Guide til en effektiv og moderne økonomifunktion

Er din økonomifunktion effektiv og moderne?

Teknologien er en stor del af vores dagligdag, og den kan spille en stor rolle i at effektivisere tidskrævende processer i netop din virksomhed. Undersøgelser viser nemlig, at de virksomheder, som forstår at benytte ny teknologi, er de mest omkostningseffektive.

Bliv klogere på hvordan du med succes kan drage fordel af teknologiens mange løsninger og alternative driftsmodeller. Med den rette grad af digitalisering og en tilsvarende organisatorisk tilgang kan du opnå omkostningseffektivitet, som vil tilføre større værdi til hele virksomheden. Du får mere tid til at fokusere på kerneforretningen og de strategiske vækstmuligheder.

Download vores guide til en mere effektiv og moderne økonomifunktion og få vores bedste tips til digitalisering af økonomifunktionen i din virksomhed.

Download guiden her

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

webinar

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler du assistance i økonomifunktionen?

Økonomi og regnskab er vores kernekompetence, og vi kan derfor hjælpe med alle opgaver i din økonomifunktion.

Assistance til regnskab

I Azets er vi på forkant med den teknologiske udvikling. Når du lægger regnskabet hos os, sørger vi for, at din virksomhed opnår effektive digitale processer, som frigør tid til kerneforretningen og de strategiske vækstmuligheder. Vi kan varetage alle opgaver i din økonomifunktion, fra løbende bogføring til controlling og årsafslutning.

Læs mere om vores regnskabsydelser

CoZone - din online portal

CoZone - din online portal

CoZone er en online portal, som indeholder alle de ydelser, I vælger at lægge hos Azets. Uanset om det er regnskab og/eller løn, så sørger vi for, at I altid har det fulde overblik. Med CoZone har du regnskabet med alle steder og kan med få klik på mobilen sende en faktura afsted eller godkende leverandørfakturaer. 

Læs mere om online portalen CoZone

Interim medarbejder til regnskab

Vores professionelle konsulenter kan træde til med det samme, hvis du eksempelvis står med et akut behov for assistance i din regnskabsafdeling. Vores konsulenter har kompetencer og erfaring med digitale systemer og processer, så de fra første dag kan tilføre værdi til din økonomifunktion.

Læs mere om interim assistance i regnskabsafdelingen

Interim management

Vi udlejer professionelle interim ledere, som kan træde til i forbindelse med forandringsprocesser samt yde erfaringsbaseret rådgivning om digitalisering og udvikling af økonomifunktionen. Benyt Azets' erfaring og netværk til at finde den rette nøgleperson, så du kan få en effektiv og moderne økonomifunktion.

Læs mere om fordelene ved interim management

Rejseafregning og udlæg

Skab et enkelt og automatiseret flow, og få styr på udlægs- og rejseafregninger. Med zExpense bliver det nemmere for medarbejderen, som har en afregning, chefen, som skal godkende, og økonomifunktionen, som skal bogføre. 


Læs mere om rejseafregning i zExpense

 

Debitorstyring

Debitorstyring

Med vores debitorstyring får du komplet faktura-, rykker- og inkassoservice i én løsning. Vi skaber en nem og effektiv proces, det eneste vi skal bruge er kundestamdata og faktureringsgrundlag. Du kan få debitorstyring som en samlet løsning, eller vælge mellem faktura-, rykker- og inkassoservice som enkelte serviceydelser.

Læs mere om debitorstyring som en samlet løsning