Regnskabsmæssig rådgivning
 
 
 

Selskabsrådgivning

Som et af Nordens førende konsulenthuse inden for økonomi og regnskab, kan vi tilbyde dig rådgivning på højeste niveau.

Skat & moms | Fusion, spaltning | Selskabsret

 

 

Din rådgiver inden for regnskab og selskabsret

Har du brug for professionel rådgivning, så du kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag? Vores team af rådgivende konsulenter kommer med juridiske baggrunde og mange års erfaring inden for selskabs- og skatteret.

Plejer I at få rådgivning om disse emner fra en advokat eller revisor, så ligger timeprisen i Azets ca. en tredjedel under den pris, I plejer at betale.

Regnskabsmæssig rådgivning

Få rådgivning inden for:

 • Stiftelse af virksomhed eller datterselskab
 • Omstruktureringer, fusion og spaltning
 • Moms og afgifter
 • Selskabsskat
 • Årsafslutning
 • Transfer pricing
 • Medarbejderaktier / Ligningsloven § 7P
 • Nem ID og digital postkasse
 • Ændring af vedtægter, bestyrelse, direktion, adresse m.m.
 • Opløsning af selskab
 • Registrering af tilvalg/fravalg af revision
 • Økonomisk helsetjek

 

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Måske har du blot brug for den rette rådgivning, for at kunne få styr på de udfordringer, du står med. Du kan dog også vælge, at vores konsulenter tager hånd om den praktiske del, hvis du ikke har ressourcerne til selv at udføre opgaverne.

På den måde får du den bedst mulige service til den laveste pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ja tak - kontakt mig

Medarbejderaktier og Ligningslovens § 7P

Er I blandt de mange selskaber, som tilbyder medarbejderne at investere i medarbejderaktier? I så fald gælder der nogle særlige skatteregler, som det er vigtigt at have styr på.

Siden sommeren 2016 har det for selskaber været muligt at følge nogle gunstigere regler i forbindelse med medarbejderaktier, nemlig § 7P i Ligningsloven. De gamle regler, § 28 i Ligningsloven, behøver nu kun at blive fulgt, hvis man som selskab ikke opfylder nogle bestemte betingelser - hvilket mange selskaber dog gør uden at vide det.

Vi har rådgivere med mange års erfaring inden for skatteret, som kan give jer den rette rådgivning. På den måde kan I finde frem til den ordning for medarbejderaktier, som er den mest fordelagtige for jer.

Læs de seneste nyheder inden for økonomi og regnskab

Læs nyhederne her

Fusion og spaltning

Når I planlægger en fusion af selskaber eller spaltning af selskab, så er der nogle helt faste procedurer og regelsæt, som skal følges, og en lang række dokumenter, som skal udarbejdes og indberettes.

Fusionen eller spaltningen skal meddeles til Erhvervsstyrelsen, som herefter offentliggør den forestående fusion eller spaltning i CVR - Det Centrale Virksomhedsregister. Selve gennemførslen af fusionen eller spaltningen kan tidligst ske en måned efter offentliggørelsen.

Hvis nogle bestemte betingelser er opfyldte, kan I også gennemføre en såkaldt straksfusion eller straksspaltning. Det foregår hurtigere og mere smidigt.

Vores konsulenter kan hjælpe jer med at få overblik over mulighederne.

Ja tak - kontakt mig

Behov for rådgivning?

Ønsker du mere information? Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.