Assistance på alle kompetenceniveauer
 
 
 

Hvilken profil har I brug for?

Azets kan bistå med interim assistance på alle kompetenceniveauer. Om I mangler en bogholder, controller eller CFO, så har vi en kandidat klar.

Det kan f.eks. være en finansbogholder, kreditorbogholder, debitorbogholder, lønmedarbejder, HR-medarbejder, controller, regnskabschef, økonomichef mm.

 

threepeople_afternoon.svg

Så nemt er det

  1. Du kontakter os og fortæller, hvilken type medarbejder, du har brug for og hvornår
  2. Vi finder en medarbejder, som mather dit behov - se eksempler på profiler herunder
  3. Du får mulighed for at møde medarbejderen
  4. Vi underskriver en aftale
  5. Medarbejderen starter hos dig og er i gang med det samme

Aftalen er fleksibel, og du betaler kun for de faktiske timer, hvor medarbejderen arbejder hos dig. Se eksempler på profiler herunder.

onsite-profil-3.png

Profil nr. 001: Regnskabskonsulent

Uddannelse: Kontoruddannet i regnskab

Erhvervserfaring: Mere end 10 års erfaring som regnskabskonsulent med stor og bred erfaring, inden for finans-, kreditor- og debitorstyring, herunder betalinger, Intercompany mellemregninger, afstemninger, likviditetsstyring og lettere controlling.

God erfaring med momsafstemninger og indberetninger til myndighederne, samt forberedelse til måneds- og årsafslutninger.

IT systemer: Erfaren bruger af ERP systemer bl.a. SAP, Agresso og Summa Summarum.

Behersker desuden Navision C5, samt lønsystemerne Dataløn og Danløn. Godt kendskab til MS Office pakken

Sprog: Engelsk på forhandlingsniveau, behersker skandinavisk og tysk samt kendskab til fransk.Disponibel: 2 dage ugentligt

Bestil denne type profil

onsite-profil-1.png

Profil nr. 002: Regnskabskonsulent

Uddannelse: Kontoruddannet i regnskab

Erhvervserfaring: Mere end 15 års erfaring som Finans administrator. Har været ansat som Accountant i flere nordiske og internationale virksomheder. Erfaring med stort set alle opgaver i økonomifunktionen inden for bogføring og afstemning, debitor- og kreditorstyring samt månedsafslutning. Ligeledes stor erfaring med inddrivelse.

Erfaring med håndtering af outsourcing til andre lande, med hensyn til oplæring og udarbejdelse af procedurebeskrivelse.

IT systemer: Bruger af C5 og superbruger i SAP. Rutineret bruger af MS Office pakken.

Bestil denne type profil

Sprog: Engelsk i skrift og tale. Norsk og svensk i tale.Disponibel: Fuld tid

onsite-profil-4.png

Profil nr. 003: Regnskabsansvarlig 

Uddannelse: Merkonom i regnskab

Erhvervserfaring: Mere end 25 år erfaring inden for løn og økonomi. Rutineret inden for hele økonomifunktionen, lige fra den daglige registrering af bilag til udarbejdelse af afstemninger og perioderegnskaber, lettere controlling, budgettering osv. Har erfaring fra både danske og internationale virksomheder. Endvidere erfaring med HR relaterede opgaver.

IT systemer: Superbruger af Navision C5 og e-conomic, erfaren bruger af Navision Financials og Navision Dynamics Nav samt Danløn og Dataløn. Derudover bruger af SAP, og rutineret i MS Office Pakken, herunder specielt Excel.

Sprog: Engelsk i skrift og tale.Disponibel: Fuld tid

Bestil denne type profil

onsite-profil-2.png

Profil nr. 004: CFO og Project controller 

Uddannelse: HD Regnskab

Erhvervserfaring: 15 års erfaring med økonomi og eksekvering af projekter, herunder 4 år med seniorledelse i en større børsnoteret virksomhed. Tidligere erfaring inkluderer arbejde som konsulent, controller og CFO i både danske og multinationale virksomheder.

Har senest arbejdet som Regional CFO og har bl.a. haft ansvar følgende for opgaver: Månedlig- og ledelsesrapportering, udarbejdelse af budgetter og forecast, drive forbedringsinitiativer, daglig ledelse af økonomifunktionen, ansvar for regnskabsaflæggelse og skat (både selvangivelse og projekter i skatteoptimering), og afvigerapportering på en portefølje af aktiviteter.

Stor erfaring med eksekvering af projekter, herunder som projektleder for optimering af budgetprocessen for international division i børsnoteret selskab. Ansvar for optimering af processer omkring lager og logistik og implementering af BI system.

IT systemer: Bruger af flere ERP systemer bl.a. Hyperion, Microsoft Navision, SAP, og Cognos. Ekspert i bruger af MS Office pakken, herunder specielt Excel og PowerPoint.

Disponibel: Fuld tid

Bestil denne type profil

Brug for mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtende samtale. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

Felter markeret med * skal udfyldes.

Kontakt Azets Onsite

Kontakt mig venligst

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation