Hjælp til bogføring og regnskab
 
 
 

Hjælp til bogføring og regnskab

Bogføring er en fast opgave i enhver regnskabsafdeling, men der kan være stor forskel på antallet af bogføringer i løbet af året. Uanset om du sidder i et stort selskab eller er lille selvstændigt erhvervdrivende, kan vi tilbyde hjælp til bogføring.

Ja tak - kontakt mig

 

Få hjælp til bogføring med fleksibilitet

Antallet af bogføringer og andre opgaver relateret til regskabet vil altid variere med din virksomheds aktivitet.

De fleste virksomheder har høj- og lavsæsoner, og derfor giver det god mening med fleksibel hjælp til bogføring, som du selv kan skrue op og ned for.

Det minimerer de faste omkostninger og betyder, at du aldrig skal bekymre dig om en sårbar økonomifunktion.

Vi er blandt Nordens førende med flere årtiers erfaring og 100+ regnskabskonsulenter. Hver dag yder vi virksomeder hjælp til bogføring og regnskab.

Få hjælp til

  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Fakturering
  • Debitor- og kreditorstyring
  • Inkasso
  • Skat og moms
  • Årsregnskab og udvidet selvangivelse
  • Årsafslutning, klargøring til revisor
  • Rejseafregning


Er I på vej op?

Det kan være svært at finde den rigtige bemanding til regnskab og bogføring, når man er en virksomhed i vækst. I perioder er der er behov for mange hænder, men det kan hurtigst ændre sig. Og (endnu) en fuldtidsansat kan være risikabelt, når opgavemængder og aktivitet ændrer sig.

Det er her vi passer perfekt ind. Vi tilpasser opgaveløsningen efter dine behov, så du får lige præcis den assistance til regnskab og bogføring, der passer til din virksomhed her og nu.

ring mig op

Lej en bogholder | Interim assistance

Står du med et akut behov for ekstra hænder i regnskabsafdelingen, kan vi levere erfarne bogholdere og regnskabskonsulenter, der træder til på jeres adresse med det samme. Du kan leje en medarbejder på alle kompetenceniveauer, fra assistent og bogholder til controller og CFO.

lej en bogholderEr du iværksætter eller en lille virksomhed?

Vi sidder et helt hold af erfarne konsulenter, og hver eneste dag yder vi hjælp til bogføring til rigtig mange små virksomheder. Vi har 750+ kunder, som alle kan bruge deres tid på kunder og forretningsudvikling, imens deres regnskab ligger i trygge hænder hos os.

Bogføring, moms, skat, selvangivelse, årsregnskab osv. Det er blot nogle af de opgaver, som vi hver dag hjælper små virksomheder med.

START MED EN TIMES GRATIS REVISORRÅDGIVNING

Ønsker du mere info?

Udfyld formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

Kontakt Azets vedrørende regnskab

Kontakt mig venligst

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation