top banner image
 
 
 

Guide til interim ressourcer

Der kan være mange grunde til, at der opstår et behov for interim assistance, og de kan være meget forskellige. Men uanset baggrunden, så er en fordel ved brugen interim ressourcer, at det giver større sikkerhed og bedre resultater på kort tid.

Det fleksible arbejdsmarked har gjort det mere ressourcekrævende at fastholde og rekruttere dygtige medarbejdere, og derfor er interim ressourcer og interim ledelse i højere grad blevet en løsning, som kan aflaste og styrke virksomhedens lønsomhed. Du slipper for lange rekrutteringsprocesser, og du opnår resultater på kort tid. 

I denne guide fokuserer vi på at besvare en række gængse spørgsmål som:

  • Hvilke fordele er der ved den projektbaserede ressourcemodel og ansættelsesform?
  • Hvornår giver det mening at benytte en interim ressource?
  • Hvordan foregår rekrutteringsforløbet helt praktisk?

Brug denne guide til at få svar på dine spørgsmål, så du på det rette grundlag kan beslutte, om en interim ressource er det rette for din virksomhed. 

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

webinar3_589x560.jpg

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Mangler du interim ressourcer?

Interim assistance

Vores professionelle konsulenter kan træde til med det samme, hvis du eksempelvis står med et akut behov for assistance til din regnskabsafdeling, lønadministration eller HR-afdeling. Vi finder den bedste løsning på baggrund af din virksomheds behov.

Læs mere om interim assistance

Interim management

Vi udlejer professionelle interim ledere, som kan træde til i forbindelse med eksempelvis en ny vækststrategi, et opkøb eller fratrædelse af en nøglemedarbejder. Slip for en lang rekrutteringsproces og benyt Azets' erfaring og netværk. 

Læs mere om interim management

Selskabsrådgivning

Som konsulenthus med ekspertise i både regnskab, løn og HR har vi erfaring og kompetencer til at yde professionel rådgivning. Mangler du eksempelvis rådgivning om selskabs- og skatteret på niveau med en advokat eller revisor, står vi til rådighed. 

Læs mere om selskabsrådgivning

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder interim?

Interim betyder midlertidig eller foreløbig. Men hvad er interim inden for temaerne arbejdsmarked, bemanding og rekruttering? Her vil det ofte være ord som interim assistance og interim management, man støder på.

Hvad er Interim Management?

Interim Management er et globalt begreb, der bruges, når virksomheder og organisationer tilknytter stærke og erfarne ledelsesprofiler på midlertidige aftalevilkår.

Hvad er forskellen på vikarer og interim ressourcer?

Vikarer skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet og kan derfor blive nødsaget til at hoppe videre. Vælger man en interim ressource, er der meget stor sikkerhed for, at I har den samme konsulent gennem hele forløbet.

Hvorfor er interim ressourcer effektive?

Interim ressource er effektive da de er objektive og resultatorienterede specialister, der ikke er bundet af interne sociale relationer og hierarki men kan koncentrere sig om opgaven i den givne periode.

Hvor længe er en interim periode?

I Danmark er en gennemsnitlig interim periode omkring syv måneder. Det er lidt under gennemsnittet i Europa, hvor en interim periode typisk ligger på 10,5 måneder.