top banner image
 
 
 

Guide til en mere effektiv og moderne økonomifunktion

Teknologi er en stor del af vores dagligdag, hvor vi eksempelvis bruger vores smartphone til at tjekke rejseplanen, dagligvaretilbud og reservere flybilletter.

 

Men har du integreret den samme banebrydende teknologi til at effektivisere tidskrævende processer i din virksomhed?

 

 

Undersøgelser viser, at de virksomheder, som forstår at benytte ny teknologi, er de mest omkostningseffektive. Og du er formentlig enig i, at tidskrævende og gentagende opgaver og processer bør reduceres eller helt elimineres. Derfor bør du udnytte den teknologi, som optimerer din hverdag og bidrager til at gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig.  

I denne guide vil vi belyse, hvordan du med succes kan drage fordel af teknologiske løsninger og alternative driftsmodeller. Med den rette grad af digitalisering og en tilsvarende organisatorisk tilgang kan du opnå omkostningseffektivitet, som vil tilføre større værdi til hele virksomheden. Du får mere tid til at fokusere på kerneforretningen og de strategiske vækstmuligheder.

Hent guiden, og lær mere om hvordan du kan opnå en mere effektiv og moderne økonomifunktion.

Gratis guide: Vores bedste tips til digitalisering af økonomifunktionen i din virksomhed

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

Vil du vide mere om regnskab og økonomi?

Du kan finde meget mere om økonomi på vores blog, hvor vi giver dig nyheder og praktiske informationer til din virksomheds økonomifunktion. 

Mangler du assistance i økonomifunktionen?

Assistance til regnskab

I Azets er vi på forkant med den teknologiske udvikling. Når du lægger regnskabet hos os, sørger vi for, at din virksomhed opnår effektive digitale processer, som frigør tid til kerneforretningen og de strategiske vækstmuligheder. Vi kan varetage alle opgaver i din økonomifunktion, fra løbende bogføring til controlling og årsafslutning.

Læs mere om vores regnskabsydelser

CoZone - din online portal

CoZone - din online portal

CoZone er en online portal, som indeholder alle de ydelser, I vælger at lægge hos Azets. Uanset om det er regnskab og/eller løn, så sørger vi for, at I altid har det fulde overblik. Med CoZone har du regnskabet med alle steder og kan f.eks. med få klik på mobilen sende en faktura afsted eller godkende leverandørfakturaer. 

Læs mere om CoZone

Interim medarbejder til regnskab

Vores professionelle konsulenter kan træde til med det samme, hvis du eksempelvis står med et akut behov for assistance til din regnskabsafdeling. Vores konsulenter har kompetencer og erfaring med digitale systemer og processer, så de fra første dag kan tilføre værdi til din økonomifunktion.

Læs mere om interim assistance her

Interim management

Vi udlejer professionelle interim ledere, som kan træde til i forbindelse med eksempelvis forandringsprocesser samt yde erfaringsbaseret rådgivning om digitalisering og udvikling af økonomifunktionen. Benyt Azets' erfaring og netværk til at finde den rette nøgleperson, så du kan få en effektiv og moderne økonomifunktion.

Læs mere om interim management her

Digital rejseafregning

Skab et let og automatiseret flow, og få styr på udlægs- og rejseafregninger. Med systemet zExpense bliver det nemmere for medarbejderen, som har en afregning, chefen, som skal godkende, og økonomifunktionen, som skal bogføre. 

Læs mere om rejseafregning i zExpense

 

Debitorstyring

Debitorstyring

Med debitorstyring får du komplet faktura-, rykker- og inkassoservice i én løsning. Vi skaber en nem og effektiv proces, og det eneste, vi skal bruge fra dig, er kundestamdata og faktureringsgrundlag. Du kan få debitorstyring som en samlet løsning, eller du kan vælge mellem faktura-, rykker- og inkassoservice som enkelte serviceydelser.

Læs mere om debitorstyring