Azets i Norden

Azets er Nordens førende leverandør af services inden for regnskab, løn og HR samt løn- og HR-systemer.

Vores +2500 dedikerede medarbejdere hjælper 22.000 virksomheder inden for alle brancher og størrelser.

I Azets kombinerer vi branchespecifik viden og lokalt kendskab med innovativ teknologi og skræddersyede løsninger. Ved at forvandle data til værdifuld indsigt gør vi det muligt for dig at arbejde smartere og foretage bedre og mere profitable beslutninger.

Azets i tal

83 kontorer

2500 medarbejdere

2 mia. NOK i omsætning i 2016

22,000 kunder

Mission

Azets' mission er at forenkle og støtte virksomheder i deres vækst. Vi anvender skræddersyet teknologi til at forvandle data til indsigt og viden. Og ved at udvikle de rette værktøjer og levere professionel rådgivning, bidrager vi til at reducere omkostningerne og skærpe konkurrenceevnen.

Værdier

Vi er personlige
Vi er nøjagtige
Vi er ansvarlige
Vi er et skridt foran

Det er vores kerneværdier.

Vision

Vi sikrer din virksomheds fremgang. Det er vores vision.

Vores historie

Azets er et nyt navn - til en virksomhed med en lang historie. 

Azets blev etableret i 2016 som et resultat af Vismas salg af BPO-divisionen. I mange år har vi leveret services og systemer inden for regnskab, løn og HR til nordiske virksomheder.

I løbet af årene har vi udviklet en unik kombination af erfaring, smarte løsninger og lokalt kendskab. Med 83 kontorer i Norden har vi opnået en stor viden om lokale love og regler.

Automatisering har skabt uendelige muligheder for vores kunder. Azets har udnyttet disse principper til den kontinuerlige udvikling af nye og brugervenlige funktioner. Vi har lagt mange kræfter i at skabe enkle og brugervenlige løsninger til vores kunder.

Ejerskab

Azets er ejet af HgCapital, en engelsk kapitalfond.

Azets er en del af CogitalGroup. Med HgCapital i ryggen, blev CogitalGroup etableret i august 2016. 

CogitalGroup er en koncern med fokus på outsourcing og rådgivning. Den består af Azets i Norden og de to engelske selskaber Blick Rothenberg og Baldwins. Koncernen leverer services og rådgivning inden for outsourcing, regnskab, økonomi, løn og skat til et stort antal europæiske virksomheder.

CogitalGroup sigter efter at skabe en ny tilstedeværelse på markedet for rådgivning. Strategien er at opbygge en ny form for rådgivende virksomhed, der understøttes af ekstraordinær innovation og kundeorienteret service.

Tre selskaber

I Danmark består Azets af tre selskaber, der dog fungerer som en samlet enhed et langt stykke ad vejen. Azets Insight A/S varetager alt inden for økonomi og regnskab, Azets Employee A/S tager sig af alle opgaver inden for løn og HR og Azets Employee Public A/S varetager lønadministrationen for offentlige organisationer.

June Mejlgaard Jensen er administrerende direktør i de tre danske selskaber.

Se ledelsen i Azets ►

Vi er +300 medarbejdere, vi sidder både i Herlev, Odense, Kolding og Aarhus, og vi kan hjælpe jer med alle typer opgaver inden for regnskab, løn og HR.

Lokationer i Danmark

Kontakt mig venligst

Fagnyheder inden for løn og økonomi

Bliv opdateret på aktuelle nyheder, såsom relevante ændringer i lovgivningen, fakta og vigtige frister.

Seneste fagnyheder løn og økonomi ►

Presse

Se de seneste pressemeddelelser, vi har sendt ud.

Pressemeddelelser og omtale ►