Copy of DIGITAL_azets_logo_L.jpg

Bliv praktikant i Azets

Læser du Financial Controller, Finansøkonom, Finansbachelor, Serviceøkonom eller lignende, og skal du i praktik til januar eller august?

Synes du samtidig, at økonomi, løn, it eller ejendomsadministration, spændende kunder og en stejl læringskurve lyder tiltalende? Så kan det være, at et praktikforløb hos Azets er lige noget for dig, da vi giver dig muligheden for at omsætte studiets teori til praksis i en international koncern i vækst.

Vi søger løbende ambitiøse praktikanter, der har lyst til en hverdag, som giver en god start på en spændende karriere inden for konsulentbranchen, hvor du på egen hånd får lov til at opleve, hvad det vil sige at arbejde som konsulent.

Praktik.jpg

Cykel.jpg

Fokus på din udvikling og karriere

Hos Azets er du sikret et spændende og lærerigt praktikforløb, og du vil få flere kompetencer med herfra, end dem du allerede kommer med. 

Du vil i perioden indgå i et team på flere praktikanter, og du vil derfor blive en del af et unikt fællesskab. Der vil blive investeret i dig, sådan at dine faglige kompetencer hele tiden udvikles. 

Azets rekrutterer hvert år flere praktikanter, der efterfølgende tilbydes fastansættelse. 

Gå ikke glip af muligheden for et spændende praktikforløb

Ansøg her

Få en praktikplads i ét af følgende teams

 

 

Gå ikke glip af muligheden for et spændende praktikforløb

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 27 31 30 eller hr@azets.com for at høre mere.