top banner image
 
 
 

Azets som arbejdsplads

Få indblik i hvem vi er, hvordan vi arbejder og gør en forskel for både kunder og kolleger.

Azets er en innovativ virksomhed, og vi er stolte af at være på forkant. Det giver nemlig mulighed for udvikling af både personlige og faglige kompetencer.

Værdigrundlag

I Azets assisterer vi virksomheder og organisationer i alle brancher og størrelser, med at udvikle og realisere deres forretningsmæssige potentiale. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden om økonomi, løn, HR, teknologi og rådgivning.

God ledelse prioriteres højt i Azets, fordi vi ved, hvor meget det betyder for den daglige motivation. I Azets møder du ledere der inspirerer og motiverer, og som sammen med dig har fokus på din udvikling.

Vores fire værdier definerer vores måde at arbejde på.

Azets-kulturen

Hvordan er det at arbejde hos Azets? Hos os følger du ikke bare med strømmen. Du går forrest sammen med dine kollegaer, når vi i fællesskab udvikler og optimerer kundernes forretning. Vi er et samlet konsulenthus, som deler vores viden og erfaring med hinanden, så vi kan skabe de bedste løsninger – både for vores kunder og for vores egen udvikling. 

Hos os er samarbejde og holdånd nøgleord. Vores faglighed er i top, og vi har en levende og inspirerende arbejdskultur. Nearshoring, robotteknologi og kompetent rådgivning er en del af vores hverdag – en hverdag, hvor vi hele tiden stræber efter at være et skridt foran. 

Vi ønsker at skabe de mest optimale og fleksible rammer for alle, der gør karriere her hos os.

Karriereside 4.jpg

Karriereside 2.jpg

Fokus på udvikling

Vi ved, at den første tid i dit nye job er vigtig for din trivsel. Derfor arbejder vi målrettet med en god onboarding, så vi sikrer dig de bedste forudsætninger for, at du kan løse dine opgaver, anvende relevante systemer og værktøjer, skabe værdifulde relationer og realisere dine egne og Azets’ mål og ambitioner. Du vil løbende blive tilbudt relevante kurser, for at udvikle dine kompetencer.

HR hjælper med at introducere dig til Azets og få afklaret praktiske forhold og spørgsmål. 

Din næremste leder er din sparringspartner – og sammen sætter I konkrete mål for din udvikling og fremtidige karrierevej. Din leder giver dig løbende feedback efter behov og sikrer, at du bliver involveret i relevante projekter. Alt sammen for at sikre, at du får en spændende karriere hos Azets. 

Medarbejdertrivsel | Smarter Working

Vi betragter vores medarbejdere som drivkraften i Azets, og vi er stolte af vores fælles fremdrift. Hos Azets tager vi ansvar for trivsel og udvikling af vores medarbejdere. Derfor har vi fokus på fleksible rammer, der styrker muligheden for at opnå balance for den enkelte medarbejder – både mentalt og fysisk i en travl hverdag. 

Azets er en moderne arbejdsplads, der igennem konceptet 'Smarter Working' prioriterer medarbejderenes work-life-balance. Vi stiller al relevant arbejdsudstyr til rådighed således, at du som medarbejder både kan arbejde fra vores kontorer, i lyse og moderne omgivelser, eller hjemme fra din private adresse.

Medarbejdernes sundhed og velvære er vigtig for Azets. Sunde tiltag ift. mad, motionsrum og massage synliggør nogle af vores nuværende initiativer, der understøtter en fleksibel og balanceret arbejdsdag i virksomheden.

Karriereside 3.jpg

Azets som arbejdsplads

Vil du vide hvorfor Azets er en god arbejdsplads? Eller er du nysgerrig på hvordan konceptet Smarter Working fungerer? Så se med her. 

Bliv en del af Azets

Azets er en inkluderende arbejdsplads, hvor vi respekterer forskellighed og fremmer ligeværdige karrieremuligheder for alle. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge vores stillinger uanset etnisk tilhørsforhold, religion, kønsidentitet, seksualitet, alder eller funktionsnedsættelse.

Vil du være med til at drive Azets' fortsatte vækst og succes i et arbejdsmiljø, hvor professionalisme, respekt og en uformel omgangstone bidrager til et godt samarbejde? Så gå på opdagelse i vores ledige stillinger, og se om du finder én der matcher dine kvalifikationer.

Se vores ledige stillinger her

 

Du kan også besøge vores blog, hvor du lige nu kan læse flere personlige fortællinger fra vores konsulenter og deres karriere og vej ind i Azets.

Karrieresite.jpg

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte en af vores HR-ansvarlige angående et job hos Azets. 

Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: hr@azets.com