top banner image
 
 
 

Få en karriere inden for ejendomsadministration

I Azets er vi eksperter inden for ejendomsadministration. Og vi gør det ikke kun med de stærkeste kompetencer inden for feltet, men også med viden og erfaring inden for regnskab og økonomi. 

Derfor kan du skabe en karriere inden for ejendomsadministration, som giver dig de bedste værktøjer til at nå dine ambitioner.

En karriere baseret på høj faglighed, fleksibilitet og tillid

Hos Azets varetager vi administrationen af et stort antal ejerforeninger og andelsboligforeninger i hele Danmark, og vi agerer samtidig stærk og kompetent sparringspartner for ejendomsinvestorer.

Ejendomsadministration er ikke bare administration. Ofte handler det om menneskers hjem, og derfor er tillid og tryghed afgørende faktorer – også i vores måde at arbejde på.

En karriere inden for ejendomsadministration byder på forskellige muligheder, hvad enten du brænder for god kommunikation, administration eller kundeservice. Du får uanset hvad mulighed for at gøre en forskel, have alsidige arbejdsopgaver samt dygtige kollegaer – alt sammen i et stort og anerkendt konsulenthus, hvor fleksibilitet og alsidighed i opgaver og kunderelationer går udover almindelig ejendomsadministration.

Building1small.jpg

Ejer- og andelsboligforening

Som konsulenter arbejder vi med professionel assistance til løbende administration for bestyrelsen i ejer- eller andelsboligforeninger.

Vi varetager administrationen af både små og store boligforeninger i hele Danmark.

Læs mere her

Building5small.jpg

Investerings-/udlejningsejendom

Hos Azets agerer vi professionel ejendomsadministrator, som varetager alt fra regnskab og udarbejdelse af lejekontrakter til kommunikation med lejere og koordinering med håndværkere for ejendomsinvestorer.

Vi varetager administration af alle typer ejendomme i hele Danmark, fra erhvervslejemål til private beboelseslejemål.

Læs mere her

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets.

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte en af vores HR-ansvarlige angående et job hos Azets. 

Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: hr@azets.com