top banner image
 
 
 

Azets som arbejdsplads

Hvorfor skal du arbejde hos Azets? Det er der mange grunde til! Her vil vi fortælle om nogle af dem, så du kan lære os bedre at kende.

 

Bliv en del af Azets

Se alle ledige stillinger

Technology

Vi vil drive udviklingen! Derfor skal vi være på forkant med den teknologiske udvikling.

  Succes er hjertet af Azets

Vores kerneværdier er vores drivkraft. Vi vil skabe succes for vores kunder, vores forretning og ikke mindst vores medarbejdere. 

Hos Azets er der plads til ambitioner, udvikling og ikke mindst plads til livet. Jeg har altid oplevet at få støtte uanset om det drejer sig om eksempelvis et behov for afveksling i hverdagen eller ændringer i mit privatliv. Der er altid en halv time tilovers til at drøfte muligheder, og jeg er rigtig glad for den åbenhed, forståelse og fleksibilitet, som jeg altid er blevet mødt med.

- Frederikke Wædegaard Kallesøe, senior lønkonsulent

Hør flere af vores medarbejdere fortælle om Azets som arbejdsplads

Trainee

Som trainee i Azets lærer du alt om økonomi og løn, så du bliver en stærk konsulent. Læs mere om jobbet som trainee i Azets her.

Graduates

Styrk dine faglige og personlige kompetencer med selvstændighed, en stejl læringskurve og praktisk erfaring inden for regnskab, løn og teknologi.

Jeg er rigtig glad for at være hos Azets, fordi der er plads til min personlige og faglige udvikling. Der bliver lyttet til ens ønsker, ligesom jeg lærer at have flere bolde i luften på én gang. Herudover er mine kolleger utroligt kompetente og engagerede - og altid klar til at hjælpe med sparring.

- Signe Christiansen, trainee

Hør flere af vores medarbejdere fortælle om deres karriereveje

Nearshoring

Vi har flere end 800 kolleger i Rumænien. Nearshoring gør det muligt for os at tilbyde konkurrencedygtige løsninger.

Er du freelancer? Bliv associeret konsulent

 Er du på udkig efter nye kunder eller karrieremuligheder? Vi er et konsulenthus med speciale i økonomi- og lønoutsourcing, og vi søger altid professionelle freelancere til at hjælpe vores kunder. Udvid din kundekreds som associeret konsulent i Azets. 

Azets Payroll and IT Programme

Bliv IT-lønkonsulent og få en eftertragtet kombination af kompetencer inden for løn og IT.

Det, der tiltrak mig, var konsulentrollen og den kunderelation, som fulgte med jobbet. Jeg har altid ønsket en konsulentrolle, hvor jeg ikke var bundet til en kontorplads. Derfor er jeg glad for den alsidighed i opgaver, som jeg oplever som konsulent i lønafdelingen.

- Hussein Ali Rihda, IT-assistent på Azets' Payroll and IT Programme

Hør flere af vores medarbejdere fortælle om deres karriereveje

learning_afternoon.svg

Er du nysgerrig efter dine muligheder i Azets?

Hos Azets er der rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Din faglige udvikling sikrer vi blandt andet ved vores interne uddannelser, hvis formål er at give dig kvalificerede og eftertragtede kompetencer, så du kan blive en succesfuld konsulent. 

I Azets kan du deltage i Payroll & IT Programme - og du kan blive trainee eller graduate.

Mange mulige karriereveje i Azets

Hos Azets forventer vi ikke, at vores medarbejdere følger en bestemt karrierevej - du skal selv finde den karrierevej, som passer til dine ambitioner og kompetencer. Og det hjælper vi dig selvfølgelig med hele vejen. 

Se videoen og hør hvordan vores medarbejdere har skabt deres egne karriereveje i Azets. 

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Et fagligt udfordrende konsulenthus

Azets er skabt af eksperter inden for regnskab, løn og HR. Vi er vores kunders samarbejds- og sparringspartner, og vi tilstræber at tilføre vores kunder større værdi.

Vores medarbejdere er rådgivere på højt niveau. De finder mulighederne for optimering og effektivisering hos vores kunder, og engagerer sig i kundernes forretning. I Azets er vi ikke blot leverandører af lønsedler, regnskaber og personalepolitikker. 

Du bliver en del af et netværk, hvor du altid kan sparre med kolleger og udvikle dine egne evner. Du får lov til at tænke anderledes og være kreativ med løsninger til dine kunder. Azets giver dig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. 

Hør vores medarbejders historier

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte en af vores HR-ansvarlige angående et job hos Azets. 

Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: hr@azets.com