Nordisk løn
 
 
 

Nordisk løn

Vi er førende eksperter i nordisk lønadministration. Med vores ekspertise og lokalkendskab skaber vi smidige og effektive lønprocesser på tværs af de nordiske lande.

Foretrukken leverandør af lønadministration i de nordiske lande

Azets tilbyder lønservices i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vi dækker hele det nordiske marked via ét kontaktpunkt og opererer gennem vores egne afdelinger i alle lande – ikke gennem partnere.

Gennem vores lokale tilstedeværelse sikrer vi, at vi overholder alle lokale regler. Baseret på mange års erfaring med kunder i stort set alle størrelser og brancher, kombineret med vores samlede service- og systemudbud i alle fire lande, er vi den naturlige outsourcingpartner for virksomheder med lønaktiviteter i flere nordiske lande.

Vores rådgivere forstår jeres behov og er klar til at bidrage med ekspertise inden for alle tænkelige spørgsmål i forhold til nordisk lønadministration.

Meget af det, vi gør, for at være blandt de førende leverandører i Norden, er baseret på konceptet: Én partner, én samlet løsning.

Ét nordisk kontaktpunkt

Én nordisk aftale

Én nordisk prismodel

Én nordisk governance-model

Én nordisk kundeportal – Azets Cozone

Ét nordisk tidsregistreringssystem

Ét nordisk rejseafregnings- og udlægssystem

Dit førstevalg til lønoutsourcing

Vi er stolte af at være den førende udbyder af nordisk lønadministration. Vi bestræber os dagligt på at gøre livet lettere for vores kunder ved at være deres one-stop-shop inden for alle lønrelaterede tjenester. Vores unikke position har givet os mulighed for at give vores kunder en strømlinet og effektiv lønproces i alle lande - naturligvis med den grad af tilpasning, som sikrer, at løsningen altid svarer til behovet hos den enkelte kunde. Det er grunden til, at vi er den førende partner samt lønbureau inden for lønoutsourcing i Norden.

Er du træt af at bruge tid og kræfter på at holde dig opdateret på lokal lovgivning? Overlad det til os. Vi overvåger og rådgiver om ændringerne, så du kan fokusere på kerneforretningen. Vi forenkler dit administrative arbejde med vores komplette sæt af sikre og brugervenlige værktøjer til forretningsadministration. Én digital løsning i alle nordiske lande - det kan ikke blive mere enkelt.

 

Lokal ekspertise

 

Nordisk systemplatform

 

Nordisk governance- og leverancemodel

 

En unik og samlet løsning

Med løn-teams i både Norge, Sverige, Danmark og Finland kan vi tilbyde dækning af hele det nordiske marked via ét kontaktpunkt.

(Erik Bekkåsen, Director of Nordic Payroll)

Det tilbyder vi

Nordisk lønadministration af høj kvalitet

Vi er en ISAE3402-certificeret udbyder af nordisk lønadministration i høj kvalitet i alle de nordiske lande. Kvalitet og effektivitet er kendetegnet for vores lønservice – lige fra implementering til produktion. Vi har autoriserede konsulenter, dedikerede kvalitetsledere og vores egne kvalitetssikringssystemer, som er udviklet til at garantere leverancer af højeste standard. På den måde kan du være sikker på, at din lønfunktion er i de bedste hænder, så du kan fortsætte med at passe forretningen.

Læs mere om nordisk lønadministration

Overlad lønnen til os – vi kan varetage din lønadministration uanset størrelse eller branche

Fordelen ved at være Nordens førende udbyder inden for løn, er vores unikke adgang til viden. Vi hjælper både små og store virksomheder i alle slags brancher med lokal ekspertise og nordisk lønadministration. Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi udviklet en model for bedste praksis med standardiserede processer, som sikrer en effektiv og strømlinet lønbehandling til alle slags virksomheder. Baseret på vores erfaring ved vi, at 'one size fits all' ikke altid er den rette vej, hvorfor vi arbejder ud fra en fleksibel tilgang. Med vores rammer for bedste praksis og kvalitet er vi fleksible og agile, hvilket betyder, at vi sørger for, at vores systemer og service passer perfekt til din virksomhed.

Med en base på 22.000 løn- og regnskabskunder, hvoraf 600 er kunder med nordisk lønadministration, kan vi med sikkerhed sige, at vi kender vores kunders behov og ved, hvordan vi kan imødekomme dem. Vi er stolte af at være en betroet partner inden for moderne løn, økonomi og rådgivning.

Vi gør det komplicerede nemt – sænk du blot skuldrene og lad os om lønnen.

Vores spidskompetencer

 • Løn
 • Økonomi og regnskab
 • HR-rådgivning
 • Teknologi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Nordisk Løn

Nyhedsbrevet der udsendes hvert kvartal er på engelsk og spækket med relevant læsning, så du kan holde dig opdateret på nordiske love og regler, kommende begivenheder og udviklingen i den nordiske lønbranche. Målet er at bidrage med værdifuld indsigt og rådgivning, der er relevant for dig og din virksomhed.

Tilmeld dig nu og få de seneste nyheder inden for Nordisk løn.

Tilmeld dig her. 

Få det fulde overblik med Azets Cozone – vores nordiske kundeportal

Hos Azets er vi forpligtet til at gøre vores kunders arbejdsdag så gnidningsfri som muligt. For at forenkle adgangen til alle løn- og regnskabsrelaterede applikationer samt rapporter, har vi designet en kundeportal ved navn Azets Cozone – en moderne platform til at understøtte vores services.

Vi investerer stort i at udvikle brugervenlig software, der sparer vores kunder tid og energi. Azets Cozone giver adgang til over 40 applikationer til både løn- og regnskabsrelaterede formål, samt mulighed for single-sign-on til vores kunders egne systemer – og bedst af alt: der er én brugergrænseflade, der gælder for alle fire lande.

Azets Cozone er et værktøj udviklet til komplet forretningsadministration og skabt til at gøre samarbejdet mellem vores kunder og lønkonsulenter enkelt. Portalen giver dig mulighed for at godkende tidsrapporter for afdelinger spredt over flere lande, tilgå rapporter for flere enheder på tværs af grænser og dele lønrelateret materiale inden for GDPR's rammer.

Med Azets Cozone får du adgang til:

 • Alle dine data samlet på ét sted
 • Ét system til alle lønrelaterede opgaver
 • Ét sted til lønsedler
 • Ét sted til rapportering af tid og fremmøde
 • Ét rejseafregnings- og udlægssystem
 • Ét sted til rapporter
 • Sikker og GDPR-kompatibel fildeling
 • Koordineret planlægning af deadlines på tværs af forretningsenheder

Azets Cozone gør det nemt at arbejde på tværs af lande og giver dig adgang til dine applikationer og tjenester overalt, døgnet rundt.

”Samarbejdet har været fleksibelt, og lønberegningen er kommet til tiden med den forventede kvalitet. Azets har hurtigt besvaret vores spørgsmål og brugt deres interne eksperter, når det har været nødvendigt."

Veera Eskelä, HR Director, Basware

Vil du gerne vide mere?

Vil du gerne vide mere eller har du nogle spørgsmål? Så kan du udfylde kontaktformularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

 

Er du allerede lønkunde, kan du kontakte Servicedesk/Support med lønrelaterede spørgsmål på:

Support: 70 27 31 30

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.