Projektledelse til dit næste lønsystem
 
 
 

Projektledelse

Mangler du en erfaren og specialiseret projektleder til at koordinere dit næste implementeringsprojekt? Hos Azets får du en samarbejdspartner, der kender til hele processen og har prøvet det før.

JA TAK – RING MIG OP

kompetencer i projektledelse

Erfaring

Drag fordel af vores kompetencer

styring af projekter

Overblik

Vi samler styringen ét sted

projektledelse

Projektledelse

Vi driver projektet sikkert i mål

Ekstern projektledelse er effektiv projektledelse

Der er flere fordele ved at vælge en ekstern projektleder til at lede processen for implementering af dit næste digitale system. Du får nemlig en interim ressource, der kan tage styringen og stå for kommunikationen med alle involverede parter internt i virksomheden og eksternt. 

Med vores erfarne konsulenters ekspertise garanterer vi en gnidningsfri start på projektet, dit nye system og din nye arbejdsgang. 

Vi kan hjælpe med at projektlede implementeringen af dit valgte løn-, HR-, og tidsregistreringssystem.

KONTAKT OS, FOR AT HØRE MERE

projektledelse

Processen fra A-Z

Når vi påtager os en opgave med at finde et nyt system, starter vi med at lære din virksomhed at kende samt hvilke behov du har i hverdagen. Det kan være en lang proces og et stort arbejde at finde et system, der passer til din virksomheds behov og samtidig varetage den normale drift. Det kan forstyrre arbejdsdagen, kræve ressourcer i en afdeling, der ikke har ekstra mandskab til at påtage sig opgaven og derved forårsage, at andre opgaver bliver sat på hold. 

Derfor kan det være en god ide at vælge en ekstern projektleder, som kommer ind i den periode, hvor der er behov for at opjustere og som med sin ekspertise kan køre projektet – og al styring og kommunikation, der følger med.  

Når du vælger Azets som din samarbejdspartner, får du en projektleder, der står for processen fra A-Z og sørger for, at dit nye system bliver en integreret del af din virksomhed og den afdeling, der skal varetage den daglige drift. 

Vi sørger for følgende:

  • Kontakt med eksterne interesserenter: Bl.a. systemleverandør(er), implementeringskonsulent 
  • Projektplanlægning: Bl.a. tidsstyring og deadlines, budgetoverholdelse, afrapportering, kommunikation
  • Interne processer: Bl.a. samarbejde med intern IT, styregruppen og medarbejdere.

lønsystem

Gnidningsfri lønproces

Hos Azets får du en projektleder med mangeårig erfaring inden for løn, og vi ved derfor, hvad et system skal kunne håndtere i de fleste virksomheder. Vi kan hjælpe med at styre processen omkring implementering af dit valgte lønsystem, om det er en skræddersyet løsning eller standardplatform. Og vi sikrer en gnidningsfri proces - fra start til slut. 

Vi forbinder din virksomhed, systemleverandøren og dine medarbejdere, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Lettere HR-administration

Med det rette HR-system får du en mere enkel og effektiv administration af medarbejderdata, ansættelser og HR-processer. Vi kender til de fleste HR-systemer og kan træde ind i din virksomhed som en midlertidig drivkraft på de omkringliggende processer i systemimplementeringen. 

Lad os hjælpe dig med at gøre det komplekse mere enkelt for netop din virksomhed.

hr-system

tidsregistrering

Effektiv tidsregistrering

Valget og implementeringen af et nyt tidsregistreringssystem kan være afgørende for virksomhedens produktivitet. Vi sørger for, at dit nye system er med til at forenkle de manuelle processer, der følger med kravet om tidsregistrering, og samtidig lever op til den gældende lovgivning. 

Bliv klogere på mulighederne for tidsregistrering, og hør, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed i mål over en uforpligtende snak. Læs mere om mulighederne for tidsregistrering her.

Sådan kan vi hjælpe vores kunder

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe i en implementeringsproces? Så har vi opstillet tre eksempler fra tidligere projekter.

Scenarie 1: Overtagelse af projektledelsen sikrer den fortsatte drift 

En virksomhed skulle implementere et nyt tidsregistreringssystem, som kunne integreres med deres lønsystem. Ved at vælge en ekstern projektleder til markedsundersøgelse og koordinering, undgik de at belaste den daglige drift og nøglemedarbejdere, hvilket sikrede en effektiv og problemfri projektlevering. 

 

Scenarie 2: Ekstern projektleder sikrer problemfri lønsystemopgradering 

En virksomhed havde udskudt opgraderingen af deres lønsystem grundet manglende interne ressourcer. Ved at vælge en ekstern projektleder, blev processen omkring det nye lønsystem koordineret uden at påvirke lønafdelingens daglige opgaver, hvilket sikrede en effektiv og problemfri opgradering.  

 

Scenarie 3: Erfaren projektleder til overholdelse af budget og tidsplaner 

En virksomhed skulle skifte HR-system med fastsat deadline og budget fra hovedkontoret. De valgte en projektleder med erfaring fra lignende projekter for at sikre overholdelse af tidsfrister og budget. Resultatet var en velplanlagt og succesfuld implementering uden at gå over hverken deadline eller budget.

Hør mere, om hvad vi kan gøre for dig

Vi kan hjælpe dig godt i mål med dit næste projekt

Vælg Azets som samarbejdspartner for en helhedsorienteret indsats. Vores erfarne konsulenter tilbyder kvalificeret sparring, effektiv kommunikation og strukturerede processer med klare aftaler. Vi leverer til tiden og inden for budget, involverer dine medarbejdere og sikrer, at systemerne matcher virksomhedens behov.

 

  • Projektledelse:Struktureret ledelse med klare aftaler og ansvarsopgaver.
  • Kommunikation: Løn og HR kyndig sparring med leverandøren af det valgte system. Effektiv og tydelig kommunikation i projektet.
  • Effektiv projektstyring: Vi sørger for, at implementeringen sker inden for tidsrammen og budgettet.
  • Brugerinvolvering: Vi arbejder tæt sammen med dine medarbejdere for at sikre en smidig overgang til de nye systemer.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ) om lønoptimering

Vil du gerne vide mere?

Vil du gerne vide mere eller har du nogle spørgsmål? Så kan du udfylde kontaktformularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

 

Er du allerede lønkunde, kan du kontakte Servicedesk/Support med lønrelaterede spørgsmål på:

Support: 70 27 31 30

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.