top banner image
 
 
 

Hjælp til årsafslutning

Årsafslutningen kan kræve mange ressourcer i en regnskabsafdeling. Har I brug for en hånd i processen, så I kommer I mål? Lej en erfaren regnskabsmedarbejder hos os – vi kan assistere med alle dele i årsafslutningen.

Typisk varetager vi følgende opgaver

  • Bogføring
  • Afstemninger og dokumentation
  • Periodiseringer og hensættelser
  • Momssandsynliggørelse
  • Ajourføring af anlægsaktiver
  • Kontraktlige forpligtelser og eventualposter
  • Opstillinger af årsregnskab
  • Beregning af selskabsskat
  • Klargøring af materiale til revisor

Vi træder til med kort varsel på jeres adresse

Lej en eller flere af vores erfarne regnskabsmedarbejdere til at assistere jer med årsafslutning og årsregnskab. Medarbejderne udfører opgaverne på jeres adresse i den periode, I har behov for det.

Inden vi går i gang, aftaler vi omfanget af opgaven. Det er op til jer, om vi skal stå for årsafslutningen fra A-Z, eller om I kun har brug for assistance til enkelte poster eller områder.

Kontakt mig

Rådgivning om årsafslutning

Har I brug for rådgivning i forbindelse med årsafslutningen, så kan I hos Azets trække på erfarne og professionelle rådgivere, som assisterer inden for alle aspekter af økonomi og regnskab.

Læs mere her om rådgivning i forbindelse med årsafslutning

Vores medarbejdere er selvkørende og kan arbejde i de mest gængse systemer, såsom C5, Dynamic NAV, e-conomic, Visma Business, Dynamic AX og SAP

Driver du en lille virksomhed?

Er du selvstændig erhvervsdrivende, kan vi hjælpe dig med årsregnskabet og udvidet selvangivelse.

Når du driver egen virksomhed, er du ifølge Årsregnskabsloven forpligtet til minimum at udarbejde ét regnskab, der viser dine økonomiske aktiviteter i løbet af året. Årsregnskabet hjælper dig med at få overblik over alle indtægter og udgifter i din virksomhed, og samtidig sikrer du dig den nødvendige dokumentation overfor SKAT som selvstændig erhvervsdrivende.

Læs mere om hjælp til selvstændige

Når I lejer en regnskabsmedarbejder fra Azets, kan I løbende justere aftalen, så I hele tiden har de ressourcer, der er behov for.

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage inden for 24 timer (i hverdage), og tager en snak om dine behov, så vi hurtigt kan finde den rigtige konsulent til din virksomhed. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Du er også velkommen til at ringe: 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com


"Efter en snak med Azets om vores behov og de arbejdsopgaver, der skulle udføres, blev jeg kort efter præsenteret for en kandidat, der kunne starte øjeblikkeligt,”

★★★★★

Ida Sparrevohn
HR- og administrationschef
Tia Technology A/S

Tia Technology

 

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.