Lej erfarne konsulenter til regnskab, løn eller HR
 
 
 

Interim HR-manager og HR-medarbejder

Lej en erfaren HR-manager eller HR-medarbejder, der træder til på jeres adresse med det samme.

Bliv ringet op

Vi finder en erfaren HR-leder eller HR-medarbejder til din virksomhed

Hos Azets forstår vi vigtigheden af at have det rette HR-team på plads for at sikre både medarbejdertrivsel og forretningsmæssig succes. Vores eksperter inden for HR er dedikerede til at finde den ideelle HR-medarbejder, der ikke bare passer til din virksomheds nuværende behov, men som også kan navigere og styre gennem fremtidige udfordringer.

Med et omfattende netværk og indsigt i branchen sikrer vi, at du får en erfaren og kompetent HR-leder eller HR-medarbejder, der kan gøre en mærkbar forskel for din organisation.

"Det var tydeligt, at konsulenten fra Azets kom med erfarenhed og ikke mindst høj faglighed. Der var brug for et minimum af oplæring, og hun fik hurtigt en god forståelse for forretningen og de opgaver, der skulle løses. Jeg var fra dag ét helt tryg ved at lægge opgaver og ansvar hos hende."
Amalie Brix Kjær, HR Manager
"En af de helt store fordele ved Azets’ interim-løsning er, at det gik så hurtigt med at finde en profil til os. Vi var jo allerede presset på opgaver og ressourcer, så vi var taknemmelige for, at vi ikke skulle igennem et langt rekrutteringsforløb."
Danny Jørgensen, Senior Manager

Hvorfor investere i en interim HR-manager eller HR-medarbejder?

At vælge en interim HR-manager / HR-medarbejder fra Azets er en strategisk beslutning, der bringer umiddelbar ekspertise til din organisation. Det er den ideelle løsning i tider med forandringer, vækst eller når specifikke HR-projekter kræver ekspertise. En interim HR-konsulent kan hurtigt tilpasse sig din virksomheds kultur og behov, hvilket sikrer minimal forstyrrelse og maksimal effektivitet

Hvorfor ekstern HR-chef

HR-konsulent

Erfaren HR-profil med brede kompetencer inden for HR-funktionens discipliner. Stærk inden for rekruttering og onboarding.

Lej en ekstern HR-konsulent

HR-konsulent

15 års erfaring med HR-udvikling, rekruttering og onboarding. Kompetencer inden for alle opgaver i HR-funktionen.

Ekstern HR-hjælp

HR-direktør

Mange års erfaring inden for HR i både globale og nationale virksomheder. Stærk til strategi og operationelle opgaver.

Mød Line, som er interim HR-konsulent hos Azets

Den sikre HR-løsning

Lej en ekstern HR-konsulent / HR-manager fra Azets, så får du en medarbejder, som har stor erfaring og kan gå i gang med HR-arbejdet det samme. Det er en sikker løsning for dig, da vores interim HR-konsulenter er fastansatte og associerede konsulenter. Der er derfor ingen risiko for, at din HR-medarbejder bliver skiftet ud eller siger op.

En fleksibel aftale

Vi tilbyder fleksible løsninger, hvor du kun betaler for de timer, du har brug for. Uanset om dit behov er på fuldtid eller bare et par dage om måneden, tilpasser vores aftaler sig dine behov, hvilket giver dig fuld kontrol over omkostningerne og ressourcerne.

Ring mig gerne op Se eksempler på profiler

Interim HR | Fordele

 • Du får hurtig og kompetent assistance, når du står med et akut behov for flere hænder i HR-afdelingen
 • Den valgte HR-medarbejder træder til med kort varsel på din virksomheds adresse
 • Aftalen er fleksibel, og du kan skrue op og ned efter behov
 • Du betaler kun for de faktiske timer, hvor din HR-konsulent er hos dig
 • Vi kan hjælpe, uanset om dit behov er en fuldtidsløsning eller et par enkelte dage om måneden
 • Vi har interim konsulenter på alle kompetenceniveauer, fra assistent HR-manager

Kunderne udtaler

 

Azets' interim konsulent er med til at sikre vores præstation, og har også mulighed for at bidrage med faglig læring til vores team grundet dennes ekstra høje faglige niveau.

Lærke Schmidt
CFO, Volvo Entreprenørmaskiner A/S

10 ting en HR-medarbejder kan hjælpe med

En HR-medarbejder spiller en afgørende rolle i enhver virksomhed, og deres opgaver spænder bredt. Med ekstern HR-hjælp fra vores HR-medarbejdere / HR-managers kan du få hjælp til en række essentielle funktioner, der sikrer, at din virksomhed kører glat og overholder gældende love og regler:

 • Udarbejdelse/opdatering af politikker og personalehåndbog
 • Udviklingssamtaler
 • Udarbejdelse af kontrakter, advarsler og opsigelser
 • Rekruttering
 • Dokumenthåndtering
 • Assistance til GDPR
 • Assistance til ny ferielov
 • APV
 • Ind- og udstationeringer
 • Administration og oprydning

HR-systemer.jpg

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage inden for 24 timer (i hverdage), og tager en snak om dine behov, så vi hurtigt kan finde den rigtige konsulent til din virksomhed. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Du er også velkommen til at ringe: 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com


"Efter en snak med Azets om vores behov og de arbejdsopgaver, der skulle udføres, blev jeg kort efter præsenteret for en kandidat, der kunne starte øjeblikkeligt,”

★★★★★

Ida Sparrevohn
HR- og administrationschef
Tia Technology A/S

Tia Technology

 

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.

Lej en ekstern HR-konsulent, hvis du vil have både fleksibilitet OG sikkerhed

Når du har brug for en medarbejder til HR eller en HR-manager, så sender vi en af vores erfarne interim HR-konsulenter ud i din virksomhed. Her indgår din HR-konsulent som en del af dit team, indtil de aftalte opgaver er løst. Men konsulenten er fastansat hos os, og er derfor ikke som den traditionelle vikar HR.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ) om interim HR-managers

Hvad er en interim HR-manager?

En interim HR-manager er en midlertidig HR-leder, der træder til for at håndtere HR-funktioner i en overgangsperiode, ved fravær af fast personale eller til et specifikt projekt.

Hvor hurtigt kan en interim HR-manager starte?

Interim HR-managers kan ofte starte med meget kort varsel, afhængigt af tilgængelighed og de specifikke behov i din organisation.

Hvad er fordelene ved at bruge en interim HR-manager?

Interim HR managers tilbyder hurtig adgang til ekspertise og fleksibilitet. De kan håndtere akutte HR-udfordringer og strategiske projekter uden behov for langvarige ansættelsesprocesser.

Hvordan faktureres en interim HR-manager?

Interim HR-managers faktureres normalt baseret på de faktiske timer, de arbejder. Dette giver en omkostningseffektiv løsning, da du kun betaler for den tid, der er nødvendig. Azets tilbyder fleksible løsninger, hvor I kun bliver faktureret for de faktiske arbejdstimer.