Executive search til regnskab, løn og HR
 
 
 

Executive search til regnskab, løn og HR

Vi har mange års erfaring i lederrekruttering inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Mangler I en CFO, økonomidirektør, lønchef eller HR-manager?

Vi har værktøjerne, erfaringen og netværket.

Executive search kræver tillid og kompetence

Når vi bliver betroet at finde den næste leder for en virksomhed, er det et ansvar, vi tager meget seriøst og en opgave, vi er stolte af.

For at opnå de bedste resultater ved rekruttering af ledere, indgår vi i et tæt samarbejde med vores kunder, så vi sammen får defineret den helt rigtige lederprofil.

Vores arbejde er baseret på mange års erfaring med executive search og en indgående forståelse af hver kundes virksomhed og unikke situation og behov. Denne kombination giver os evnen til at være pragmatisk ved hver lederrekruttering, så den rigtige leder lander hos den rigtige virksomhed.

Vigtige faser i executive rekruttering:

 • Vi etablerer en indgående forståelse af din organisations unikke situation og behov
 • Vi foretager en grundig søgning og udvælgelse af kandidater - vi leder ikke efter de oplagte kandidater, men efter de bedste kandidater
 • Vi screener og vurderer hver kandidats egnethed
 • Vi gennemfører interview af relevante kandidater
 • Når det er relevant, gennemfører vi en MPA personlighedstest (Azets' konsulenter er certificerede)
 • Vi præsenterer jer for typisk 1-3 egnede kandidater
 • Vi deltager i jeres vurdering af kandidaterne og deltager i interview sammen med jer (efter behov)
 • Vi håndterer hele den administrative rekrutteringsproces

"Vi har en filosofi og tror på, at al succes starter med glade og tilfredse medarbejdere. Og den del begynder allerede i rekrutteringsprocessen. Det er vigtigt for at lave en god ansættelse, at rekrutteringen også er god."

Nanna Rex Pedersen, Økonomichef

unnamed (3).png

Executive rekruttering | Få den rigtige leder eller nøglemedarbejder

Med de rette værktøjer, den rette indsigt og erfaring og ikke mindst et stort og finmasket netværk, kan vi hjælpe jer med lederrekruttering.

At rekruttere den rigtige CFO, økonomichef eller HR-chef er en vigtig og omfattende opgave. Og det er aldrig noget, man bare lige gør. Executive search kræver tid, kompetence og professionalisme. Den profil, I søger, skal indtræde i jeres ledelse, bidrage til jeres strategi og have både indflydelse og beslutningskompetence. Det kan derfor godt betale sig at samarbejde med en professionel partner ved rekruttering af ledere.

Vi kan rådgive, assistere og varetage jeres lederrekruttering, så I får stillingen besat med den rette kandidat.

Hvorfor få hjælp til executive rekruttering?

Fordi I ønsker den rigtige profil, og fordi fejlrekrutteringer er kostbare. Lederrekruttering er ikke nogen enkel opgave. Ikke desto mindre skal det helst gøres rigtigt første gang.

Hver eneste virksomhed har sin egen unikke profil og kultur, og det gælder også jer. Derfor er det afgørende at foretage en grundig analyse af jeres virksomhed, så I får den rigtige profil.

Ved rekruttering af ledere skal kandidatens erfaring, kvalifikationer og personlighed gå op i en højere enhed med virksomhedens kultur og måde at drive forretning på. Derfor handler executive search i ligeså høj grad om personlighedstests og kulturelt match som at afdække lederprofilens faglige kompetencer og færdigheder.

Den rigtige profil skal skabe værdi

Når vi siger ja til at varetage executive search for en virksomhed, er det vores målsætning at rekruttere den leder, som vil skabe størst værdi. Den rigtige profil skal bidrage til jeres udvikling og vækst, så de strategiske mål nås hurtigere, end det ellers ville være tilfældet.

Vi bliver oftest kontaktet, når en virksomhed har brug for, at en vigtig og indflydelsesrig stilling skal besættes. Det kan f.eks. være ved rekruttering af økonomidirektør eller rekruttering af øvrig topledelse.

Som eksternt rekrutteringsbureau har vi et stort og finmasket netværk, og vores erfaring med executive search og effektiv rekruttering gør det muligt for os at definere, finde og rekruttere den rigtige lederprofil.

"Jeg har allerede nu en tæt dialog med vores nye medarbejder, og jeg tror allerede, vi står meget bedre og stærkere. Vi har fundet en profil, som helt sikkert kan udvikle sig sammen med os, og som vi kan lære noget af. Det har været en rigtig god proces, og jeg tror på min gode mavefornemmelse."

Nanna Rex Pedersen, Økonomichef

unnamed (3).png

Der er rift om de bedste - og fejl er dyre!

De fleste virksomheder kan nikke genkendende til, at kampen om talenterne er blevet hårdere. Og det gælder i endnu højere grad ved lederrekruttering. I dag kræver det et indgående kendskab til executive search at definere, finde og tiltrække de rigtige lederprofiler.

Har du oplevet en fejlrekruttering på lederniveau f.eks. ved rekruttering af en ny CFO, så ved du, at omkostningerne er store, og at den situation helst skal undgås. En fejlrekruttering er altid ærgerlig, men på lederniveau kan det få vidtstrakte og længerevarende konsekvenser, da mange medarbejdere kan være berørt. Vi kan f.eks. nævne:

 • Mistrivsel
 • Øget sygefravær og større udskiftning blandt medarbejdere
 • Ringere kvalitet og utilfredse kunder
 • Nedsat produktivitet

bliv kontaktet om lederrekruttering

Få hjælp til lederrekruttering

 • Rekruttering af økonomichef
 • Rekruttering af CFO
 • Rekruttering af regnskabschef
 • Rekruttering af lønchef
 • Rekruttering af direktør
 • Rekruttering af topledelse
 • Rekruttering af leder
 • Rekruttering af HR-manager

Interim management

Vil du have ro på organisationen under rekrutteringsprocessen, kan du midlertidigt leje en leder inden for økonomi, regnskab, løn eller HR. Med interim management får du en erfaren lederprofil i den periode, du har brug for det.

Det kan f.eks. være en god midlertidig løsning imellem to ansættelser, så du har ro og tid til at finde den rette lederprofil til en stilling.

Læs mere her om interim management

Ønsker du mere info?

Udfyld venligst formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

phone-2.svg

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.