top banner image
 
 
 

Interim ESG - Lej en ESG-konsulent og få styr på det grønne regnskab

Har du brug for assistance til ESG og klimaregnskab, så har vi specialiserede og erfarne ESG-konsulenter, som er klar til træde til hos dig.

KONTAKT OS OG FÅ HJÆLP

Kompetence, fleksibilitet og systemkendskab

Vi har dygtige og erfarne ESG-konsulenter i databasen, som kan træde til i din virksomhed med kort varsel.

Aftalen med Azets er fleksibel, og du betaler kun for de faktiske timer, hvor ESG-konsulenten er hos dig.

En ESG controller fra Azets har stort systemkendskab og har - foruden de gængse økonomisystemer - erfaring med digitale værktøjer og systemer, der giver værdi i arbejdet med ESG og klimaregnskaber.

Skal vi sende et par CV'er til dig?

Vi har en stor database med kandidatprofiler inden for områder som ESG, klimaregnskaber og bæredygtighed, og i kraft af vores evne til at matche konsulenter med virksomheder og opgaver, har vi i dag en stærk position i markedet. Kontakt os for en kort snak om dit behov for interim ESG, så sender vi hurtigt nogle relevante CV'er afsted til dig.

En interim ESG-konsulent fra Azets kan fx hjælpe med:

  • ESG-rapportering
  • ESG-rådgivning og overholdelse af finansielle ESG-krav
  • Indsigt i direktiver og termer som CSRD, CSDDD og EU's taksonomi
  • Udvikling af bæredygtighedsstrategier og handlingsplaner
  • Science Based Targets-initiativet (SBTi)
  • Handlingsplaner i relation til UN Global Compact engagement
  • ESG Due Diligence

eco-factory.svg

 

Azets' interim konsulent er med til at sikre vores præstation, og har også mulighed for at bidrage med faglig læring til vores team grundet dennes ekstra høje faglige niveau.

Lærke Schmidt
CFO, Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Konsulentprofiler inden for ESG, klimaregnskaber og bæredygtighed

Vi har mange profiler i databasen, der er klar til at yde ESG-rådgivning og træde ind i en stilling hos dig som fx ESG controller, ESG-konsulent m.fl. Se nogle eksempler herunder:

ESG-specialiseret konsulent

Konsulent med over 20 års erfaring på både strategiske og taktiske/operationelle niveauer. Fungerer i dag som en digitalt dygtig forretningsudvikler og konsulent med speciale i bæredygtighed.

16-stock.jpg

ESG-konsulent

Konsulent med høj ekspertviden inden for bæredygtighed, med dybdegående kendskab til direktiver og termer som b.la. CSRD, CSDDD og EU's taksonomi, samt strategisk kommunikation og stakeholder management.

07.jpg

ESG-konsulent og Projektleder

Erfaren konsulent, der kan bidrage i alle led af ESG-processen: fra ESG-rapportering og integration med forretningsstrategien til identifikation af nye eller bedre indtjeningsområder i relation til ESG-arbejdet.

10.jpg

Kunderne udtaler

"En af de helt store fordele ved Azets’ interim-løsning er, at det gik så hurtigt med at finde en profil til os. Vi var jo allerede presset på opgaver og ressourcer, så vi var taknemmelige for, at vi ikke skulle igennem et langt rekrutteringsforløb.”

★★★★★

Danny Jørgensen
Senior manager
Xellia

Tia Technology

"Økonomien er også en vigtig faktor. Vi betaler jo kun for det antal timer, vi har haft brug for konsulenten i en given måned. Fra et økonomisk perspektiv er det derfor en løsning, der er forbundet med stor gennemsigtighed og skalerbarhed."

★★★★★

Amalie Brix Kjær
HR Manager
Ball

Operator Systems A/S

"Azets' interim konsulent er med til at sikre vores præstation, og har også mulighed for at bidrage med faglig læring til vores team grundet dennes ekstra høje faglige niveau.”

★★★★★ 

Lærke Schmidt
CFO
Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Volvo

Læs hele casen

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage inden for 24 timer (i hverdage), og tager en snak om dine behov, så vi hurtigt kan finde den rigtige konsulent til din virksomhed. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Du er også velkommen til at ringe: 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com


"Efter en snak med Azets om vores behov og de arbejdsopgaver, der skulle udføres, blev jeg kort efter præsenteret for en kandidat, der kunne starte øjeblikkeligt,”

★★★★★

Ida Sparrevohn
HR- og administrationschef
Tia Technology A/S

Tia Technology

 

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.