odense
Junior lønbogholder
Løn
Aarhus Herlev Odense
Payroll Integration Specialist
Løn & IT
Aarhus Herlev
Student assistants team
Økonomi, løn & IT
Herlev
Ejendomsadministrator til Herlev
Ejendomsadministration
Herlev

Fra graduate til teamleder til senior legal consultant 

    Jeg kom til Azets som graduate med et forløb på 1,5 år. Halvvejs blev jeg tilbudt at være teamleder, da det matchede organisationen og sikrede min fortsatte udvikling. Jeg færdiggjorde derfor min graduate et halvt år før tid.  Azets er en mangfoldig arbejdsplads med bred mulighed for udvikling. Jeg er især glad for alsidigheden og mulighederne for at præge mine opgaver - samt de mange chancer for at deltage i projekter, som man finder særligt interessante.

- Simon K. Kastrupsen, senior legal consultant

 

Bliv en del af et professionelt og spændende arbejdsmiljø, som er bygget af
konsulenter med ekspertise og erfaring.
Læs mere om Azets som arbejdsplads her

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

chair_afternoon.svg

 

 

Ledige interim opgaver

På vores LinkedIn-side kan du løbende følge med i, hvilke interim opgaver, vi ønsker besat. Så husk at følge med!

Se ledige interim opgaver

magnifierglass_afternoon.svg

 

 

Bliv associeret konsulent - Opret dit CV

Vi anbefaler, at du registrerer dit CV i vores database af kvalificerede konsulenter. Det gør det nemmere for os hurtigt at matche dig med den rette virksomhed.

Opret dit CV

Vil du vide mere om Azets som arbejdsplads?

Vi har spurgt vores medarbejdere om deres oplevelse af Azets som arbejdsplads. Se videoen, og hør Rasmus Thorslund, IT-assistent, fortælle om sin karriere i Azets.

Du kan se flere medarbejderfortællinger her. 

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte en af vores HR-ansvarlige angående et job hos Azets. 

Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: hr@azets.com