top banner image
 
 
 

Guide til interim ressourcer

Der kan være mange grunde til, at der opstår et behov for interim assistance, og de kan være meget forskellige. Men uanset baggrunden, så er en fordel ved brugen interim ressourcer, at det giver større sikkerhed og bedre resultater på kort tid.

 

Det fleksible arbejdsmarked har gjort det mere ressourcekrævende at fastholde og rekruttere dygtige medarbejdere, og derfor er interim ressourcer i højere grad blevet en løsning, som kan aflaste og styrke virksomhedens lønsomhed. Du slipper for lange rekrutteringsprocesser, og du opnår resultater på kort tid. 

I denne guide fokuserer vi på at besvare en række gængse spørgsmål som:

  • Hvilke fordele er der ved den projektbaserede ressourcemodel og ansættelsesform?
  • Hvornår giver det mening at benytte en interim ressource?
  • Hvordan foregår rekrutteringsforløbet helt praktisk?

Brug denne guide til at få svar på dine spørgsmål, så du på det rette grundlag kan beslutte, om en interim ressource er det rette for din virksomhed. 

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

webinar3_589x560.jpg

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler du interim ressourcer?

Interim assistance

Vores professionelle konsulenter kan træde til med det samme, hvis du eksempelvis står med et akut behov for assistance til din regnskabsafdeling, lønadministration eller HR-afdeling. Vi finder den bedste løsning på baggrund af din virksomheds behov.

Læs mere om interim assistance

Interim management

Vi udlejer professionelle interim ledere, som kan træde til i forbindelse med eksempelvis en ny vækststrategi, et opkøb eller fratrædelse af en nøglemedarbejder. Slip for en lang rekrutteringsproces og benyt Azets' erfaring og netværk. 

Læs mere om interim management

Selskabsrådgivning

Som konsulenthus med ekspertise i både regnskab, løn og HR har vi erfaring og kompetencer til at yde professionel rådgivning. Mangler du eksempelvis rådgivning om selskabs- og skatteret på niveau med en advokat eller revisor, står vi til rådighed. 

Læs mere om selskabsrådgivning