top banner image
 
 
 

Få en karriere inden for løn

Vi løser alle opgaver i lønadministrationen. Og vi gør det ikke kun med de stærkeste kompetencer i løn, men også med viden og erfaring inden for regnskab og økonomi. 

Derfor kan du skabe en karriere inden for løn, som giver dig de bedste værktøjer til at nå dine ambitioner. 

Udvikling og alsidighed

En karriere inden for løn byder på mange muligheder. Vi tilbyder ikke kun klassisk lønadministration - vi er vores kunders samarbejds- og sparringspartner. Som lønekspert kan du hjælpe med at effektivisere og optimere vores kunders lønbehandling. Og via Azets' ekspertise vil du opnå en særlig viden om lønbogholderi, som er en efterspurgt kompetence.

Hos Azets har du mulighed for selv at tilrettelægge din karriere og udvikling. Som konsulent i løn får du specialiserede og eftertragtede kompetencer, alsidighed i opgaver og kunderelationer, som går udover almindelig lønadministration. 

Hør om Jespers karriere i Payroll

Azets er en fantastisk arbejdsplads, der kombinerer mit ønske om alsidighed og et fagligt stærkt kompetenceniveau i ét. Det er nødvendigt at være skarp på leverancen, for vi er i et marked, der altid er i forandring. Det trives jeg med. 

- Jesper Busk, projektkoordinator i Payroll

Dine muligheder i løn

Hos Azets har du mange udviklingsmuligheder inden for løn. Uanset dine ambitioner og karrieremål vil vi gerne hjælpe dig frem. Ønsker du en karriere inden for løn, har vi plads til alle kompetenceniveauer. 

Lønkonsulent

Du bliver en del af et team med dygtige kolleger, og du vil arbejde selvstændigt med din egen kundeportefølje.

Junior lønkonsulent

Du har få års erfaring med løn, og vil arbejde med dine egne opgaver, som er tilpasset dit kompetenceniveau. 

Senior lønkonsulent

Udover lønadministration vil du også være med til at planlægge og koordinere de daglige opgaver i teamet.

Teamleder

Du varetager både dine egne lønopgaver, og som den daglige leder i teamet sikrer du, at dagligdagen fungerer optimalt. 

Lønmanager

Du har ansvar for dine medarbejders trivsel og faglighed samt de rette leverancer til vores kunder. 

Supportmedarbejder

Allerede i telefonen møder kunderne din hjælpsomhed, når du løser deres udfordringer med lønsystemet. 

Implementeringskonsulent

Du implementerer selvstændigt løn-, HR-, og rekrutteringssystemer hos vores kunder i hele landet.

IT-konsulent

Dine spidskompetencer er opsætning og implementering af lønsystemer for vores in-house kunder.

Vi vil drive udviklingen

Vi sælger ikke bare lønprodukter - vi driver udviklingen inden for lønadministration. Hos Azets vil du derfor arbejde i et konsulenthus, hvor vi har mange forskellige løsninger inden for løn, og du får mulighed for at finde det område, som du trives bedst i. 

Lønoutsourcing

Outsourcing af løn er fremtiden. Som lønspecialister er vi altid på forkant med regler og ændringer, og vores kombination af kompetencer inden for både regnskab og løn, gør os til førende eksperter. 

Når virksomheder outsourcer lønadministration til os, finder vi en skræddersyet løsning. Det kræver, at vi både leverer høj kvalitet og service, så vi bevarer en god kunderelation. 

læs mere 

Lønadministration til små virksomheder

Hos Azets tilbyder vi også lønadministration til små virksomheder. Vi kalder det BasisLøn, og vi kan hjælpe kunder uanset om det drejer sig om 1 eller 50 lønsedler. Vi skal blot bruge løbende løninput, og så klarer vi resten - vi er vores kunders eksterne lønbogholderi. 

Med BasisLøn hjælper vi kunder med at frigive mere tid til deres egen forretning, og samtidig sikrer vi dem, at de altid får korrekt løn til tiden. 

læs mere 

Interim bemanding

Hvis vores kunder har et akut behov for assistance i deres lønafdeling, så træder vi til på deres adresse med det samme. Interim assistance kan dreje sig om en kortvarig eller langvarig løsning med fast assistance et bestemt antal dage om ugen. Vi skræddersyer løsningen til kundernes behov.

Som lønkonsulent er du vores kunders samarbejdspartner. Vi garanterer høj kvalitet og sikkerhed, og derfor tilbyder vi mere end traditionel vikarservice.

læs mere 

Lønoptimering

Vi hjælper vores kunder med at optimere og effektivisere deres lønfunktion. Det gør vi ved at forstå deres dagligdag og rutiner i lønadministrationen, og tilpasse deres processer på den bedst tænkelige måde. Det betyder også, at vi altid skræddersyer løsningen, da to kunders behov sjældent er ens. 

Som lønkonsulent kan du hjælpe vores kunder med at få frigivet ressourcer og reducere den tid, der bruges på lønbehandling med op til 30 %.

læs mere 

Bliv en del af et konsulenthus, hvor vi også udvikler vores eget lønsystem, Epos Løn, med stærke kompetencer og banebrydende software.
Læs mere om en karriere i Technology

 

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte en af vores HR-ansvarlige angående et job hos Azets. 

Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: hr@azets.com