Økonomi karriere
 
 
 

Karriere inden for økonomi

Hos Azets udarbejder og opstiller vi mange regnskaber. Vi holder styr på alt vedrørende regnskabet – lige fra det daglige bogholderi til årsregnskaber og kontakt til revisorer og offentlige myndigheder.
 

Branchekendskab og faglig dybde

Vi assisterer både danske og internationale virksomheder samt den offentlige sektor. Nogle virksomheder har outsourcet hele bogholderiet til os permanent, andre virksomheder kun dele af bogholderiet – og eventuelt kun for en periode. Vi løser opgaverne fra vores egne kontorer eller indgår i kundens organisation på kundens adresse. Vores brede kundeportefølje betyder, at vores konsulenter får kendskab og kompetencer inden for mange forskellige brancher og systemer.

Vi har altid som mål at effektivisere processer og automatisere arbejdsgange. Derfor deler vi gerne ud af vores kompetencer og hjælper vores kunder til en mere effektiv hverdag.

Ønsker du en karriere inden for regnskab og økonomi, så har vi i Azets plads til alle kompetenceniveauer:

Trainee

Som trainee i Azets indgår du i et to-årigt uddannelsesforløb i forskellige afdelinger. Du kommer til at bogføre, opstille regnskaber, udarbejde løn og arbejde i flere forskellige it-systemer.


Konsulent

Du har flere års erfaring med bogholderi og regnskab – så din faglige ballast er helt på plads. Du trives med afveksling i de daglige opgaver og har lyst til en udadvendt stilling med masser af kundekontakt og mange kollegaer.

Juniorkonsulent

Du har den daglige direkte kontakt til kunderne i din portefølje og deltager i alt fra udarbejdelse af lønnen til kundemøder. Din hverdag indeholder en stor grad af variation, der konstant giver dig nye spændende opgaver og kompetencer.

Seniorkonsulent

Fagligt er du på regnskabschef- eller controller-niveau. Du har i flere år arbejdet professionelt på dette niveau eller har måske erfaring fra revisionsbranchen. Du er udadvendt og sætter pris på en hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Motiverende arbejdsmiljø

Vi har et energisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor både teamånd og individualisme er nøgleord. Azets er kendetegnet ved en flad organisation, og som vores nye kollega vil du derfor opleve en stor fleksibilitet og omstillingsevne.

Specialister til fingerspidserne

Hvad er jeres anlægsaktiver værd?

Hvis regnskabsåret for jeres virksomhed begyndte 1. januar 2016 eller senere, så skal I nu forholde jer til ændringerne i årsregnskabsloven. Ændringerne omfatter bl.a. indregning og måling af materielle anlægsaktiver.

Større krav til revisionspåtegning

I forbindelse med nye internationale retningslinjer er revisionspåtegningen fra og med den 15. december 2016 blevet længere. Derfor vil revisionspåtegningerne fremover være væsentlig mere detaljerede. 

Tid til årsopgørelsen for 2016

Så er tiden for selvangivelser og årsopgørelser kommet. For mange kan det være svært helt at forstå deres skat og årsopgørelse, men ikke desto mindre er vi selv ansvarlige for både den og vores selvangivelse