top banner image
 
 
 

Få en karriere i Technology

Vi vil drive udviklingen! For os betyder det, at vi skal være på forkant med den teknologiske udvikling, som i stadig stigende grad påvirker både løn og økonomi.

Derfor leder vi efter dygtige og innovative medarbejdere, som vil være med til at præge fremtidens regnskabs- og lønbranche. 

Teknologisk innovation er vores nutid og fremtid

Teknologi er en stor del af det danske erhvervsliv, og det bliver stadig mere relevant for virksomheder i vores branche. Med teknologi kan vi bruge digital arbejdskraft til at automatisere organisatoriske processer, skabe virtuelle robotter, som integreres i vores systemer, produktudvikle, optimere rutiner, og skabe applikationer, som tilfører endnu mere værdi til vores kunder. 

Derfor investerer vi fortsat i teknologisk innovation, og vi leder altid efter nye talenter, der kan hjælpe os med at drive udviklingen. 

Vil du gerne sætte præg på, hvordan teknologi kan bidrage til økonomi, løn og HR? Se alle ledige stillinger i Azets her.

Azets' Technology

Technology i Azets er delt op i tre forskellige områder, som hver især har deres eget fokus inden for teknologisk innovation og udvikling. 

Robotics Process Automation (RPA)

Azets' RPA-team arbejder med robot-software, som skal udvikle og automatisere processer. For os betyder det, at mange af vores regelbaserede og tilbagevendende opgaver i regnskab og lønadministration varetages af procesautomatisering. Det giver os mere tid til at sikre høj kvalitet og service, der kan bidrage til vækst. 

RPA kræver styring, strategi og ikke mindst velkvalificerede professionelle, som kender Azets' og vores kunders processer.

Lyder det som noget for dig? 

se ledige stillinger

Produktudvikling

Azets' Labs står for vores produktudvikling. Vi tilbyder vores kunder HR- og lønsystemer, som kræver løbende optimering, vedligeholdelse og ikke mindst forberedelse. Når der sker ændringer som eksempelvis den nye ferielov, så skal alle vores produkter alignes. Det sørger Azets' Labs for. 

Med Azets' Labs har vi alle kompetencer in-house. Vores konsulenter arbejder tæt sammen med Labs-teamet for at optimere vores systemer på den bedst mulige måde. Det giver os en stor konkurrencefordel, fordi vi har en bred palette af erfaring, viden og kompetencer. 

Vil du være en del af vores produktudvikling?

se ledige stillinger

Applikationer

I Technology er vi med til at undersøge udviklingsmuligheder for applikationer. Vi har en række samarbejdspartnere, hvis grundsystemer vi bruger til vores kunder. Vores applikationer forbedrer løsninger, processer og brugervenlighed, så vi altid kan tilbyde de bedste og mest effektive løsninger. 

Med vores Applikations-team har vi mulighed for at skabe forbedringer i systemer, som vi ikke selv har in-house, men som vores kunder er mest trygge ved. Det giver os en konkurrencefordel, fordi det skaber værdi for kunden. 

Lyder det som en karriere for dig?

se ledige stillinger

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte en af vores HR-ansvarlige angående et job hos Azets. 

Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: hr@azets.com