Om Azets
 
 
 

Om Azets

Regnskab | Løn | HR

Azets er Nordens førende leverandør af teknologi og services inden for regnskab, løn og HR.

Vores 3.200+ dedikerede medarbejdere hjælper hver dag 22.000+ virksomheder.

 

Azets i Norden

Azets er Nordens førende leverandør af teknologi og services inden for regnskab, løn og HR.

Vores 3.200+ dedikerede medarbejdere hjælper 22.000 virksomheder inden for alle brancher og størrelser. I Danmark er vores 300+ medarbejdere fordelt på kontorer i Herlev, Odense, Roskilde og Aarhus.

I Azets kombinerer vi branchespecifik viden og lokalt kendskab med innovativ teknologi og skræddersyede løsninger. Ved at forvandle data til værdifuld indsigt gør vi det muligt for dig at arbejde smartere og foretage bedre og mere profitable beslutninger.

Azets i tal

Azets-i-tal-2020.jpg

Udvalgte ydelser

Lønadministration

Vi varetager lønadministrationen for virksomheder i alle størrelser og brancher. Vi står for hele processen - fra indhentning af løninput og selve lønbehandlingen til afstemning af den udbetalte løn, refusionsansøgninger og procesoptimering.

Læs mere

Regnskab

Vi assisterer med alle opgaver inden for økonomi og regnskab. Vi kan varetage hele regnskabsfunktionen fra a-z, eller vi kan hjælpe med specifikke opgaver som f.eks. debitorstyring/inkasso, årsafslutning og rapportering.

Læs mere

Interim assistance

Står I med et akut behov for ekstra hænder i regnskabsafdelingen, lønadministrationen eller HR-afdelingen, så kan vi levere professionelle vikarer, der træder til på jeres adresse med det samme.

Læs mere

HR og rekruttering

Vi kan være jeres eksterne HR-afdeling og stå for det hele, eller vi kan varetage specifikke opgaver, som f.eks. rekruttering, der kan være meget ressourcekrævende uden den rette indsigt og de rette værktøjer. 

Læs mere

HR-system

Epos HR er et professionelt HR-system, som giver jer styr på jeres medarbejderdata og samler det hele ét sted. Epos HR kommer i tre forskellige pakker afhængigt af, hvilke behov I har.

Læs mere

Lønsystem

Epos Løn har alt, hvad I skal bruge for at sikre en korrekt og automatiseret lønbehandling, uanset branche, organisation og kompleksiteten i lønudbetalingen.

Læs mere

Vores historie

Azets er et nyt navn - til en virksomhed med en lang historie. 

Azets blev etableret i 2016 som et resultat af Vismas salg af BPO-divisionen. I mange år har vi leveret services og systemer inden for regnskab, løn og HR til nordiske virksomheder.

I løbet af årene har vi udviklet en unik kombination af erfaring, smarte løsninger og lokalt kendskab. Med 83 kontorer i Norden har vi opnået en stor viden om lokale love og regler.

Automatisering har skabt uendelige muligheder for vores kunder. Azets har udnyttet disse principper til den kontinuerlige udvikling af nye og brugervenlige funktioner. Vi har lagt mange kræfter i at skabe enkle og brugervenlige løsninger til vores kunder.

Læs mere om Azets' code of conduct 

Ejerskab

Azets er ejet af HgCapital, en engelsk kapitalfond.

Azets er en del af CogitalGroup. Med HgCapital i ryggen, blev CogitalGroup etableret i august 2016. 

CogitalGroup er en koncern med fokus på outsourcing og rådgivning. Den består af Azets i Norden og de to engelske selskaber Blick Rothenberg og Baldwins. Koncernen leverer services og rådgivning inden for outsourcing, regnskab, økonomi, løn og skat til et stort antal europæiske virksomheder.

CogitalGroup sigter efter at skabe en ny tilstedeværelse på markedet for rådgivning. Strategien er at opbygge en ny form for rådgivende virksomhed, der understøttes af ekstraordinær innovation og kundeorienteret service.

systemer og services inden for regnskab, løn og HR
 
 
 

Hos os kan I samle systemer og services inden for regnskab, løn og HR. I bestemmer, om I ønsker en kombination af flere af vores ydelser eller kun har behov for en enkelt, som f.eks. inkasso, et lønsystem eller juridisk rådgivning.

 

Azets i Danmark

  • Etableret i 1995 som en dansk iværksættervirksomhed
  • Administrerende direktør: June Mejlgaard Jensen
  • 4 lokationer fordelt på Sjælland, Fyn og Jylland
  • +300 medarbejdere
  • +2.800 kunder
  • Udvalgte referencekunder: Frederiksberg Kommune, Atea, Interflora og Ebay.

Flere danske selskaber

I Danmark består Azets af flere selskaber, som samlet set varetager alt inden for løn, økonomi, regnskab og HR samt ejendomsadministration.

De to primære selskaber er:

  • Azets Insight A/S: løn, økonomi, regnskab, HR og ejendomsadministration
  • Azets Employee Public A/S: lønadministrationen for offentlige organisationer

June Mejlgaard Jensen er administrerende direktør i alle danske selskaber.

Se ledelsen i Azets ►

Mission

Azets' mission er at forenkle og støtte virksomheder i deres vækst. Vi anvender skræddersyet teknologi til at forvandle data til indsigt og viden. Og ved at udvikle de rette værktøjer og levere professionel rådgivning, bidrager vi til at reducere omkostningerne og skærpe konkurrenceevnen.

Vision

Vi sikrer din virksomheds fremgang. Det er vores vision.

Azets' kerneværdier

Success for our people

We believe that our people are the heart of who we are and what we strive for. We act with integrity, treat each other with respect and work together so that every one of us can achieve their potential. We offer our people great opportunities.

Success for our clients

Every client will get the high quality services to operate their business efficiently and effectively, to achieve competitive advantage. We will continuously innovate on their behalf and ensure we help our clients to be one step ahead.

Success for our business

We are passionate about building a high-achieving business for the long term; we are determined to lead in all our chosen markets, with superior performance to our competitors.

Vi er +300 medarbejdere, vi sidder både i Herlev, Odense, Roskilde og Aarhus, og vi kan hjælpe jer med alle typer opgaver inden for regnskab, løn og HR.

mange-logoer-july2020.jpg

Lokationer i Danmark

Azets bygning opbanner.png

Azets' hovedkontor i Herlev

Lyskær 3 CD

Kontakt os på:

Reception: 70 27 31 30

Salg: 44 51 81 80

Azets i Odense

Sverigesgade 2

5000 Odense C

Azets i Aarhus

Sindalsvej 30

8240 Risskov

Azets i Roskilde

Vindingevej 10

4000 Roskilde

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.

Kontakt os på: 70 27 31 30

 

Fagnyheder inden for løn og økonomi

Bliv opdateret på aktuelle nyheder, såsom relevante ændringer i lovgivningen, fakta og vigtige frister.

Læs mere på vores blog ►

Presse

Se de seneste pressemeddelelser, vi har sendt ud.

Pressemeddelelser og omtale ►