Om Azets
 
 
 

Om Azets

Azets er en international koncern, der tilbyder assistance inden for økonomi, løn, rådgivning og forretningstjenester. Vi leverer altid en personlig oplevelse – både digitalt og til døren.

Økonomi | Løn | HR | Teknologi | Interim | Rådgivning

Azets

Med over 8.200 medarbejdere på tværs af vores kontorer, assisterer vi virksomheder og organisationer i alle brancher og størrelser med at udvikle og realisere deres forretningsmæssige potentiale. Uanset om du er en start-up eller en veletableret virksomhed, vil et samarbejde med Azets spare dig for dyrebar tid, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

Mission

We’re on a mission to help organisations of all shapes and sizes, achieve their ambitions by delivering accounting, tax, audit, advisory and business services both digitally and at their door, saving them precious time to focus on what they do best.

Vision

To make our services smarter, more personal and effective for our clients, every day.

Azets i tal

 • 190 kontorer 
 • 100.000 kunder 
 • 8.200 medarbejdere
 • 505 mio. GBP i omsætning

Main-map-without-numbers-05-02-24.png

Vores historie

En ny virksomhed med en stolt historie.

Azets så dagens lys i 2016 som et resultat af, at førende britiske og nordiske virksomheder inden for forretningstjenester blev bragt sammen. I årtier har vi støttet tusindvis af kunder i deres forretningskritiske funktioner.

Azets i Danmark

 • Etableret i 1995 som en dansk iværksættervirksomhed
 • Administrerende direktør: June Mejlgaard Jensen
 • 3 lokationer fordelt på Sjælland, Fyn og Jylland
 • 350+ medarbejdere
 • 3.000+ kunder

Flere danske selskaber

I Danmark består Azets af flere selskaber, som samlet set varetager alt inden for løn, økonomi, regnskab og HR samt ejendomsadministration.

De to primære selskaber er:

 • Azets Insight A/S: løn, økonomi, regnskab, HR og ejendomsadministration
 • Azets Employee Public A/S: lønadministration for offentlige organisationer

June Mejlgaard Jensen er administrerende direktør i alle danske selskaber.

Se ledelsen i Azets ►

Udvalgte ydelser

Lønadministration

Vi varetager lønadministrationen for virksomheder i alle størrelser og brancher. Vi står for hele processen - fra indhentning af løninput og selve lønbehandlingen til afstemning af den udbetalte løn, refusionsansøgninger og procesoptimering.

Læs mere

Regnskab

Vi assisterer med alle opgaver inden for økonomi og regnskab. Vi kan varetage hele regnskabsfunktionen fra a-z, eller vi kan hjælpe med specifikke opgaver som f.eks. debitorstyring/inkasso, årsafslutning og rapportering.

Læs mere

Interim assistance

Står I med et akut behov for ekstra hænder i regnskabsafdelingen, lønadministrationen eller HR-afdelingen, så kan vi levere professionelle vikarer, der træder til på jeres adresse med det samme.

Læs mere

HR og rekruttering

Vi kan være jeres eksterne HR-afdeling og stå for det hele, eller vi kan varetage specifikke opgaver, som f.eks. rekruttering, der kan være meget ressourcekrævende uden den rette indsigt og de rette værktøjer. 

Læs mere

HR-system

Epos HR er et professionelt HR-system, som giver jer styr på jeres medarbejderdata og samler det hele ét sted. Epos HR kommer i tre forskellige pakker afhængigt af, hvilke behov I har.

Læs mere

Lønsystem

Epos Løn har alt, hvad I skal bruge for at sikre en korrekt og automatiseret lønbehandling, uanset branche, organisation og kompleksiteten i lønudbetalingen.

Læs mere

Vi er 350+ medarbejdere fordelt i Herlev, Odense og Århus, og vi kan hjælpe jer med alle typer opgaver inden for økonomi, løn og HR.

Lokationer i Danmark

Azets' hovedkontor i Herlev

Lyskær 3 CD

Kontakt os på:

Reception: 70 27 31 30

Salg: 70 232 232

Azets bygning opbanner.png

Azets i Odense

Sverigesgade 2

5000 Odense C

Azets i Aarhus

Sindalsvej 30

8240 Risskov

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.