Om Azets
 
 
 

Om Azets

Regnskab | Løn | HR | Bemanding | Rådgivning

Azets er Nordens førende leverandør af teknologi og services inden for regnskab, løn og HR samt løn- og HR-systemer.

Vores 3.200+ dedikerede medarbejdere hjælper 22.000+ virksomheder inden for alle brancher og størrelser.

 

Azets i Norden

Azets er Nordens førende leverandør af teknologi og services inden for regnskab, løn og HR samt løn- og HR-systemer.

Vores 3.200+ dedikerede medarbejdere hjælper 22.000 virksomheder inden for alle brancher og størrelser. I Danmark er vores 300+ medarbejdere fordelt på kontorer i Herlev, Odense, Fredericia, Roskilde og Aarhus.

I Azets kombinerer vi branchespecifik viden og lokalt kendskab med innovativ teknologi og skræddersyede løsninger. Ved at forvandle data til værdifuld indsigt gør vi det muligt for dig at arbejde smartere og foretage bedre og mere profitable beslutninger.

Azets i tal

Azets i DK

Vores ydelser

 Lønadministration Lønadministration

Vi varetager lønadministrationen for virksomheder i alle størrelser og brancher. Vi står for hele processen - fra indhentning af løninput og selve lønbehandlingen til afstemning af den udbetalte løn, refusionsansøgninger og procesoptimering.

Læs mere

Regnskabsservice Regnskab

Vi assisterer med alle opgaver inden for økonomi og regnskab. Vi kan varetage hele regnskabsfunktionen fra a-z, eller vi kan hjælpe med specifikke opgaver som f.eks. debitorstyring/inkasso, årsafslutning og rapportering.

Læs mere

Persondataloven Persondataloven

Har I brug for rådgivning om Persondataloven og -forordningen, så har vi i Azets et team af juridiske eksperter, som kan hjælpe jer med at blive klogere på emnet og give jer de fornødne råd og redskaber til at forberede jer bedst muligt. 

Læs mere

Onsite Bemanding Bemanding

Står I med et akut behov for ekstra hænder i regnskabsafdelingen, lønadministrationen eller HR-afdelingen, så kan vi levere professionelle konsulenter, der træder til på jeres adresse med det samme.

Læs mere

HR-system - Epos HR HR-system

Epos HR er et professionelt HR-system, som giver jer styr på jeres medarbejderdata og samler det hele ét sted. Epos HR kommer i tre forskellige pakker afhængigt af, hvilke behov I har.

Læs mere

Lønsystem - Epos Løn Løn-system

Epos Løn har alt, hvad I skal bruge for at sikre en korrekt og automatiseret lønbehandling, uanset branche, organisation og kompleksiteten i lønudbetalingen.

Læs mere

HR-administration - Hjælp til HR HR og rekruttering

Vi kan være jeres eksterne HR-afdeling og stå for det hele, eller vi kan varetage specifikke opgaver, som f.eks. rekruttering, der kan være meget ressourcekrævende uden den rette indsigt og de rette værktøjer. 

Læs mere

rejseafregning med zExpense Rejseafregning

Med zExpense får I styr på udlægs- og rejseafregninger. zExpense er en brugervenlig løsning, som gør hverdagen nemmere for medarbejderen, der har brugt firmakreditkortet, chefen, som skal godkende og bogholderen, som skal bogføre. 

Læs mere

Vores historie

Azets er et nyt navn - til en virksomhed med en lang historie. 

Azets blev etableret i 2016 som et resultat af Vismas salg af BPO-divisionen. I mange år har vi leveret services og systemer inden for regnskab, løn og HR til nordiske virksomheder.

I løbet af årene har vi udviklet en unik kombination af erfaring, smarte løsninger og lokalt kendskab. Med 83 kontorer i Norden har vi opnået en stor viden om lokale love og regler.

Automatisering har skabt uendelige muligheder for vores kunder. Azets har udnyttet disse principper til den kontinuerlige udvikling af nye og brugervenlige funktioner. Vi har lagt mange kræfter i at skabe enkle og brugervenlige løsninger til vores kunder.

Læs mere om Azets' code of conduct 

Ejerskab

Azets er ejet af HgCapital, en engelsk kapitalfond.

Azets er en del af CogitalGroup. Med HgCapital i ryggen, blev CogitalGroup etableret i august 2016. 

CogitalGroup er en koncern med fokus på outsourcing og rådgivning. Den består af Azets i Norden og de to engelske selskaber Blick Rothenberg og Baldwins. Koncernen leverer services og rådgivning inden for outsourcing, regnskab, økonomi, løn og skat til et stort antal europæiske virksomheder.

CogitalGroup sigter efter at skabe en ny tilstedeværelse på markedet for rådgivning. Strategien er at opbygge en ny form for rådgivende virksomhed, der understøttes af ekstraordinær innovation og kundeorienteret service.

systemer og services inden for regnskab, løn og HR
 
 
 

Hos os kan I samle systemer og services inden for regnskab, løn og HR. I bestemmer, om I ønsker en kombination af flere af vores ydelser eller kun har behov for en enkelt, som f.eks. inkasso, et lønsystem eller juridisk rådgivning.

Se alle ydelser

 

Azets i Danmark

  • Etableret i 1995 som en dansk iværksættervirksomhed
  • Administrerende direktør: June Mejlgaard Jensen
  • 4 lokationer fordelt på Sjælland, Fyn og Jylland
  • +250 medarbejdere
  • +2.800 kunder
  • Udvalgte referencekunder: Frederiksberg Kommune, Atea, Interflora og Ebay.

To selskaber

I Danmark består Azets af to selskaber. Azets Insight A/S varetager alt inden for løn, økonomi, regnskab og HR samt ejendomsadministration og Azets Employee Public A/S varetager lønadministrationen for offentlige organisationer.

June Mejlgaard Jensen er administrerende direktør i de to danske selskaber.

Se ledelsen i Azets ►

Mission

Azets' mission er at forenkle og støtte virksomheder i deres vækst. Vi anvender skræddersyet teknologi til at forvandle data til indsigt og viden. Og ved at udvikle de rette værktøjer og levere professionel rådgivning, bidrager vi til at reducere omkostningerne og skærpe konkurrenceevnen.

Vision

Vi sikrer din virksomheds fremgang. Det er vores vision.

Azets' kerneværdier

Success for our people

We believe that our people are the heart of who we are and what we strive for. We act with integrity, treat each other with respect and work together so that every one of us can achieve their potential. We offer our people great opportunities.

Success for our clients

Every client will get the high quality services to operate their business efficiently and effectively, to achieve competitive advantage. We will continuously innovate on their behalf and ensure we help our clients to be one step ahead.

Success for our business

We are passionate about building a high-achieving business for the long term; we are determined to lead in all our chosen markets, with superior performance to our competitors.

Vi er +300 medarbejdere, vi sidder både i Herlev, Odense, Fredericia og Aarhus, og vi kan hjælpe jer med alle typer opgaver inden for regnskab, løn og HR.

Lokationer i Danmark

Azets' hovedkontor i Herlev

Lyskær 3 CD

Kontakt os på:

Reception: 70 27 31 30

Salg: 44 51 81 80

Azets i Aarhus

Sindalsvej 30

8240 Risskov

Azets i Roskilde

Vindingevej 10

4000 Roskilde

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

Kontakt os på: 70 27 31 30

 

Fagnyheder inden for løn og økonomi

Bliv opdateret på aktuelle nyheder, såsom relevante ændringer i lovgivningen, fakta og vigtige frister.

Læs mere på vores blog ►

Presse

Se de seneste pressemeddelelser, vi har sendt ud.

Pressemeddelelser og omtale ►