top banner image
 
 
 

Karriereveje

Vores medarbejdere er dygtige, alsidige, professionelle, ambitiøse, serviceorienterede, kvalitetsbevidste og effektive. Og vi er alle med til at skabe et socialt og udviklingspræget miljø, hvor vi hjælper hinanden.

Her kan du høre nogle af vores kollegers fortælling om deres udvikling og dagligdag i Azets.

Find din helt egen karrierevej

I Azets vil du få kolleger med hver deres egen karrierevej og fremtidige ambitioner. Og du kan også få chancen for at finde din egen karrierevej uanset om dine interesser ligger inden for regnskab, løn og/eller teknologi. 

Vores medarbejdere er vores aktiv

Vi betragter vores medarbejdere som drivkraften af Azets, og vi er stolte af vores fælles fremdrift. 

Derfor sørger vi for, at vores medarbejdere har personlige og faglige udfoldelsesmuligheder, som følger med den enkeltes ønsker og livsændringer. 

Mød Jesper Busk, projektkoordinator

Jesper Busk er projektkoordinator i Payroll, og til daglig arbejder han tæt sammen med sit team og kunder. En del af hans arbejde er at klarlægge vores kunders behov for assistance til lønadministration - uanset om det gælder fuld outsourcing eller delvis assistance. 

Jesper er med til at sørge for, at kunden får en god oplevelse gennem onboarding, og at det fortsatte samarbejde er succesfuldt for både kunden og kollegerne.

Mød Sandra Dreier, lønkonsulent

Azets er et fedt sted at være. Man bliver udfordret og lærer noget nyt hver dag, Og så er der gode kolleger. En sjov og udfordrende arbejdsplads med mange forskellige opgaver. 

Mød Carmen Andersen, lønkonsulent

Azets er en fantastisk arbejdsplads - fuld af muligheder. Der er bolde, der bliver kastet i luften hele tiden, og så handler det bare om at gribe dem.

Mød Kenney Søby, senior manager

Azets har været en super spændende rejse, og jeg har udviklet min faglighed siden jeg kom til i 2004. Der er masser af muligheder. Hvad end det er inden for løn, IT eller økonomi, så er der hele tiden noget at dygtiggøre sig inden for.

Vil du høre, hvad vores kunder siger om os?

Vores kunder har fortalt om deres oplevelser med Azets. Om samarbejdet, produkterne, konsulenterne og hvordan vi hjalp dem videre.
Hvis du vil høre deres historier, kan du se dem her.

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte en af vores HR-ansvarlige angående et job hos Azets. 

Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: hr@azets.com